Jak vybrat peníze z Tipsportu? NÁVODY

Jak vybrat peníze z Tipsportu?

22.10.2023 10:00

Neexistuje lepší pocit, než když se vám po úspěšném tipu připíší peníze na účet. Před jejich připsáním na váš bankovní účet je před vámi pouze jediný krok. V našem článku vás seznámíme s tím, jaké možnosti pro výběr peněz z Tipsportu máte a co musíte udělat, abyste si své vyhrané peníze mohli začít užívat. Čtěte dál a vše potřebné se dozvíte!

 

Možnosti výběru

Tipsport aktuálně nabízí 3 možnosti výběru: hotově na pobočce Tipsportu, přes online peněženku Skrill a přes bankovní účet. Aby bylo možné výběr prostřednictvím některé z metod využít, je nutné mít na Tipsportu dokončenou registraci včetně přiřazení platební metody. Bez toho nejsou výběry z účtu povoleny.

 

Výběr na bankovní účet krok za krokem

Výběr na bankovní účet je nejpohodlnější a nejrychlejší metodou výplaty. Minimální limit je 100 Kč, maximální limit není stanoven. Postup výběru je velice jednoduchý:

  1. Přihlaste se ke svému hráčskému účtu.
  2. Najeďte kurzorem myši na ikonu svého profilu v pravém horním rohu a z tabulky vyberte možnost „Vybrat peníze“. 
  3. V levé části nového okna vyberte výběr peněz na bankovní účet. 
  4. V pravé části okna zadejte požadovanou částku pro výběr a zadejte heslo k hernímu účtu. 
  5. Klikněte na tlačítko „Vybrat“ a máte hotovo. Peníze vám dorazí během 1 až 3 pracovních dnů.

 

Možnosti účtu Tipsport

Možnosti účtu. Zdroj: Tipsport.cz

 

Tipsport- výběr

Okno pro výběr prostředků. Zdroj: Tipsport.cz

 

Výběr na pobočce krok za krokem

Výběr peněz ze svého hráčského konta můžete provést i na některé z poboček Tipsportu. Také v tomto případě musíte být zaregistrovaný. Minimální suma pro výběr činí opět 100 Kč, avšak maximální je ze zákonných důvodů pouze 5 000 Kč. Postup je následující:

  1. Přihlaste se ke svému účtu.
  2. Kurzorem myši najeďte na ikonu svého účtu a vyberte možnost „Vybrat peníze“. 
  3. V levé části okna zvolte možnost „Na pobočce“
  4. Zadejte požadovanou částku a heslo ke svému účtu. 
  5. Navštivte pobočku a sdělte obsluze svou přezdívku. Ta vám následně odešle prostřednictvím SMS PIN, pomocí kterého výběr potvrdíte. 
  6. Přepočítejte si hotovost a užijte si výhru! 

 

Výběr přes Skrill krok za krokem 

Tipsport nabízí možnost vybírat také přes internetovou peněženku Skrill. Tato metoda je podobná výběru na bankovní účet. Liší se pouze limity. Minimálně lze vybrat 1 000 Kč, maximálně 100 000 Kč. Postup je stejný jako u online výběru na bankovní účet, pouze v části pro výběr platební metody zvolte Skrill.

 

Výběr přes mobilní aplikaci

Své peníze můžete samozřejmě vybírat i pomocí mobilní aplikace, ve které máte stejné možnosti jako v klasickém webovém rozhraní. Podívejte se, jak na to:

  1. Stáhněte a nainstalujte si Tipsport aplikaci.
  2. Přihlaste se do svého hráčského konta
  3. V pravém horním rohu aplikace klikněte na ikonu svého účtu. V otevřené nabídce klikněte na oranžové tlačítko „Vybrat peníze“.
  4. Postupujte stejně, jako u výše popsaných případů. Chcete-li vybrat jiný způsob výběru, klikněte na tlačítko „Změnit metodu.“

 

Výběr z appky Tipsport

Výběr z aplikace. Zdroj: Tipsport.cz - mobilní aplikace

 

Výběr peněz je hračka

Přesunutí prostředků do sázkařovy peněženky je tou nejpříjemnější částí sázení. Tipsport nabízí hned tři metody, jak si svou výhru nechat vyplatit. Mějte na paměti, že pro každou z nich je třeba mít plně dokončenou registraci. Poté už jen stačí postupovat podle našeho návodu a užít si své peníze.

 

Související články

     – Sazkabet výběr peněz

     – Synot Tip výběr peněz

     – Fortuna výběr peněz

     – Chance výběr peněz

     – Betano výběr peněz

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

Kontrola tiketu u Synot Tipu. Jak na to?

19.11.2023 13:00 Synot Tip se řadí do užší špičky největších sázkových kanceláří u nás. Jistě vás proto nepřekvapí, že zkontrolovat si vsazený tiket není žádný problém. Pojďte se podívat, jak na to!   Úvodní informace V průběhu let Synot Tip zredukoval své pobočky prakticky na nulu, čímž odpadla možnost zkontrolovat si tiket na některé z nich. Protože svou divizi kurzového sázení společnost přenesla do online prostředí, soustředí se dnes sázkaři na internetu.…

NÁVODY

Jak vybrat peníze z Fortuny?

19.11.2023 12:00 Coby sázkaři se jistě nemůžete dočkat momentu, kdy váš tiket zezelená, a vy si budete moct vybrat peníze na svůj bankovní účet. Od jejich připsání vás už dělí jen jeden krok. V našem článku najdete konkrétní postup, jak si vybrat peníze z Fortuny. Pokračujte ve čtení a dozvíte se vše potřebné.   Možnosti výběru Fortuna aktuálně nabízí celkem 2 možnosti pro výběr peněz: hotově na pobočce nebo online přes bankovní účet. Výběry jsou umožněny pouze…

NÁVODY

Předčasná výplata u Betana | Co to je a jak funguje?

19.11.2023 10:00 Sázková kancelář Betano všem hráčům přináší perfektní možnost vyhodnocení příležitosti ještě předtím, než zápas skončí. My vám v našem článku vysvětlíme, jak tato možnost funguje a jak ji můžete využít.    Co znamená předčasná výplata? Betano přináší všem sázkařům zajímavou možnost připsat si výhru z tiketu ještě předtím, než dojde k jeho vyhodnocení. K dispozici ji máte u celkem 8 sportů a pro každý z nich platí jiné podmínky k úspěšnému…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Načasování sázky: Snaha o vytvoření hodnoty

13.11.2023 12:00 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od Luka Pettyho. Luke vystudoval ekonomii na The University of Exeter a následně se vydal na dráhu, která spojuje dva jeho největší zájmy – psaní a sportovní sázení. Přestože se velmi zajímá o fotbal, je otevřený prozkoumání jakéhokoli sportu, ve kterém by se mohla objevit hodnota. Zvláště rád analyzuje trhy z různých úhlů pohledu a snaží se najít výhodu nad bookmakery.    Hledání hodnoty…

NÁVODY

Jak vybrat peníze ze Sazkabet?

12.11.2023 14:00 Každý sázkař se vždy nejvíce těší na to, až mu tiket zezelená a na účtu přistane výhra. Poté už mu jen zbývá si ji vybrat a pořádně užít. V tomto článku vám přinášíme kompletní návod na to, jak vybrat peníze ze Sazkabet.   Možnosti výběru V tuto chvíli nabízí Sazkabet možnost vybrat si peníze z hráčského účtu pomocí dvou metod: online na bankovní účet nebo v hotovosti na prodejním místě Sazky. Pro výběr peněz je nutné mít dokončenou kompletní…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.