Jak vybrat peníze z Tipsportu? NÁVODY

Jak vybrat peníze z Tipsportu?

22.10.2023 10:00

Neexistuje lepší pocit, než když se vám po úspěšném tipu připíší peníze na účet. Před jejich připsáním na váš bankovní účet je před vámi pouze jediný krok. V našem článku vás seznámíme s tím, jaké možnosti pro výběr peněz z Tipsportu máte a co musíte udělat, abyste si své vyhrané peníze mohli začít užívat. Čtěte dál a vše potřebné se dozvíte!

 

Možnosti výběru

Tipsport aktuálně nabízí 3 možnosti výběru: hotově na pobočce Tipsportu, přes online peněženku Skrill a přes bankovní účet. Aby bylo možné výběr prostřednictvím některé z metod využít, je nutné mít na Tipsportu dokončenou registraci včetně přiřazení platební metody. Bez toho nejsou výběry z účtu povoleny.

 

Výběr na bankovní účet krok za krokem

Výběr na bankovní účet je nejpohodlnější a nejrychlejší metodou výplaty. Minimální limit je 100 Kč, maximální limit není stanoven. Postup výběru je velice jednoduchý:

  1. Přihlaste se ke svému hráčskému účtu.
  2. Najeďte kurzorem myši na ikonu svého profilu v pravém horním rohu a z tabulky vyberte možnost „Vybrat peníze“. 
  3. V levé části nového okna vyberte výběr peněz na bankovní účet. 
  4. V pravé části okna zadejte požadovanou částku pro výběr a zadejte heslo k hernímu účtu. 
  5. Klikněte na tlačítko „Vybrat“ a máte hotovo. Peníze vám dorazí během 1 až 3 pracovních dnů.

 

Možnosti účtu Tipsport

Možnosti účtu. Zdroj: Tipsport.cz

 

Tipsport- výběr

Okno pro výběr prostředků. Zdroj: Tipsport.cz

 

Výběr na pobočce krok za krokem

Výběr peněz ze svého hráčského konta můžete provést i na některé z poboček Tipsportu. Také v tomto případě musíte být zaregistrovaný. Minimální suma pro výběr činí opět 100 Kč, avšak maximální je ze zákonných důvodů pouze 5 000 Kč. Postup je následující:

  1. Přihlaste se ke svému účtu.
  2. Kurzorem myši najeďte na ikonu svého účtu a vyberte možnost „Vybrat peníze“. 
  3. V levé části okna zvolte možnost „Na pobočce“
  4. Zadejte požadovanou částku a heslo ke svému účtu. 
  5. Navštivte pobočku a sdělte obsluze svou přezdívku. Ta vám následně odešle prostřednictvím SMS PIN, pomocí kterého výběr potvrdíte. 
  6. Přepočítejte si hotovost a užijte si výhru! 

 

Výběr přes Skrill krok za krokem 

Tipsport nabízí možnost vybírat také přes internetovou peněženku Skrill. Tato metoda je podobná výběru na bankovní účet. Liší se pouze limity. Minimálně lze vybrat 1 000 Kč, maximálně 100 000 Kč. Postup je stejný jako u online výběru na bankovní účet, pouze v části pro výběr platební metody zvolte Skrill.

 

Výběr přes mobilní aplikaci

Své peníze můžete samozřejmě vybírat i pomocí mobilní aplikace, ve které máte stejné možnosti jako v klasickém webovém rozhraní. Podívejte se, jak na to:

  1. Stáhněte a nainstalujte si Tipsport aplikaci.
  2. Přihlaste se do svého hráčského konta
  3. V pravém horním rohu aplikace klikněte na ikonu svého účtu. V otevřené nabídce klikněte na oranžové tlačítko „Vybrat peníze“.
  4. Postupujte stejně, jako u výše popsaných případů. Chcete-li vybrat jiný způsob výběru, klikněte na tlačítko „Změnit metodu.“

 

Výběr z appky Tipsport

Výběr z aplikace. Zdroj: Tipsport.cz - mobilní aplikace

 

Výběr peněz je hračka

Přesunutí prostředků do sázkařovy peněženky je tou nejpříjemnější částí sázení. Tipsport nabízí hned tři metody, jak si svou výhru nechat vyplatit. Mějte na paměti, že pro každou z nich je třeba mít plně dokončenou registraci. Poté už jen stačí postupovat podle našeho návodu a užít si své peníze.

 

Související články

     – Sazkabet výběr peněz

     – Synot Tip výběr peněz

     – Fortuna výběr peněz

     – Chance výběr peněz

     – Betano výběr peněz

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Znásobení výhod: Mohou být AKO sázky užitečným nástrojem?

30.10.2023 18:00 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od Luka Pettyho. Luke vystudoval ekonomii na The University of Exeter a následně se vydal na dráhu, která spojuje dva jeho největší zájmy – psaní a sportovní sázení. Přestože se velmi zajímá o fotbal, je otevřený prozkoumání jakéhokoli sportu, ve kterém by se mohla objevit hodnota. Zvláště rád analyzuje trhy z různých úhlů pohledu a snaží se najít výhodu nad bookmakery.    Strategie AKO sázek…

NÁVODY

Jak vybrat peníze ze Synottipu?

24.10.2023 17:00 V sázení neexistuje lepší pocit, než když všechny příležitosti na tiketu zezelenají a na účtu naskočí výhra. Poté už jen zbývá si ji vybrat a pořádně užít. V tomto článku naleznete podrobný návod na to, jak vybrat své peníze ze Synot Tipu a jaké metody pro výběr jsou vám k dispozici.    Možnosti výběru Aktuálně Synot Tipu nabízí pouze možnost vybrat si peníze online převodem na bankovní účet. Aby bylo možné výběr uskutečnit, musíte samozřejmě…

NÁVODY

Mobilní aplikace Fortuna | Oblíbená sázkovka přímo ve vaší kapse

23.10.2023 19:00 Sázení z mobilu postupně začíná na trhu sázkových kanceláří převládat nad pobočkami a počítači. Sázkové kanceláře si to uvědomují a investují do vývoje vlastních aplikací nemalé prostředky. Povedenou appkou se pyšní také česká dvojka Fortuna. Pojďte se s námi podívat, jak si ji nainstalovat, jaké funkce v ní můžete využívat a jak se přes ni sází?     K čemu aplikace slouží? Pomocí mobilní appky od Fortuny si můžete vsadit na svého favorita,…

SÁZKAŘSKÁ TERMINOLOGIE

Co znamená sázka na vítěze zápasu do rozhodnutí

23.10.2023 17:00 Máte svého favorita, ale máte pocit, že se mu nemusí podaří vyhrát v základní hrací době? Právě pro takové případy může být tím správným rozhodnutím sázka na vítěze zápasu do rozhodnutí. V tomto příspěvku vám popíšeme, co tato sázka znamená.   Co je sázka na vítěze zápasu do rozhodnutí? S touto sázkou se setkáte u sportů, ve kterých se hraje do prodloužení. Nejčastěji jde o hokej, basketbal a florbal nebo vyřazovací fáze některých turnajů v…

NÁVODY

Jak vybrat peníze z Chance?

23.10.2023 16:00 Každý má nepochybně na sázení nejraději ten pocit z výhry, kdy se celý tiket zazelená a peníze se připíší na herní účet. Před jejich připsáním na bankovní účet zbývá jediný krok. Pojďte se spolu s námi podívat, jaké možnosti máte při výběru peněz z Chance a co je třeba udělat pro to, abyste se z nich mohli začít těšit.   Možnosti výběru V současné době nabízí Chance 3 možnosti výběru peněz: hotově na pobočce, přes online peněženku Skrill a…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.