Jak vybrat peníze z Chance? NÁVODY

Jak vybrat peníze z Chance?

23.10.2023 16:00

Každý má nepochybně na sázení nejraději ten pocit z výhry, kdy se celý tiket zazelená a peníze se připíší na herní účet. Před jejich připsáním na bankovní účet zbývá jediný krok. Pojďte se spolu s námi podívat, jaké možnosti máte při výběru peněz z Chance a co je třeba udělat pro to, abyste se z nich mohli začít těšit.

 

Možnosti výběru

V současné době nabízí Chance 3 možnosti výběru peněz: hotově na pobočce, přes online peněženku Skrill a online na bankovní účet. Pro provedení výběru je nezbytné na Chanci dokončit registraci a ověřit platební metodu úspěšným vkladem. Bez kompletní registrace není výběr z účtu možný.

 

Výběr online na bankovní účet krok za krokem

Díky online výběru na účet si své peníze můžete vybrat, aniž byste opustili pohodlí vašeho domova. Minimální limit výběru je 100 Kč, maximální limit není stanovený. Výběr je velmi jednoduchý:  

  1. Přihlaste se ke svému hráčskému účtu.
  2. Posuňte kurzor myši na ikonu svého profilu v pravém horním rohu obrazovky a v nabídce klikněte na tlačítko „Vybrat peníze“.  
  3. V levé části nového okna vyberte výběr peněz na bankovní účet. 
  4. Do políček v pravé části okna zadejte požadovanou částku a výběr potvrďte heslem. 
  5. Klikněte na tlačítko „Vybrat“ a je to. Peníze obvykle dorazí během 1 až 3 pracovních dnů. 

 

Menu účtu Chance

Zdroj: Chance.cz

 

Výběr na pobočce krok za krokem

Chcete-li si peníze raději vybrat v hotovosti, můžete tak učinit na některé z poboček Chance. Ani tento výběr není možný bez registrace. Minimální částka pro výběr je opět 100 Kč, ale maximální je ze zákona jen 5 000 Kč. Pro výběr na pobočce postupujte takto: 

  1. Přihlaste se ke svému účtu.
  2. Posuňte kurzor na ikonu účtu v pravém horním rohu a v nabídce klikněte na „Vybrat peníze“. 
  3. V levé části nového okna klikněte na „Na pobočce“
  4. Do příslušných políček zadejte částku k výběru a své heslo.
  5. Zajděte na některou pobočku Chance a sdělte obsluze vaši přezdívku. Přes SMS vám přijde bezpečnostní PIN, kterým výběr potvrdíte.  
  6. Zkontrolujte si hotovost a užijte si výhru!

 

Výběr přes Skrill krok za krokem 

U Chance si můžete peníze vybrat i přes internetovou peněženku Skrill. Postup pro výběr je úplně stejný jako při výběru na účet, jen v části pro výběr platební metody vyberte Skrill. Liší se také limity. Minimální částka pro výběr činí 1 000 Kč, maximální 100 000 Kč.  

 

Výběr z mobilní aplikace

Pro výběr peněz můžete využít i mobilní aplikaci, která poskytuje stejné možnosti jako klasické webové rozhraní. Podívejte se, jak na to:  

  1. Stáhněte a nainstalujte si appku Chance.
  2. Přihlaste se ke svému účtu.
  3. V pravém horním rohu aplikace stiskněte ikonu svého účtu. Otevře se nabídka, ve které klikněte na tlačítko „Vybrat peníze“.  
  4. Při výběru postupujte stejně jako u výše zmíněných případů. Pokud chcete vybrat jinou metodu výběru, klikněte na tlačítko „Změnit metodu.“ 

 

Tlačítko pro výběr Chance

Tlačítko pro výběr v aplikaci. Zdroj: Chance.cz – mobilní aplikace

 

Výběr peněz za pár minut

Výběr peněz na bankovní účet je to, na co každý sázkař čeká. Chance přináší hned tři způsoby, jak výběru peněz docílit a všechny jsou extrémně jednoduché. Myslete na to, že pro výběr peněz z hráčského účtu je nutné kompletně dokončit svou registraci. Pak už se jen řiďte naším návodem a užijte si výhru!   

 

Související články

     – Sazkabet výběr peněz

     – Synot Tip výběr peněz

     – Fortuna výběr peněz

     – Tipsport výběr peněz

     – Betano výběr peněz

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

MerkurXtip aplikace | Jak sázet z mobilu v MerkurXtip?

Dnes 00:00 Mobilní sázení zažívá v posledních letech ohromný rozmach. Není se také čemu divit. Z mobilu si totiž můžete vsadit kdykoliv a kdekoliv. Nejinak je tomu také u zahraniční sázkové kanceláře MerkurXtip. Pojďte se s námi podívat, jak je to s její mobilní aplikací a jakým způsobem si můžete z mobilu vsadit.   MerkurXtip appku nemá Hned na úvod je třeba si říct, že MerkurXtip nativní aplikaci nenabízí. Nenajdete ji tedy na žádném ze storů a nemůžete…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Sázení na grandslamy vs. sázení na ostatní turnaje. Sázkařova analýza outsiderů

13.05.2024 23:30 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od profesionálního tenisového sázkaře vystupujícího pod předívkou Nishikori, který své tipy poskytuje mj. také na platformě Typio. Jeho dosavadní bilance po více než 4 600 sázkách na zápasy ATP dosahuje YIELDU 5,9 %. Nishikori má aktivní účet na X (Twitter), kde často provádí analýzy tenisového trhu z různých úhlů pohledu.   Sázení na grandslamy vs. sázení na ostatní turnaje Favorit vs. longshot…

NÁVODY

MerkurXtip registrace – postup krok za krokem

09.05.2024 12:00 MerkurXtip je jedním ze zahraničních poskytovatelů, kteří v rámci Česka nabízí možnost vsadit si a zahrát si v online casinu. Jestliže chcete jeho služby využít na vlastní kůži, je potřeba se na něm nejdříve zaregistrovat stejně jako u všech českých sázkovek. Pojďte se s námi podívat, jak postupovat a co je pro registraci potřeba.   Registrace online na PC Podle nás je registrace online přes počítač tou vůbec nejpohodlnější a nejrychlejší…

NÁVODY

Fortuna registrace | Jak na to?

22.04.2024 00:00 Nejspíše není třeba zdůrazňovat, že pokud si chcete v České republice vsadit nebo si zahrát jakoukoliv jinou hazardní hru online, musíte se nejdříve zaregistrovat na stránkách poskytovatele. Platí to i u nejstarší sázkové kanceláři na našem trhu – Fortuně. V rámci našeho článku vás proto kompletně provedeme registračním postupem. Chcete-li vědět, jak na to, čtěte dál!   Registrace na desktopu Již několikrát jsme zmiňovali, že tím vůbec…

NÁVODY

Betano přihlášení na pár kliknutí

21.04.2024 12:00 Každý hráč určitě dobře ví, že pokud chce sázet a mít šanci získávat skutečné výhry, musí si nejdříve založit účet u některé ze sázkových kanceláří. Do tohoto účtu se poté může přihlásit a využívat všechno, co sázkovky nabízejí. Jednou z těch nejpopulárnějších je v současné době Betano, a právě na něj se v rámci našeho článku zaměříme a ukážeme vám, jak se do svého účtu přihlásit. Čtěte dál!   Jak se přihlásit do svého Betano účtu z PC? Jedním…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.