Jak vybrat peníze z Tipsportu? NÁVODY

Jak vybrat peníze z Tipsportu?

22.10.2023 10:00

Neexistuje lepší pocit, než když se vám po úspěšném tipu připíší peníze na účet. Před jejich připsáním na váš bankovní účet je před vámi pouze jediný krok. V našem článku vás seznámíme s tím, jaké možnosti pro výběr peněz z Tipsportu máte a co musíte udělat, abyste si své vyhrané peníze mohli začít užívat. Čtěte dál a vše potřebné se dozvíte!

 

Možnosti výběru

Tipsport aktuálně nabízí 3 možnosti výběru: hotově na pobočce Tipsportu, přes online peněženku Skrill a přes bankovní účet. Aby bylo možné výběr prostřednictvím některé z metod využít, je nutné mít na Tipsportu dokončenou registraci včetně přiřazení platební metody. Bez toho nejsou výběry z účtu povoleny.

 

Výběr na bankovní účet krok za krokem

Výběr na bankovní účet je nejpohodlnější a nejrychlejší metodou výplaty. Minimální limit je 100 Kč, maximální limit není stanoven. Postup výběru je velice jednoduchý:

  1. Přihlaste se ke svému hráčskému účtu.
  2. Najeďte kurzorem myši na ikonu svého profilu v pravém horním rohu a z tabulky vyberte možnost „Vybrat peníze“. 
  3. V levé části nového okna vyberte výběr peněz na bankovní účet. 
  4. V pravé části okna zadejte požadovanou částku pro výběr a zadejte heslo k hernímu účtu. 
  5. Klikněte na tlačítko „Vybrat“ a máte hotovo. Peníze vám dorazí během 1 až 3 pracovních dnů.

 

Možnosti účtu Tipsport

Možnosti účtu. Zdroj: Tipsport.cz

 

Tipsport- výběr

Okno pro výběr prostředků. Zdroj: Tipsport.cz

 

Výběr na pobočce krok za krokem

Výběr peněz ze svého hráčského konta můžete provést i na některé z poboček Tipsportu. Také v tomto případě musíte být zaregistrovaný. Minimální suma pro výběr činí opět 100 Kč, avšak maximální je ze zákonných důvodů pouze 5 000 Kč. Postup je následující:

  1. Přihlaste se ke svému účtu.
  2. Kurzorem myši najeďte na ikonu svého účtu a vyberte možnost „Vybrat peníze“. 
  3. V levé části okna zvolte možnost „Na pobočce“
  4. Zadejte požadovanou částku a heslo ke svému účtu. 
  5. Navštivte pobočku a sdělte obsluze svou přezdívku. Ta vám následně odešle prostřednictvím SMS PIN, pomocí kterého výběr potvrdíte. 
  6. Přepočítejte si hotovost a užijte si výhru! 

 

Výběr přes Skrill krok za krokem 

Tipsport nabízí možnost vybírat také přes internetovou peněženku Skrill. Tato metoda je podobná výběru na bankovní účet. Liší se pouze limity. Minimálně lze vybrat 1 000 Kč, maximálně 100 000 Kč. Postup je stejný jako u online výběru na bankovní účet, pouze v části pro výběr platební metody zvolte Skrill.

 

Výběr přes mobilní aplikaci

Své peníze můžete samozřejmě vybírat i pomocí mobilní aplikace, ve které máte stejné možnosti jako v klasickém webovém rozhraní. Podívejte se, jak na to:

  1. Stáhněte a nainstalujte si Tipsport aplikaci.
  2. Přihlaste se do svého hráčského konta
  3. V pravém horním rohu aplikace klikněte na ikonu svého účtu. V otevřené nabídce klikněte na oranžové tlačítko „Vybrat peníze“.
  4. Postupujte stejně, jako u výše popsaných případů. Chcete-li vybrat jiný způsob výběru, klikněte na tlačítko „Změnit metodu.“

 

Výběr z appky Tipsport

Výběr z aplikace. Zdroj: Tipsport.cz - mobilní aplikace

 

Výběr peněz je hračka

Přesunutí prostředků do sázkařovy peněženky je tou nejpříjemnější částí sázení. Tipsport nabízí hned tři metody, jak si svou výhru nechat vyplatit. Mějte na paměti, že pro každou z nich je třeba mít plně dokončenou registraci. Poté už jen stačí postupovat podle našeho návodu a užít si své peníze.

 

Související články

     – Sazkabet výběr peněz

     – Synot Tip výběr peněz

     – Fortuna výběr peněz

     – Chance výběr peněz

     – Betano výběr peněz

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

CANAL+ Sport | Sportovní kanál s nejlepším fotbalem

23.01.2024 12:00 Co by byl sport bez diváků, a to i těch u obrazovek televizí? Sportovních stanic existuje poměrně slušné množství a každá z nich se snaží získat diváky něčím unikátním. Jednou takovou je i CANAL+ Sport, která láká diváky především na možnost sledovat fotbalovou Premier League. Pokud se chcete dozvědět, co CANAL+ Sport nabízí, jaké jsou ceny a kde jej naladit, určitě čtěte dále.   Jak naladit CANAL+ Sport? V současné době zatím CANAL+ Sport není…

NÁVODY

Tipsport Tiket aréna | TOP tikety na jednom místě

23.01.2024 12:00 Co se různých vychytávek pro sázkaře týče, Tipsport je rozhodně nejlepší sázkovkou na českém trhu. Vynikající funkcionalitou je takzvaná Tiket aréna. Pojďte se s námi podívat, co všechno v ní můžete najít a jak do ní můžete přidat i svůj TOP tiket.   Co je to Tipsport Tiket aréna? Jednoduše řečeno, do Tiket arény přidávají sázkaři své tikety, aby sloužily jako inspirace ostatním, nebo aby se pochlubili svými největšími úlovky. Často zde najdete…

NÁVODY

Premier Sport | Špičkové sportovní přenosy

21.01.2024 12:00 Bez živých sportovních přenosů si sledování svých favoritů snad ani nedokážeme představit. V současné době existuje spousta stanic, kde můžeme sledovat ty nejlepší ligy z různých sportů. Jednou z nich je také Premier Sport. Chcete se dozvědět, co nabízí, kolik stojí a jak si ji můžete naladit i vy? Pak rozhodně pokračujte ve čtení.   Jak naladit Premier Sport? Stanice Premier Sport pracuje celkem se 2 kanály – Premier Sport 1 a Premier Sport 2.…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Není to jen o penězích aneb co nám říkají sázkové trhy?

15.01.2024 21:30 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku z archivu edukativích článků dostupných na webu sázkové kanceláře pro profesionální sázkaře Pinnacle.   Porozumění tomu, jak se vypořádáváme s nejistotou Osvícený pohled do minulosti Pohled do budoucnosti Co se stane, když zažijeme jedinečnou událost?   Sázení je definováno jako riskování něčeho (obvykle peněz) pro potenciální odměnu při snaze předpovědět výsledek nějaké události. I když se…

NÁVODY

O2 TV Sport | Sledujte stovky živých přenosů

29.12.2023 01:00 Pokud bychom měli vybrat nejrychleji rostoucí sportovní televizi u nás, byla by to pravděpodobně O2 TV Sport. Ta se totiž stala patronem českých nejvyšších soutěží a u diváků si tak získala pořádnou oblibu. Pojďte se s námi podívat, jak si O2 TV Sport naladit, kolik stojí a co všechno na ní můžete sledovat.   Jak naladit O2 TV Sport? Jak už sám její název napovídá, O2 TV Sport provozuje výhradně poskytovatel internetových a mobilních služeb…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.