Tipsport Nety NÁVODY

Tipsport Nety

23.01.2024 17:00

Největší česká sázková kancelář Tipsport si pro své zákazníky pravidelně připravuje zajímavé bonusy a odměny, které jsou nejčastěji vyplácené v tzv. Netech. Co to Nety jsou, jak je získat a co všechno s nimi můžete dělat, se dozvíte v tomto článku.

 

Co jsou to Nety?

Pokud jste už někdy na Tipsportu sázeli, s Tipkontem a Nety už jste se pravděpodobně setkali. Jedná se o věrnostní body, které Tipsport dává svým věrným zákazníkům. Body se připisují na speciální konto a vy je můžete použít pro sázení. Nety získáváte za splnění předem daných podmínek, které si rozebereme níže.

 

Jak získat Tipsport Nety

Pozorným sázkařům u Tipsportu určitě neuniklo, že Tipsport nedávno měnil systém udělování Netů. Dříve fungovaly jako cashback, takže se prostřednictvím Netů vracela část podaného vkladu. Výše odměny přitom záležela na tom, jak vysoký byl kurz vašeho tiketu. To však už momentálně neplatí.

Aktuálně je nastavený systém bonusů a prémií, který mohou využívat všichni klienti s dokončenou registrací. Bonus nyní získáte za 10 vsazených tiketů s kurzem alespoň 1.50. Tikety nemusí jít za sebou každý den a nemusí být dokonce ani výherní. Výše odměny závisí na tom, jakou částku do hry vložíte. Odměna se pak přepočítává podle této tabulky:

 

Celková výše sázky u tiketů v bonusu Odměna v Netech
200 – 599 Kč 1
600 – 999 Kč 3
1 000 – 1 399 Kč 5
1 400 – 1 999 Kč 7
2 000 – 3 999 Kč 10
4 000 – 9 999 Kč 20
10 000 – 19 999 Kč 50
20 000 – 39 999 Kč 100
40 000 Kč a více 200

 

Pokud tedy vsadíte 10 tiketů s kurzem 1.50 za celkem 5 000 Kč, získáváte nárok na bonus ve výši 20 Netů. Jakmile jeden bonus splníte, stoupá vaše úroveň a postupně se můžete propracovat k takzvaným Prémiím. Ty se připisují už po 2 bonusech a činí 30 % ze všech již získaných bonusů. Další prémie pak získáte za 4, 7, 10, 15, 20, 30 a další bonusy.

 

Nety za soutěže

V Netech jste odměňování také za výhru v nějaké soutěži, které Tipsort, potažmo Chance, provozuje. Řeč je celoroční Tiplize, pravidelných Tipcupech nebo Pyramidě. Výše odměny se odvíjí podle pořadí v soutěži a jejich pravidlech. 

 

Nety za sdílení

Druhou možností, jak Nety získat, je sdílení. Získáváte je za sdílení analýz nebo tiketů na sociálních sítích, sázkařských fórech atd. Za každého nového zákazníka, který se registruje po shlédnutí vašeho sdíleného příspěvku a provede vklad, získáte odměnu v Netech. Počet Netů v tomto případě záleží na tom, kolik zákazníků váš odkaz přivede podle následující tabulky:

 

Počet klientů získaných odkazem Počet Netů
1 – 6 100 za zákazníka
7 – 11 125 za zákazníka
12 – 21 150 za zákazníka
22 – 101 175 za zákazníka
102 a více 200 za zákazníka

 

Jak vsadit za Nety?

Jakmile Nety získáte, můžete za ně ihned začít sázet. Systém je podobný jako při sázení s penězi, protože 1 Net = 1 Kč. Nemusíte tedy nic složitě přepočítávat. Postup je jednoduchý:

  1. Klikáním na jednotlivé kurzy si sestavte svůj tiket.
  2. V pravé části obrazovky (nebo kliknutím na oranžové kolečko v aplikaci) uvidíte svůj tiket. Do políčka „Vklad“ zadejte, kolik Netů chcete vložit.
  3. Klikněte na modré tlačítko „Kč“. To se změní na oranžové se slovem „Net“. To značí, že sázíte za Nety.
  4. Klikněte na tlačítko „Vsadit“ a váš tiket je ve hře.

 

Sázení za Nety

 

S Nety neriskujete ztrátu peněz

Nety od Tipsportu jsou příjemnou odměnou. Nemusíte totiž riskovat vlastní peníze, ale můžete si za ně klidně vsadit. Pokud je sázka z Netů úspěšná, připisuje se výhra k reálnému zůstatku, který si můžete vybrat nebo za něj dál hrát.

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Data stojící za udělováním karet ve fotbale: Co vzít v úvahu před sezónou 2023/2024

22.07.2024 21:30 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článek od Andrewa Beasleyho, jehož profesní kariéra se sice posunula od studia médií k práci v bance, ale jeho skutečnou vášní byl vždy fotbal. Poté, co pozoroval, jak se v jeho milovaném sportu rozšířila data, rychle se tomuto trendu přizpůsobil a nyní se věnuje analýze fotbalových statistik.   Jakou roli hraje v rozhodování VAR? Využití statistik společnosti Opta k analýze udělování karet Diskuse,…

NÁVODY

Kingsbet | Nová sázková kancelář

22.07.2024 10:00 Na našem trhu se nachází celá řada známých sázkovek, mezi kterými nechybí jména jako Tipsport, Betano či Fortuna. V roce 2024 však na trh vstoupilo další zajímavá sázková kancelář Kingsbet, která má rozhodně také co nabídnou. Pojďte se společně s námi podívat, co všechno vám nabízí.     O Kingsbet Možná už vás hra na klasických sázkových kancelářích nudí a chcete si vyzkoušet nějakou tu novinku. Pak pro vás může být Kingsbet zcela ideálním…

TIPY A RADY

Fortuna | Věrnostní body

15.07.2024 12:00 Mnoho českých sázkových kanceláří nabízí pro své pravidelné hráče zajímavou formu odměn prostřednictvím věrnostních bodů. Výjimkou není ani velmi oblíbená Fortuna, který tento systém na své platformě rovněž nabízí. Pojďte se společně s námi dozvědět, jak věrnostní body Fortuny fungují.   Co jsou to věrnostní body na Fortuně? Věrnostní body od Fortuny jsou způsob, prostřednictvím kterého Fortuna odměňuje sázející, jež hrají prostřednictvím její…

BONUSY

Fortuna – registrační bonus 300 Kč

11.07.2024 12:00 Sázková kancelář Fortuna je nejstarší sázkovkou na českém trhu. Působí na něm už od roku 1991 a od té doby si stačila vybudovat velmi silnou hráčskou základnu. Ta se neustále rozrůstá nejen díky široké kurzové nabídce, ale také početným bonusům. Nejzajímavější pro hráče je jistě bonus za registraci, který na Fortuně činí rovných 300 Kč. Pojďte se s námi o něm dozvědět více.   Bonus 300 Kč za registraci u Fortuny Registrační bonusy rozdávají…

BONUSY

Tipsport – registrační bonus 500 Kč do hry

08.07.2024 10:00 Jistě už víte, že Tipsport je, co se komunity týče, největší sázkovou kanceláří u nás. Její řady se navíc neustále rozšiřují a sázkařů na jeho platformě je tak stále více. Jestliže i vy přemýšlíte, že se jím stanete, můžete k tomu nyní využít velmi slušný registrační bonus ve výši 500 Kč do hry. Zjistěte s námi, jak ho můžete získat.   500 Kč za registraci od Tipsportu Stejně jako prakticky všechny sázkové kanceláře nabízí samozřejmě i Tipsport…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.