Jak vybrat peníze z Tipsportu? NÁVODY

Jak vybrat peníze z Tipsportu?

22.10.2023 10:00

Neexistuje lepší pocit, než když se vám po úspěšném tipu připíší peníze na účet. Před jejich připsáním na váš bankovní účet je před vámi pouze jediný krok. V našem článku vás seznámíme s tím, jaké možnosti pro výběr peněz z Tipsportu máte a co musíte udělat, abyste si své vyhrané peníze mohli začít užívat. Čtěte dál a vše potřebné se dozvíte!

 

Možnosti výběru

Tipsport aktuálně nabízí 3 možnosti výběru: hotově na pobočce Tipsportu, přes online peněženku Skrill a přes bankovní účet. Aby bylo možné výběr prostřednictvím některé z metod využít, je nutné mít na Tipsportu dokončenou registraci včetně přiřazení platební metody. Bez toho nejsou výběry z účtu povoleny.

 

Výběr na bankovní účet krok za krokem

Výběr na bankovní účet je nejpohodlnější a nejrychlejší metodou výplaty. Minimální limit je 100 Kč, maximální limit není stanoven. Postup výběru je velice jednoduchý:

  1. Přihlaste se ke svému hráčskému účtu.
  2. Najeďte kurzorem myši na ikonu svého profilu v pravém horním rohu a z tabulky vyberte možnost „Vybrat peníze“. 
  3. V levé části nového okna vyberte výběr peněz na bankovní účet. 
  4. V pravé části okna zadejte požadovanou částku pro výběr a zadejte heslo k hernímu účtu. 
  5. Klikněte na tlačítko „Vybrat“ a máte hotovo. Peníze vám dorazí během 1 až 3 pracovních dnů.

 

Možnosti účtu Tipsport

Možnosti účtu. Zdroj: Tipsport.cz

 

Tipsport- výběr

Okno pro výběr prostředků. Zdroj: Tipsport.cz

 

Výběr na pobočce krok za krokem

Výběr peněz ze svého hráčského konta můžete provést i na některé z poboček Tipsportu. Také v tomto případě musíte být zaregistrovaný. Minimální suma pro výběr činí opět 100 Kč, avšak maximální je ze zákonných důvodů pouze 5 000 Kč. Postup je následující:

  1. Přihlaste se ke svému účtu.
  2. Kurzorem myši najeďte na ikonu svého účtu a vyberte možnost „Vybrat peníze“. 
  3. V levé části okna zvolte možnost „Na pobočce“
  4. Zadejte požadovanou částku a heslo ke svému účtu. 
  5. Navštivte pobočku a sdělte obsluze svou přezdívku. Ta vám následně odešle prostřednictvím SMS PIN, pomocí kterého výběr potvrdíte. 
  6. Přepočítejte si hotovost a užijte si výhru! 

 

Výběr přes Skrill krok za krokem 

Tipsport nabízí možnost vybírat také přes internetovou peněženku Skrill. Tato metoda je podobná výběru na bankovní účet. Liší se pouze limity. Minimálně lze vybrat 1 000 Kč, maximálně 100 000 Kč. Postup je stejný jako u online výběru na bankovní účet, pouze v části pro výběr platební metody zvolte Skrill.

 

Výběr přes mobilní aplikaci

Své peníze můžete samozřejmě vybírat i pomocí mobilní aplikace, ve které máte stejné možnosti jako v klasickém webovém rozhraní. Podívejte se, jak na to:

  1. Stáhněte a nainstalujte si Tipsport aplikaci.
  2. Přihlaste se do svého hráčského konta
  3. V pravém horním rohu aplikace klikněte na ikonu svého účtu. V otevřené nabídce klikněte na oranžové tlačítko „Vybrat peníze“.
  4. Postupujte stejně, jako u výše popsaných případů. Chcete-li vybrat jiný způsob výběru, klikněte na tlačítko „Změnit metodu.“

 

Výběr z appky Tipsport

Výběr z aplikace. Zdroj: Tipsport.cz - mobilní aplikace

 

Výběr peněz je hračka

Přesunutí prostředků do sázkařovy peněženky je tou nejpříjemnější částí sázení. Tipsport nabízí hned tři metody, jak si svou výhru nechat vyplatit. Mějte na paměti, že pro každou z nich je třeba mít plně dokončenou registraci. Poté už jen stačí postupovat podle našeho návodu a užít si své peníze.

 

Související články

     – Sazkabet výběr peněz

     – Synot Tip výběr peněz

     – Fortuna výběr peněz

     – Chance výběr peněz

     – Betano výběr peněz

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

Mobilní aplikace Synottip | Sázky přímo z mobilu

22.10.2023 10:00 Tu situaci jistě mnozí znáte. Jste na služební cestě nebo dovolené, počítač zrovna není po ruce a cinkne vám tip od našeho verifikovaného poradenství? Co teď? Vytáhněte mobil a vsaďte ho rovnou z něj! S appkou Synottipu máte vše potřebné pro sázení po ruce. V našem článku vás seznámíme s jejími funkcemi i vším, co umí. Čtěte pozorně dál.    K čemu mobilní aplikace slouží? Prostřednictvím appky od Synottipu si můžete vsadit na své favority,…

NÁVODY

Mobilní aplikace Tipsport | Sázejte přímo z mobilu

15.10.2023 12:00 Dostali jste od některého z našich profi servisů tip s vysokou hodnotou, ale zrovna nemáte přístup k počítači? Nemějte strach! Díky mobilní aplikaci od Tipsportu můžete sázet kdykoli a odkudkoli. Čtěte dále a dozvíte se, jak aplikaci nainstalovat, jak se přes ni sází a jaké jsou její největší výhody.    K čemu je mobilní aplikace Tipsport? Díky mobilní aplikaci od Tipsportu máte možnost ve své kapse nosit vše, co k sázení u největší české…

NÁVODY

Mobilní aplikace Betano | Sázejte přímo z vašeho mobilu

15.10.2023 12:00 Právě vám na Telegramu přistál skvělý tip a nebo jste sami našli hodnotný kurz, ale bohužel nemáte po ruce počítač? Žádný problém! Díky mobilní aplikaci Betano máte vše, co k sázení potřebujete, přímo ve vašem telefonu. Čtěte dále a dozvíte se, co je potřeba k její instalaci, jak ji používat a co všechno umí.   K čemu je aplikace dobrá? Díky aplikaci od Betana si můžete vsadit na některého ze svých favoritů, sledovat jeho výkony v rámci…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Po stopách sázkových trhů

09.10.2023 19:15 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od Adama Chernoffa, který najdete v originále na webu www.pinnacle.com. Adam v 18 letech opustil svůj domov v Kanadě a s 2 000 $ v kapse si koupil jednosměrnou letenku na Dominikánskou republiku. Chtěl si vyzkoušet, jak dlouho ho uživí kurzové sázení. Po deseti letech stále pokračuje.     Co má degustace naslepo společného s kurzovým sázením? Jak číst sázkové trhy? Proč je důležité budování…

NÁVODY

Niké prihlásenie

05.10.2023 12:00 Niké je najstaršou slovenskou stávkovou kanceláriou. Jej komunita neustále rastie a ak ste jej členom, na úspešné stávkovanie potrebujete nielen registráciu, ale aj prihlásenie. To je veľmi jednoduché a zvládnete ho v pár krokoch. Ukážeme vám, ako na to.   Ako sa prihlásiť do Niké? Prihlásenie do Niké môžete uskutočniť na webovej stránke stávkovej kancelárie. Môžete sa prihlásiť buď z mobilného zariadenia alebo cez bežný internetový prehliadač…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.