Mobilní aplikace Tipsport | Sázejte přímo z mobilu NÁVODY

Mobilní aplikace Tipsport | Sázejte přímo z mobilu

15.10.2023 12:00

Dostali jste od některého z našich profi servisů tip s vysokou hodnotou, ale zrovna nemáte přístup k počítači? Nemějte strach! Díky mobilní aplikaci od Tipsportu můžete sázet kdykoli a odkudkoli. Čtěte dále a dozvíte se, jak aplikaci nainstalovat, jak se přes ni sází a jaké jsou její největší výhody. 

 

K čemu je mobilní aplikace Tipsport?

Díky mobilní aplikaci od Tipsportu máte možnost ve své kapse nosit vše, co k sázení u největší české sázkové kanceláře potřebujete. Můžete tak sázet na zápasy v prematch i live režimu, sledovat dostupné živé přenosy nebo zkusit své štěstí v online casinu Vegas a loterii Korunka.

Aplikace přináší rozhraní adaptované přímo na mobilní telefony, takže už se nemusíte spoléhat na nepřehledné sázení přes mobilní prohlížeč. K dispozici máte kompletní nabídku kurzů včetně statistik a analýz. Potřebovat budete pouze mobil s internetem a platný účet na Tipsportu. Pak už zbývá jen vybrat kurz a vsadit si.

 

Stažení a instalace aplikace 

Pro spuštění aplikace je třeba ji nejdříve stáhnout a nainstalovat. Přejděte v mobilním prohlížeči na web Tipsportu a v levém horním rohu klikněte na tři pod sebou umístěné čárky. Z nabídky vyberte možnost „Stáhnout aplikaci“ a v novém okně klikněte na políčko se stejným názvem. Aplikace se začne automaticky stahovat.    

 

Stažení aplikace Tipsport

Zdroj: Tipsport.cz

 

Jakmile je stažení dokončeno, najděte instalační soubor aplikace a kliknutím spusťte instalaci. Je nutné, aby váš telefon podporoval instalaci souborů z neznámých zdrojů (povolíte ve správci souborů). Po udělení povolení se můžete vrátit zpět do složky se souborem a kliknutím na něj aplikaci nainstalovat. 

 

Přihlášení do aplikace

Pro přihlášení do aplikace je nutné mít na Tipsportu platný účet. Ten si můžete založit prostřednictvím registračního formuláře, který je dostupný na webu Tipsportu nebo přímo v aplikaci. Jestliže už svůj účet máte, otevřete aplikaci a v jejím pravém horním rohu klepněte na siluetu postavy. Tím otevřete okno pro přihlášení. 

Do políček zadejte svůj e-mail a heslo zadané při registraci. Jestliže si své heslo nepamatujete, klikněte na tlačítko Zapomenuté heslo“, do nového okna vyplňte svůj e-mail, potvrďte telefonní číslo a nastavte si nové heslo. 

 

Jak se mobilní aplikace Tipsport používá?

Prostřednictvím appky Tipsportu můžete využívat stejné funkce, které nabízí běžné webové rozhraní. Patří sem např.:

Všechny tyto funkce jsou dostupné po pouhém poklepání prstem. Chcete-li si vsadit na svého favorita, klikněte v hlavním menu na možnost „Kurzy“. Zde si můžete vybrat, v jakém časovém rozpětí chcete kurzy zobrazovat. Následně si zvolte požadovaný sport a soutěž, načež se vám zobrazí dostupné sázkové příležitosti (nastavit si můžete i časový filtr). Kliknutím na kurz jej zařadíte na svůj tiket. Pokud si chcete zobrazit více příležitostí, klikněte u vybraného zápasu na malé číslo v pravé části jeho náhledu. Tím se zobrazí všechny thry vypsané pro dané utkání.  

 

Výběr příležitosti

Výběr příležitosti – Zdroj: Tipsport.cz – mobilní aplikace

 

Jakmile přidáte příležitost na tiket, uvidíte ve spodní části oranžový kruh s počtem příležitostí, které se na tiketu nachází. Kliknutím na něj tiket otevřete. Zde už stačí jen vyplnit částku nebo si vybrat některou z rychlých voleb, zařadit jej do soutěže, nastavit možnost AKO nebo Kombi a kliknout na možnost „Vsadit“. Máte hotovo, ať se zelená!

 

Menu tiketu

Menu tiketu, Zdroj: Tipsport.cz - aplikace

 

Vyjma klasických prematch sázek si můžete vsadit v live režimu nebo přejít do online casina Vegas a vyzkoušet si některý z dostupných hracích automatů, ruletu nebo třeba Black Jack. Od roku 2023 navíc můžete hrát o velké výhry také prostřednictvím loterie Korunka.

Chcete-li si upravit své údaje, shlédnout historii transakcí nebo zobrazit podrobné statistiky o úspěšnosti vámi vsazených příležitostí, klikněte na ikonu avatara v pravém horním rohu. V menu si následně můžete vybrat přesně to, co potřebujete. Pokud si chcete rychle zkontrolovat poslední vsazené tikety, klikněte na tlačítko „Tikety“ vedle ikony vašeho účtu.

 

Výhody mobilní aplikace Tipsport

  • Přehledná a snadná na ovládání
  • Přehrávání live zápasů v mobilu
  • Možnost nastavit si upozornění o vyhodnocení tiketu
  • Možnost přepnout se do online casina nebo loterie Korunka
  • Vklady či výplaty lze provádět přímo z mobilu

 

Nevýhody mobilní aplikace Tipsport

  • Není dostupná v Google Play (musíte ji stáhnout přímo z webu Tipsportu)
  • Nutnost častých aktualizací pro zajištění správného chodu

 

S aplikací Tipsport si vsadíte kdykoli a kdekoli

Mobilní aplikace Tipsport představuje možnost vsadit si všude, kde máte stabilní připojení. Díky tomu vám již žádný tip od našich sázkových servisů neproteče mezi prsty. K tomu získáte možnost sledovat sportovní přenosy a zkrátit si dlouhou chvíli. Ve vašem mobilu prostě nesmí chybět!

 

Související články

– Chance aplikace

Synottip aplikace

Fortuna aplikace

Betano aplikace

Sazkabet aplikace

forBET aplikace

Doxxbet aplikácia

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Data stojící za udělováním karet ve fotbale: Co vzít v úvahu před sezónou 2023/2024

22.07.2024 21:30 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článek od Andrewa Beasleyho, jehož profesní kariéra se sice posunula od studia médií k práci v bance, ale jeho skutečnou vášní byl vždy fotbal. Poté, co pozoroval, jak se v jeho milovaném sportu rozšířila data, rychle se tomuto trendu přizpůsobil a nyní se věnuje analýze fotbalových statistik.   Jakou roli hraje v rozhodování VAR? Využití statistik společnosti Opta k analýze udělování karet Diskuse,…

NÁVODY

Kingsbet | Nová sázková kancelář

22.07.2024 10:00 Na našem trhu se nachází celá řada známých sázkovek, mezi kterými nechybí jména jako Tipsport, Betano či Fortuna. V roce 2024 však na trh vstoupilo další zajímavá sázková kancelář Kingsbet, která má rozhodně také co nabídnou. Pojďte se společně s námi podívat, co všechno vám nabízí.     O Kingsbet Možná už vás hra na klasických sázkových kancelářích nudí a chcete si vyzkoušet nějakou tu novinku. Pak pro vás může být Kingsbet zcela ideálním…

TIPY A RADY

Fortuna | Věrnostní body

15.07.2024 12:00 Mnoho českých sázkových kanceláří nabízí pro své pravidelné hráče zajímavou formu odměn prostřednictvím věrnostních bodů. Výjimkou není ani velmi oblíbená Fortuna, který tento systém na své platformě rovněž nabízí. Pojďte se společně s námi dozvědět, jak věrnostní body Fortuny fungují.   Co jsou to věrnostní body na Fortuně? Věrnostní body od Fortuny jsou způsob, prostřednictvím kterého Fortuna odměňuje sázející, jež hrají prostřednictvím její…

BONUSY

Fortuna – registrační bonus 300 Kč

11.07.2024 12:00 Sázková kancelář Fortuna je nejstarší sázkovkou na českém trhu. Působí na něm už od roku 1991 a od té doby si stačila vybudovat velmi silnou hráčskou základnu. Ta se neustále rozrůstá nejen díky široké kurzové nabídce, ale také početným bonusům. Nejzajímavější pro hráče je jistě bonus za registraci, který na Fortuně činí rovných 300 Kč. Pojďte se s námi o něm dozvědět více.   Bonus 300 Kč za registraci u Fortuny Registrační bonusy rozdávají…

BONUSY

Tipsport – registrační bonus 500 Kč do hry

08.07.2024 10:00 Jistě už víte, že Tipsport je, co se komunity týče, největší sázkovou kanceláří u nás. Její řady se navíc neustále rozšiřují a sázkařů na jeho platformě je tak stále více. Jestliže i vy přemýšlíte, že se jím stanete, můžete k tomu nyní využít velmi slušný registrační bonus ve výši 500 Kč do hry. Zjistěte s námi, jak ho můžete získat.   500 Kč za registraci od Tipsportu Stejně jako prakticky všechny sázkové kanceláře nabízí samozřejmě i Tipsport…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.