Bet Builder | Co to je a jak funguje? SÁZKAŘSKÁ TERMINOLOGIE

Bet Builder | Co to je a jak funguje?

19.11.2023 14:00

Ve světě kurzového sázení dlouhou dobu platilo, že pokud chcete vsadit více příležitostí na jeden zápas, musíte je rozdělit na větší počet tiketů. Vsadit například na počet rohů a zároveň i výsledek zápasu bylo dříve v rámci jediného tiketu nemožné. To všechno ale změnila funkce Bet Builder. Co to tedy vlastně je a jak ji při sázení využít? To si povíme v našem článku.

 

Co je to Bet Builder?

Ve zkratce řečeno, funkce Bet Builder je AKO sázka, při které se na tiketu kombinuje více příležitostí z jednoho zápasu. Vsadit si tak můžete klidně na několik příležitostí najednou a vytvořit si zcela unikátní, vlastní tip, který dává větší prostor pro implementaci vhodné strategie k danému zápasu.

 

Jaký je rozdíl mezi Bet Builderem a kombinovanou sázkou?

S kombinovanými sázkami se na dnešním trhu setkáte běžně. Jedná se o příležitosti vypsané bookmakerem zahrnující dvě události v rámci jednoho kurzu. Tradičně může kombinovaná sázka vypadat třeba takto:

 

  • Počet gólů v zápase a výsledek zápasu – 5,5+ / domácí
  • Střelec v zápasu bude a počet gólů v zápase – Ronaldo / 2,5+

 

Bet Builder ale umožňuje vsadit si klidně i 7 příležitostí v rámci jediného sportovního klání. Můžete tak například na jeden tiket vsadit počet gólů v zápase, výsledek zápasu, střelce a počet rohů. Příležitosti přidáváte na tiket jednotlivě, jako kdybyste sestavovali AKO tiket. To může zcela zásadně ovlivnit vaši strategii a samozřejmě také výsledný kurz.

 

Jaké sázkové kanceláře Bet Builder nabízejí?

Benevolence sázkových kanceláří v tomto směru však není nekonečná. Obvykle je možné do Bet Builderu zařadit pouze příležitosti, které si sázková kancelář vybere. Často bývá omezený celkový kurz sázek v tomto režimu nebo počet tipů zařazených na tiket. Se snížením celkového kurzu se zároveň pojí největší úskalí Bet Builderu, a sice, že přicházíte o value (hodnotu).

Ačkoli se v zahraničí jedná o poměrně běžnou věc, u nás ho můžete vsadit pouze u několika sázkových kanceláří. Konkrétně jde o:

  • Betano
  • Fortunu
  • Sazkabet

U těchto sázkovek stačí vybrat funkci Bet Builder a okamžitě vidíte, které příležitosti lze mezi sebou kombinovat. Když se pokusíte vybrat jinou příležitost, ihned dostanete upozornění a sázka nebude na tiket přidána. Vždy tak přesně víte, jaké sázky můžete při této funkci využívat.

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

Fortuna Registrace | Jak na to?

22.04.2024 00:00 Nejspíše není třeba zdůrazňovat, že pokud si chcete v České republice vsadit nebo si zahrát jakoukoliv jinou hazardní hru online, musíte se nejdříve zaregistrovat na stránkách poskytovatele. Platí to i o vůbec nejstarší sázkové kanceláři na našem trhu – Fortuně. V rámci našeho článku vás proto kompletně provedeme registračním postupem. Chcete-li vědět, jak na to, čtěte dál!   Registrace na PC Již několikrát jsme zmiňovali, že tím vůbec…

NÁVODY

Tipsport podpora – jak ji kontaktovat a s čím mi může pomoci?

21.04.2024 12:00 V současné době se všechny hazardní hry přesouvají do onlinu na internet. Technologie však vždy nejsou stoprocentní. Pro řešení různých potíží proto sázkové kanceláře poskytují propracovanou zákaznickou podporu. Tipsport je největší sázková kancelář u nás a podporu má zvládnutou opravdu bravurně. Pojďte zjistit, jak ji můžete kontaktovat a s čím vším vám může pomoct.   Jak kontaktovat zákaznickou podporu Tipsport? Zákaznická podpora je nedílnou…

NÁVODY

Betano přihlášení na pár kliknutí

21.04.2024 12:00 Každý hráč určitě dobře ví, že pokud chce sázet a mít šanci získávat skutečné výhry, musí si nejdříve založit účet u některé ze sázkových kanceláří. Do tohoto účtu se poté může přihlásit a využívat všechno, co sázkovky nabízejí. Jednou z těch nejpopulárnějších je v současné době Betano, a právě na něj se v rámci našeho článku zaměříme a ukážeme vám, jak se do svého účtu přihlásit. Čtěte dál!   Jak se přihlásit do svého Betano účtu z PC? Jedním…

NÁVODY

Betano ověření účtu rychle a snadno

21.04.2024 10:00 Každý, kdo už má nějakou zkušenost s online kurzovým sázením, určitě ví, že jestliže si chce vsadit, musí nejdříve projít procesem registrace. Ta nepředstavuje pouze vyplnění registračního formuláře, ale také ověření toho, že jste opravdu způsobilí pro hru. V našem článku se zaměříme na to, jak toto ověření probíhá u sázkové kanceláře Betano.   Proč je nutné ověřovat účet? Ověření účtu je nezbytnou součástí registračního procesu. Právě v této…

TIPY A RADY

Pondělky s bonusem SazkaBet Money Day

15.04.2024 12:00 Sazku určitě není třeba představovat. Na našem trhu je tím vůbec nejstarším poskytovatelem hazardních her, mezi které již dlouho patří také sázková kancelář SazkaBet. Její součástí jsou samozřejmě četné bonusy objevující se prakticky každý týden. Jednou z nich je dubnový Money Day, se kterým můžete získat bonusy každé pondělí. Jak na to? To se dozvíte v našem článku.   Pondělky s Money Day bonusem Většina sázkařských soutěží od SazkaBetu je…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.