Tipsport registrace | Návod krok za krokem NÁVODY

Tipsport registrace | Návod krok za krokem

25.08.2024 10:00

Všichni jistě dobře víte, že pokud se chcete v Česku účastnit hazardní hry na internetu, musíte se u jejího poskytovatele nejdříve zaregistrovat. Tato povinnost je daná zákonem a nevyhnete se jí ani u pravděpodobně nejoblíbenější sázkovky – berounského Tipsportu. Jak se tedy zaregistrovat a co vše je k registraci potřeba.

 

Registrace na PC

Nejspíše nejpohodlnějším a nejrychlejším způsobem, jak se na Tipsportu zaregistrovat, je za použití počítače. Všechno je nesmírně přehledné, rychlé a dostupné doslova na pár kliknutí. Stačí postupovat podle následujícího návodu:

  1. Přejděte na stránky Tipsportu a v pravém horním rohu klikněte na možnost Registrovat.
  2. Objeví se registrační formulář, který je nutné vyplnit se všemi jeho náležitostmi.
  3. Klikněte na tlačítko Registrovat ve formuláři a Tipsport provede ověření všech údajů.
  4. Pokud je všechno v pořádku, přijde vám na zadaný e-mail odkaz pro aktivaci konta a přes SMS dočasné heslo, se kterým se můžete přihlásit do online konta.
  5. Potvrďte založení svého konta v e-mailu a přihlaste se dočasným heslem. To můžete ihned změnit.
  6. Přejděte do nastavení účtu a ověřte svou totožnost. To můžete udělat pomocí online bankovnictví nebo přímo na některé pobočce Tipsportu.
  7. Klikněte na tlačítko Vklad a přidejte si platební metodu. To může být karta, bankovní účet nebo internetová peněženka vedená na vaše jméno. Potvrzující vklad je 1 Kč.
  8. Vraťte se do nabídky účtu a nastavte si sebeomezující opatření.
  9. Jakmile všechny tyto kroky projdete, registraci máte hotovou.

Všechno je velmi intuitivní a můžete si být jistí, že se ve svém online účtu neztratíte ani v případě, že se řadíte mezi absolutní sázkařské nováčky. Kdyby se však přeci jen objevil problém, můžete kdykoliv kontaktovat Tipsport podporu. Vše vám pomohou vyřešit.

 

Tipsport - registrace z PC

 

Registrace na mobilu

Určitě vám neuniklo, že kromě počítačového online prostředí, nabízí Tipsport také propracovanou mobilní aplikaci. V ní jsou dostupné všechny funkce Tipsportu, tedy včetně možnosti registrace. Ani v tomto případě na ní není nic složitého.

Stačí si ji pouze stáhnout a nainstalovat. Poté v pravém horním rohu klikněte na tlačítko Registrace. Následně už stačí postupovat přesně podle návodu, který jsme popisovali výše pro PC. Mobilní registrace je totiž naprosto stejná.

 

Tipsport - registrace na mobilu

 

Registrace na pobočce

Jestliže máte raději osobní kontakt nebo se z nějakého důvodu nemůžete registrovat prostřednictvím mobilu či počítače, můžete se zaregistrovat i přímo na některé z poboček Tipsportu. Nicméně je nutné říct, že tak jako tak budete muset v online účtu přiřadit platební metodu a nastavit své herní limity. Obsluha vám tak může pomoci pouze se založením online konta a ověřením totožnosti. Tuto formu registrace proto doporučujeme pouze, je-li to nezbytné.

 

Tipsport a registrační bonus

Registrace však není pouze branou k možnosti sázet a hrát na Tipsportu. Aby přilákal co nejvíce nových klientů, připisuje Tipsport každému novému zákazníkovi také bonus za registraci, se kterým si můžete odzkoušet, jak se vám v něm hraje.

V současné době činí registrační bonus 500 Kč ve věrnostních Netech, které můžete použít přímo pro sázení. K tomu pak samozřejmě můžete využít služby některého z našich profesionálních servisů. Ať se daří!

 

Související články

     – Tipsport přihlášení

     – Tipsport podpora

     – Tipsport ověření

     – Tipsport pobočky

     – Tipsport TV

     – Jak vybrat peníze z Tipsportu?

     – Tipsport aplikace

     – Kontrola tiketu u Tipsportu

     – Tipsport bonus za registraci – 500 Kč

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

Jak vybrat peníze z Tipsportu?

22.10.2023 10:00 Neexistuje lepší pocit, než když se vám po úspěšném tipu připíší peníze na účet. Před jejich připsáním na váš bankovní účet je před vámi pouze jediný krok. V našem článku vás seznámíme s tím, jaké možnosti pro výběr peněz z Tipsportu máte a co musíte udělat, abyste si své vyhrané peníze mohli začít užívat. Čtěte dál a vše potřebné se dozvíte!   Možnosti výběru Tipsport aktuálně nabízí 3 možnosti výběru: hotově na pobočce Tipsportu, přes online…

NÁVODY

Mobilní aplikace Synottip | Sázky přímo z mobilu

22.10.2023 10:00 Tu situaci jistě mnozí znáte. Jste na služební cestě nebo dovolené, počítač zrovna není po ruce a cinkne vám tip od našeho verifikovaného poradenství? Co teď? Vytáhněte mobil a vsaďte ho rovnou z něj! S appkou Synottipu máte vše potřebné pro sázení po ruce. V našem článku vás seznámíme s jejími funkcemi i vším, co umí. Čtěte pozorně dál.    K čemu mobilní aplikace slouží? Prostřednictvím appky od Synottipu si můžete vsadit na své favority,…

NÁVODY

Mobilní aplikace Betano | Sázejte přímo z vašeho mobilu

15.10.2023 12:00 Právě vám na Telegramu přistál skvělý tip a nebo jste sami našli hodnotný kurz, ale bohužel nemáte po ruce počítač? Žádný problém! Díky mobilní aplikaci Betano máte vše, co k sázení potřebujete, přímo ve vašem telefonu. Čtěte dále a dozvíte se, co je potřeba k její instalaci, jak ji používat a co všechno umí.   K čemu je aplikace dobrá? Díky aplikaci od Betana si můžete vsadit na některého ze svých favoritů, sledovat jeho výkony v rámci…

NÁVODY

Mobilní aplikace Tipsport | Sázejte přímo z mobilu

15.10.2023 12:00 Dostali jste od některého z našich profi servisů tip s vysokou hodnotou, ale zrovna nemáte přístup k počítači? Nemějte strach! Díky mobilní aplikaci od Tipsportu můžete sázet kdykoli a odkudkoli. Čtěte dále a dozvíte se, jak aplikaci nainstalovat, jak se přes ni sází a jaké jsou její největší výhody.    K čemu je mobilní aplikace Tipsport? Díky mobilní aplikaci od Tipsportu máte možnost ve své kapse nosit vše, co k sázení u největší české…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Po stopách sázkových trhů

09.10.2023 19:15 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od Adama Chernoffa, který najdete v originále na webu www.pinnacle.com. Adam v 18 letech opustil svůj domov v Kanadě a s 2 000 $ v kapse si koupil jednosměrnou letenku na Dominikánskou republiku. Chtěl si vyzkoušet, jak dlouho ho uživí kurzové sázení. Po deseti letech stále pokračuje.     Co má degustace naslepo společného s kurzovým sázením? Jak číst sázkové trhy? Proč je důležité budování…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.