Tipsport registrace | Návod krok za krokem NÁVODY

Tipsport registrace | Návod krok za krokem

25.08.2024 10:00

Všichni jistě dobře víte, že pokud se chcete v Česku účastnit hazardní hry na internetu, musíte se u jejího poskytovatele nejdříve zaregistrovat. Tato povinnost je daná zákonem a nevyhnete se jí ani u pravděpodobně nejoblíbenější sázkovky – berounského Tipsportu. Jak se tedy zaregistrovat a co vše je k registraci potřeba.

 

Registrace na PC

Nejspíše nejpohodlnějším a nejrychlejším způsobem, jak se na Tipsportu zaregistrovat, je za použití počítače. Všechno je nesmírně přehledné, rychlé a dostupné doslova na pár kliknutí. Stačí postupovat podle následujícího návodu:

  1. Přejděte na stránky Tipsportu a v pravém horním rohu klikněte na možnost Registrovat.
  2. Objeví se registrační formulář, který je nutné vyplnit se všemi jeho náležitostmi.
  3. Klikněte na tlačítko Registrovat ve formuláři a Tipsport provede ověření všech údajů.
  4. Pokud je všechno v pořádku, přijde vám na zadaný e-mail odkaz pro aktivaci konta a přes SMS dočasné heslo, se kterým se můžete přihlásit do online konta.
  5. Potvrďte založení svého konta v e-mailu a přihlaste se dočasným heslem. To můžete ihned změnit.
  6. Přejděte do nastavení účtu a ověřte svou totožnost. To můžete udělat pomocí online bankovnictví nebo přímo na některé pobočce Tipsportu.
  7. Klikněte na tlačítko Vklad a přidejte si platební metodu. To může být karta, bankovní účet nebo internetová peněženka vedená na vaše jméno. Potvrzující vklad je 1 Kč.
  8. Vraťte se do nabídky účtu a nastavte si sebeomezující opatření.
  9. Jakmile všechny tyto kroky projdete, registraci máte hotovou.

Všechno je velmi intuitivní a můžete si být jistí, že se ve svém online účtu neztratíte ani v případě, že se řadíte mezi absolutní sázkařské nováčky. Kdyby se však přeci jen objevil problém, můžete kdykoliv kontaktovat Tipsport podporu. Vše vám pomohou vyřešit.

 

Tipsport - registrace z PC

 

Registrace na mobilu

Určitě vám neuniklo, že kromě počítačového online prostředí, nabízí Tipsport také propracovanou mobilní aplikaci. V ní jsou dostupné všechny funkce Tipsportu, tedy včetně možnosti registrace. Ani v tomto případě na ní není nic složitého.

Stačí si ji pouze stáhnout a nainstalovat. Poté v pravém horním rohu klikněte na tlačítko Registrace. Následně už stačí postupovat přesně podle návodu, který jsme popisovali výše pro PC. Mobilní registrace je totiž naprosto stejná.

 

Tipsport - registrace na mobilu

 

Registrace na pobočce

Jestliže máte raději osobní kontakt nebo se z nějakého důvodu nemůžete registrovat prostřednictvím mobilu či počítače, můžete se zaregistrovat i přímo na některé z poboček Tipsportu. Nicméně je nutné říct, že tak jako tak budete muset v online účtu přiřadit platební metodu a nastavit své herní limity. Obsluha vám tak může pomoci pouze se založením online konta a ověřením totožnosti. Tuto formu registrace proto doporučujeme pouze, je-li to nezbytné.

 

Tipsport a registrační bonus

Registrace však není pouze branou k možnosti sázet a hrát na Tipsportu. Aby přilákal co nejvíce nových klientů, připisuje Tipsport každému novému zákazníkovi také bonus za registraci, se kterým si můžete odzkoušet, jak se vám v něm hraje.

V současné době činí registrační bonus 500 Kč ve věrnostních Netech, které můžete použít přímo pro sázení. K tomu pak samozřejmě můžete využít služby některého z našich profesionálních servisů. Ať se daří!

 

Související články

     – Tipsport přihlášení

     – Tipsport podpora

     – Tipsport ověření

     – Tipsport pobočky

     – Tipsport TV

     – Jak vybrat peníze z Tipsportu?

     – Tipsport aplikace

     – Kontrola tiketu u Tipsportu

     – Tipsport bonus za registraci – 500 Kč

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

SÁZKAŘSKÁ TERMINOLOGIE

Sázka bez remízy | Vysvětlení pojmu + praktické příklady

01.09.2023 13:00 Jestliže sázíte na hokej, fotbal, házenou či jiné sporty, ve kterých existuje možnost remízy, pravděpodobně jste se už s termínem „sázka bez remízy“ setkali. Víte ale, co tato sázka znamená, jak ovlivňuje kurz, kdy vyhráváte a kdy prohráváte? Pokud ne, pozorně si přečtěte náš článek.   Eliminujete riziko remízy Sázku bez remízy (jinak označovanou také jako SBR, DNB nebo AH 0) není složité pochopit. Zatímco u hlavních trhů zápasu, který může…

NÁVODY

Mobilní aplikace Chance | Sázejte kdykoli a odkudkoli

01.09.2023 12:00 Dostali jste od svého sázkového servisu tip, ale zrovna nemáte přístup k počítači? Nevadí! S aplikací Chance máte možnost sázet doslova odkudkoli. Pojďte se s námi podívat, jak si aplikaci nainstalovat, jak ji používat a jaké jsou její hlavní výhody.   K čemu mobilní aplikace Chance slouží? Mobilní aplikace od Chance přináší možnost sázet, sledovat zápasy a číst si fórum na této oblíbené sázkové kanceláři přímo ve vašem telefonu. Díky tomu se…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Lze využít metriku xG k předpovídání fotbalových zápasů pro větší zisk?

17.08.2023 22:30 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od sázkového analytika Josepha Buchdahla, který spravuje webové stránky www.football-data.co.uk, na kterém poskytuje historické výsledky, zápasové statistiky a údaje o kurzech. Je také autorem knih Fixed Odds Sports Betting: Statistical Forecasting & Risk Management (2003), How to Find a Black Cat in a Coal Cellar: The Truth about Sports Tipsters (2013) a Squares & Sharps, Suckers & Sharks: The…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Šoky a zklamání: Srovnání efektivity bookmakerů během mistrovství světa 2022

05.06.2023 20:00 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od sázkového analytika Josepha Buchdahla, který spravuje webové stránky www.football-data.co.uk, na kterém poskytuje historické výsledky, zápasové statistiky a údaje o kurzech. Je také autorem knih Fixed Odds Sports Betting: Statistical Forecasting & Risk Management (2003), How to Find a Black Cat in a Coal Cellar: The Truth about Sports Tipsters (2013) a Squares & Sharps, Suckers & Sharks: The…

TIPY A RADY

Jak odhalit podvodné sázkové poradenství

29.11.2022 12:00 Sázkových poradenství najdete na internetu doslova stovky. Některá nabízejí zaručené služby, na jiných zase už na první pohled není něco úplně v pořádku. Jak ale rozlišit ty, jejichž nabídku stojí za to odzkoušet od těch, kterým jde primárně o vaše peníze? Právě na to se podíváme v rámci našeho dnešního článku.   První červená vlajka - sázkové poradenství nemá verifikaci Jestliže si všimnete, že vámi vybrané sázkové poradenství neverifikuje své…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.