Jak vybrat peníze z Tipsportu? NÁVODY

Jak vybrat peníze z Tipsportu?

22.10.2023 10:00

Neexistuje lepší pocit, než když se vám po úspěšném tipu připíší peníze na účet. Před jejich připsáním na váš bankovní účet je před vámi pouze jediný krok. V našem článku vás seznámíme s tím, jaké možnosti pro výběr peněz z Tipsportu máte a co musíte udělat, abyste si své vyhrané peníze mohli začít užívat. Čtěte dál a vše potřebné se dozvíte!

 

Možnosti výběru

Tipsport aktuálně nabízí 3 možnosti výběru: hotově na pobočce Tipsportu, přes online peněženku Skrill a přes bankovní účet. Aby bylo možné výběr prostřednictvím některé z metod využít, je nutné mít na Tipsportu dokončenou registraci včetně přiřazení platební metody. Bez toho nejsou výběry z účtu povoleny.

 

Výběr na bankovní účet krok za krokem

Výběr na bankovní účet je nejpohodlnější a nejrychlejší metodou výplaty. Minimální limit je 100 Kč, maximální limit není stanoven. Postup výběru je velice jednoduchý:

  1. Přihlaste se ke svému hráčskému účtu.
  2. Najeďte kurzorem myši na ikonu svého profilu v pravém horním rohu a z tabulky vyberte možnost „Vybrat peníze“. 
  3. V levé části nového okna vyberte výběr peněz na bankovní účet. 
  4. V pravé části okna zadejte požadovanou částku pro výběr a zadejte heslo k hernímu účtu. 
  5. Klikněte na tlačítko „Vybrat“ a máte hotovo. Peníze vám dorazí během 1 až 3 pracovních dnů.

 

Možnosti účtu Tipsport

Možnosti účtu. Zdroj: Tipsport.cz

 

Tipsport- výběr

Okno pro výběr prostředků. Zdroj: Tipsport.cz

 

Výběr na pobočce krok za krokem

Výběr peněz ze svého hráčského konta můžete provést i na některé z poboček Tipsportu. Také v tomto případě musíte být zaregistrovaný. Minimální suma pro výběr činí opět 100 Kč, avšak maximální je ze zákonných důvodů pouze 5 000 Kč. Postup je následující:

  1. Přihlaste se ke svému účtu.
  2. Kurzorem myši najeďte na ikonu svého účtu a vyberte možnost „Vybrat peníze“. 
  3. V levé části okna zvolte možnost „Na pobočce“
  4. Zadejte požadovanou částku a heslo ke svému účtu. 
  5. Navštivte pobočku a sdělte obsluze svou přezdívku. Ta vám následně odešle prostřednictvím SMS PIN, pomocí kterého výběr potvrdíte. 
  6. Přepočítejte si hotovost a užijte si výhru! 

 

Výběr přes Skrill krok za krokem 

Tipsport nabízí možnost vybírat také přes internetovou peněženku Skrill. Tato metoda je podobná výběru na bankovní účet. Liší se pouze limity. Minimálně lze vybrat 1 000 Kč, maximálně 100 000 Kč. Postup je stejný jako u online výběru na bankovní účet, pouze v části pro výběr platební metody zvolte Skrill.

 

Výběr přes mobilní aplikaci

Své peníze můžete samozřejmě vybírat i pomocí mobilní aplikace, ve které máte stejné možnosti jako v klasickém webovém rozhraní. Podívejte se, jak na to:

  1. Stáhněte a nainstalujte si Tipsport aplikaci.
  2. Přihlaste se do svého hráčského konta
  3. V pravém horním rohu aplikace klikněte na ikonu svého účtu. V otevřené nabídce klikněte na oranžové tlačítko „Vybrat peníze“.
  4. Postupujte stejně, jako u výše popsaných případů. Chcete-li vybrat jiný způsob výběru, klikněte na tlačítko „Změnit metodu.“

 

Výběr z appky Tipsport

Výběr z aplikace. Zdroj: Tipsport.cz - mobilní aplikace

 

Výběr peněz je hračka

Přesunutí prostředků do sázkařovy peněženky je tou nejpříjemnější částí sázení. Tipsport nabízí hned tři metody, jak si svou výhru nechat vyplatit. Mějte na paměti, že pro každou z nich je třeba mít plně dokončenou registraci. Poté už jen stačí postupovat podle našeho návodu a užít si své peníze.

 

Související články

     – Sazkabet výběr peněz

     – Synot Tip výběr peněz

     – Fortuna výběr peněz

     – Chance výběr peněz

     – Betano výběr peněz

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

SÁZKAŘSKÁ TERMINOLOGIE

Cashout tiketu - co to je a jak to funguje?

17.06.2024 12:00 Ve světě sázení existují různé pojmy a termíny, které výrazně mění způsob hry. Jedním z těch nepoužívanějších a sázkařsku neoblíbenějších je takzvaný cashout. Co to ale vlastně takový cashout znamená a jak se ve světě sázení používá? Na to si odpovíme v našem článku.   Co je to cashout? Cashoutu se říká také předčasná výplata tiketu, což je v podstatě všeříkající. Jednoduše je díky němu možné vyplatit rozehraný tiket ještě předtím, než všechny…

NÁVODY

Fortuna přihlášení | Jak na to?

10.06.2024 12:00 Jistě už dobře víte, že pokud chcete sázet na své favority, musíte mít u některé ze sázkových kanceláří účet. Bez něj to zkrátka nepůjde. Jakmile ho máte, můžete se do něj přihlásit, a právě poté získáte přístup ke všemu, co daná sázková kancelář nabízí. V našem článku se zaměříme na tu nejstarší u nás – sázkovou kancelář Fortuna. Pojďte s námi zjistit, jak se do Fortuny můžete přihlásit na pár kliknutí.   Jak se přihlásit do svého Fortuna účtu…

NÁVODY

Fortuna podpora – jak ji kontaktovat a s čím vám pomůže?

30.05.2024 12:00 Na internetu vás může potkat řada technických nepříjemností. To samozřejmě neplatí jen o běžném surfování, ale také u oblíbených sázkových kanceláří, jako je Fortuna. Na všechny nepříjemnosti je však Fortuna připravená díky své propracované zákaznické podpoře. Jak ji kontaktovat a co všechno s ní lze vyřešit se dozvíte v našem článku.   Kontakty na zákaznickou podporu Fortuny Bez fungující zákaznické podpory by to dnes ve světě sázkových…

NÁVODY

SazkaBet přihlášení

27.05.2024 12:00 Základem každého sázkaře je jeho účet u sázkové kanceláře. Bez něho jednoduše není možné sázet a vyhrávat. Ani ti z vás, kteří využívají naše profesionální sázkové servisy, se bez účtu neobejdou. Pro zajištění přístupu do účtu je nutné se do něj přihlásit. V našem článku si proto ukážeme, jak se přihlásit do účtu u SazkaBet. Čtěte dál a dozvíte se, jak na to!   Přihlášení do SazkaBet účtu z PC První způsob přihlášení k SazkaBet účtu je z…

TIPY A RADY

SazkaBet Maraton | Každý měsíc hra o zajímavé ceny

27.05.2024 12:00 Společnost Sazka je nejdéle působícím poskytovatelem hazardních her na našem trhu. Za dobu své existence si již prošla mnohými změnami, mezi které patří mimo jiné také spuštění populární sázkové kanceláře SazkaBet. Tam se můžete účastnit mnoha zajímavých soutěží, mezi kterými můžete každý měsíc objevit také oblíbený SazkaBet maraton. O co vlastně jde a na co se v něm můžete těšit?   Zajímavé ceny každý měsíc SazkaBet Maraton patří k dlouhodobým…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.