Mobilní aplikace Chance | Sázejte kdykoli a odkudkoli NÁVODY

Mobilní aplikace Chance | Sázejte kdykoli a odkudkoli

01.09.2023 12:00

Dostali jste od svého sázkového servisu tip, ale zrovna nemáte přístup k počítači? Nevadí! S aplikací Chance máte možnost sázet doslova odkudkoli. Pojďte se s námi podívat, jak si aplikaci nainstalovat, jak ji používat a jaké jsou její hlavní výhody.

 

K čemu mobilní aplikace Chance slouží?

Mobilní aplikace od Chance přináší možnost sázet, sledovat zápasy a číst si fórum na této oblíbené sázkové kanceláři přímo ve vašem telefonu. Díky tomu se tak při sázení nemusíte omezovat pouze na váš počítač nebo notebook, ale můžete si vsadit prakticky kdykoli a odkudkoli.

S mobilní aplikací Chance máte k dispozici mnohem pohodlnější rozhraní adaptované na mobilní zařízení, čímž odpadá nutnost složitě se proklikávat webovými stránkami v mobilním prohlížeči. Vše, co k sázení potřebujete, tak máte na jednom místě a dostupné doslova na několik kliknutí. 

 

Stažení a instalace aplikace

Abyste mohli jakoukoli mobilní aplikaci plně využívat, musíte ji nejdříve stáhnout a nainstalovat. Chance v tomto směru není výjimkou. Pro její stažení v mobilním prohlížeči přejděte na stránky Chance, vyberte sekci „Mobilní aplikace“ a klikněte na oranžové tlačítko Stáhnout aplikaci.

Váš telefon automaticky zahájí stahování aplikace ve verzi vhodné pro váš operační systém. Nemusíte se tedy strachovat, že byste na Androidu stáhli aplikaci pro iOS a naopak. 

 

Zdroj: Chance.cz

 

Jakmile je instalační soubor stažený, vyhledejte jej ve vašem zařízení a otevřete, čímž spustíte instalaci. Může se stát, že vám to mobil neumožní kvůli bezpečnostnímu nastavení. V takovém případě je nutné přejít do nastavení telefonu a povolit instalaci z neznámých zdrojů, případně instalaci pouze pro Google. Až  povolení udělíte, opět otevřete soubor a potvrďte, že chcete instalaci zahájit. Po dokončení instalace můžete aplikaci okamžitě začít využívat.

 

Přihlášení do aplikace Chance

Pro přihlášení do aplikace Chance je nezbytné mít u Chance vytvořený účet. Vytvoření účtu provedete prostřednictvím registračního formuláře dostupného na stránkách sázkové kanceláře nebo po kliknutí na políčko „Registrace“ přímo v aplikaci. Máte-li už účet vytvořen, kliknutím na příslušnou ikonu otevřete aplikaci. V jejím pravém horním rohu můžete vidět siluetu pro přihlášení. Klikněte na ni a otevře se okno pro samotné přihlášení.

 

Klikněte na možnost „Přihlásit“ v pravém horním rohu. Zdroj: Chance.cz – aplikace

 

Do zobrazených políček vyplňte svůj e-mail nebo přidělené klientské číslo a heslo, které jste během registrace zadali. Chcete-li na zařízení zůstat přihlášeni i po odchodu z aplikace, zaškrtněte checkbox „Zůstat přihlášený“. Poté klikněte na tlačítko „Přihlásit“ a můžete začít aplikaci naplno využívat.

 

Jak se aplikace Chance používá?

Pomocí mobilní aplikace Chance můžete provádět stejné úkony jako na webovém rozhraní sázkové kanceláře. To znamená, že pomocí ní můžete:

To vše provádíte jednoduchým poklepáním na příslušné ikony. Chcete-li například vsadit na zápas v předzápasovém režimu, jednoduše klikněte na tlačítko „Kurzy“, vyberte si požadovaný sport, soutěž, zápas a klikněte na nabízený kurz, čímž příležitost zařadíte na tiket. 

Jakmile máte přidané všechny své příležitosti, poklepejte na tlačítko „Tiket“ na spodní liště. Zkontrolujte si vybrané kurzy a do příslušného políčka vepište částku, kterou chcete vsadit. Případně si vyberte některou z uvedených rychlých voleb. Máte-li vše připraveno, můžete tiket ještě zařadit do soutěže a kliknutím na tlačítko „Vsadit“ sázku uzavřít.  

 

Hlavní menu mobilní aplikace Chance, Zdroj: Chance.cz - aplikace

 

Chcete-li si zobrazit více příležitostí pro zvolený zápas, klikněte na číslo uvedené u jeho náhledu. Toto číslo představuje počet dalších příležitostí, které jsou k danému klání vypsané. 

 

Kliknutím na počet příležitostí zobrazíte všechny dostupné příležitosti. Zdroj: Chance.cz – aplikace

 

Z hlavního menu aplikace můžete kliknutím na příslušné tlačítko přejít do live sázek, kde jsou mimo jiné dostupné i všechny streamy. Mimo to se z menu lze přepnout do režimu Vegas, v němž si můžete zahrát v online casinu. Z hlavní nabídky je rovněž možné se přesunout do fóra, ve kterém najdete třeba inspiraci od jiných sázkařů nebo důležité informace od adminů.

 

Intuitivní uživatelské rozhraní 

Chcete-li zkontrolovat své vsazené tikety, dotovat herní konto nebo z něj naopak vybrat, jednoduše klikněte na svou profilovou fotku v pravém horním rohu aplikace. Následně se vám v přehledném okně otevřou všechny informace spojené s vaším účtem. 

Kromě kontroly vsazených tiketů či dobíjení prostředků zde také můžete měnit své platební metody, nastavovat si profilový obrázek, nastavovat sebeomezující opatření, prohlížet si statistiky úspěšnosti či historii transakcí. Z tohoto panelu máte přístup ke všemu, co k sázení potřebujete

 

Výhody mobilní aplikace Chance

  • Velice snadná instalace
  • Intuitivní ovládání
  • Stejné příležitosti jako na desktopové verzi
  • Možnost nastavit si upozornění o vyhodnocených tiketech
  • Přehrávání streamů přímo na mobilu či tabletu

 

Nevýhody mobilní aplikace Chance

  • Nelze stáhnout přes Google Play (musíte stáhnout přímo z webu Chance)
  • Pro zajištění plné funkčnosti je nutné ji pravidelně aktualizovat (automatické upozornění)

 

Perfektní aplikace pro všechny sázkaře 

Mobilní aplikace Chance je bez debat jednou z nejlepších na trhu. Na její povedené zpracování si rychle zvykne i úplný začátečník, který do světa sázení zatím plně nepronikl. V aplikaci Chance najdete vše, co pro sázení potřebujete, včetně všech dostupných live streamů a live sázek na aktuálně hrané zápasy. 

 

Související články

Tipsport aplikace

Synottip aplikace

Fortuna aplikace

Betano aplikace

Sazkabet aplikace

forBET aplikace

Doxxbet aplikácia

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Data stojící za udělováním karet ve fotbale: Co vzít v úvahu před sezónou 2023/2024

22.07.2024 21:30 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článek od Andrewa Beasleyho, jehož profesní kariéra se sice posunula od studia médií k práci v bance, ale jeho skutečnou vášní byl vždy fotbal. Poté, co pozoroval, jak se v jeho milovaném sportu rozšířila data, rychle se tomuto trendu přizpůsobil a nyní se věnuje analýze fotbalových statistik.   Jakou roli hraje v rozhodování VAR? Využití statistik společnosti Opta k analýze udělování karet Diskuse,…

NÁVODY

Kingsbet | Nová sázková kancelář

22.07.2024 10:00 Na našem trhu se nachází celá řada známých sázkovek, mezi kterými nechybí jména jako Tipsport, Betano či Fortuna. V roce 2024 však na trh vstoupilo další zajímavá sázková kancelář Kingsbet, která má rozhodně také co nabídnou. Pojďte se společně s námi podívat, co všechno vám nabízí.     O Kingsbet Možná už vás hra na klasických sázkových kancelářích nudí a chcete si vyzkoušet nějakou tu novinku. Pak pro vás může být Kingsbet zcela ideálním…

TIPY A RADY

Fortuna | Věrnostní body

15.07.2024 12:00 Mnoho českých sázkových kanceláří nabízí pro své pravidelné hráče zajímavou formu odměn prostřednictvím věrnostních bodů. Výjimkou není ani velmi oblíbená Fortuna, který tento systém na své platformě rovněž nabízí. Pojďte se společně s námi dozvědět, jak věrnostní body Fortuny fungují.   Co jsou to věrnostní body na Fortuně? Věrnostní body od Fortuny jsou způsob, prostřednictvím kterého Fortuna odměňuje sázející, jež hrají prostřednictvím její…

BONUSY

Fortuna – registrační bonus 300 Kč

11.07.2024 12:00 Sázková kancelář Fortuna je nejstarší sázkovkou na českém trhu. Působí na něm už od roku 1991 a od té doby si stačila vybudovat velmi silnou hráčskou základnu. Ta se neustále rozrůstá nejen díky široké kurzové nabídce, ale také početným bonusům. Nejzajímavější pro hráče je jistě bonus za registraci, který na Fortuně činí rovných 300 Kč. Pojďte se s námi o něm dozvědět více.   Bonus 300 Kč za registraci u Fortuny Registrační bonusy rozdávají…

BONUSY

Tipsport – registrační bonus 500 Kč do hry

08.07.2024 10:00 Jistě už víte, že Tipsport je, co se komunity týče, největší sázkovou kanceláří u nás. Její řady se navíc neustále rozšiřují a sázkařů na jeho platformě je tak stále více. Jestliže i vy přemýšlíte, že se jím stanete, můžete k tomu nyní využít velmi slušný registrační bonus ve výši 500 Kč do hry. Zjistěte s námi, jak ho můžete získat.   500 Kč za registraci od Tipsportu Stejně jako prakticky všechny sázkové kanceláře nabízí samozřejmě i Tipsport…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.