Tipsport registrace | Návod krok za krokem NÁVODY

Tipsport registrace | Návod krok za krokem

25.08.2024 10:00

Všichni jistě dobře víte, že pokud se chcete v Česku účastnit hazardní hry na internetu, musíte se u jejího poskytovatele nejdříve zaregistrovat. Tato povinnost je daná zákonem a nevyhnete se jí ani u pravděpodobně nejoblíbenější sázkovky – berounského Tipsportu. Jak se tedy zaregistrovat a co vše je k registraci potřeba.

 

Registrace na PC

Nejspíše nejpohodlnějším a nejrychlejším způsobem, jak se na Tipsportu zaregistrovat, je za použití počítače. Všechno je nesmírně přehledné, rychlé a dostupné doslova na pár kliknutí. Stačí postupovat podle následujícího návodu:

  1. Přejděte na stránky Tipsportu a v pravém horním rohu klikněte na možnost Registrovat.
  2. Objeví se registrační formulář, který je nutné vyplnit se všemi jeho náležitostmi.
  3. Klikněte na tlačítko Registrovat ve formuláři a Tipsport provede ověření všech údajů.
  4. Pokud je všechno v pořádku, přijde vám na zadaný e-mail odkaz pro aktivaci konta a přes SMS dočasné heslo, se kterým se můžete přihlásit do online konta.
  5. Potvrďte založení svého konta v e-mailu a přihlaste se dočasným heslem. To můžete ihned změnit.
  6. Přejděte do nastavení účtu a ověřte svou totožnost. To můžete udělat pomocí online bankovnictví nebo přímo na některé pobočce Tipsportu.
  7. Klikněte na tlačítko Vklad a přidejte si platební metodu. To může být karta, bankovní účet nebo internetová peněženka vedená na vaše jméno. Potvrzující vklad je 1 Kč.
  8. Vraťte se do nabídky účtu a nastavte si sebeomezující opatření.
  9. Jakmile všechny tyto kroky projdete, registraci máte hotovou.

Všechno je velmi intuitivní a můžete si být jistí, že se ve svém online účtu neztratíte ani v případě, že se řadíte mezi absolutní sázkařské nováčky. Kdyby se však přeci jen objevil problém, můžete kdykoliv kontaktovat Tipsport podporu. Vše vám pomohou vyřešit.

 

Tipsport - registrace z PC

 

Registrace na mobilu

Určitě vám neuniklo, že kromě počítačového online prostředí, nabízí Tipsport také propracovanou mobilní aplikaci. V ní jsou dostupné všechny funkce Tipsportu, tedy včetně možnosti registrace. Ani v tomto případě na ní není nic složitého.

Stačí si ji pouze stáhnout a nainstalovat. Poté v pravém horním rohu klikněte na tlačítko Registrace. Následně už stačí postupovat přesně podle návodu, který jsme popisovali výše pro PC. Mobilní registrace je totiž naprosto stejná.

 

Tipsport - registrace na mobilu

 

Registrace na pobočce

Jestliže máte raději osobní kontakt nebo se z nějakého důvodu nemůžete registrovat prostřednictvím mobilu či počítače, můžete se zaregistrovat i přímo na některé z poboček Tipsportu. Nicméně je nutné říct, že tak jako tak budete muset v online účtu přiřadit platební metodu a nastavit své herní limity. Obsluha vám tak může pomoci pouze se založením online konta a ověřením totožnosti. Tuto formu registrace proto doporučujeme pouze, je-li to nezbytné.

 

Tipsport a registrační bonus

Registrace však není pouze branou k možnosti sázet a hrát na Tipsportu. Aby přilákal co nejvíce nových klientů, připisuje Tipsport každému novému zákazníkovi také bonus za registraci, se kterým si můžete odzkoušet, jak se vám v něm hraje.

V současné době činí registrační bonus 500 Kč ve věrnostních Netech, které můžete použít přímo pro sázení. K tomu pak samozřejmě můžete využít služby některého z našich profesionálních servisů. Ať se daří!

 

Související články

     – Tipsport přihlášení

     – Tipsport podpora

     – Tipsport ověření

     – Tipsport pobočky

     – Tipsport TV

     – Jak vybrat peníze z Tipsportu?

     – Tipsport aplikace

     – Kontrola tiketu u Tipsportu

     – Tipsport bonus za registraci – 500 Kč

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Prvek nahodilosti v kurzovém sázení

04.04.2024 22:05 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od sázkového analytika Josepha Buchdahla, který spravuje webové stránky www.football-data.co.uk, na kterém poskytuje historické výsledky, zápasové statistiky a údaje o kurzech. Je také autorem knih Fixed Odds Sports Betting: Statistical Forecasting & Risk Management (2003), How to Find a Black Cat in a Coal Cellar: The Truth about Sports Tipsters (2013) a Squares & Sharps, Suckers & Sharks: The…

NÁVODY

Betano registrace | Jak začít hrát v Betanu?

28.03.2024 12:00 Pokud se ve světě kurzového sázení neřadíte mezi úplné začátečníky nebo alespoň pravidelně čtete naše blogové příspěvky, určitě víte, že v Česku je nutné před sázením provést u poskytovatele registraci. To samozřejmě platí také o sázkovce Betano, která sice není původem česká, ale pravidla pro ni platí stejná. V našem článku vám představíme kompletní návod, jak na to.   Registrace pomocí počítače Jako vždy platí, že nejpohodlnější a nejrychlejší…

NÁVODY

Sazka pobočky | Nabídka a otevírací doba

25.03.2024 14:00 Společnost Sazka je nejstarším provozovatelem hazardních her na našem trhu. Za své působení otevřela tisíce poboček po celé České republice. Dnes je ale známe spíše jako prodejní místa či terminály, které s klasickými pobočkami sázkovek nelze porovnávat. Pojďte se s námi podívat, co můžete na těchto místech využít, kde se nachází a jakou mají otevírací dobu.   Kde jsou pobočky a terminály Sazky? Sazka aktuálně provozuje téměř 7 500 prodejních…

NÁVODY

Kontrola tiketu na DOXXbet | Vyhrali ste?

25.03.2024 12:00 Všetci stávkari to určite poznajú. Máte podaný tiket, nestíhate sledovať zápasy a nemôžete sa dočkať, kým si skontrolujete, či ste vyhrali. Využívate stávkovú kanceláriu DOXXbet, kontrola tiketu je nesmierne jednoduchá. My vám v našom návode nižšie popíšeme, ako si svoj tiket skontrolovať.   Online kontrola tiketu zo Sportboxu DOXXbet by sme mohli považovať za jednu z najväčších čisto slovenských stávkových kancelárií. Pre mnohých tak môže byť…

NÁVODY

Mobilní aplikace forBet | Snadné sázení kdykoliv a odkudkoliv

07.03.2024 15:00 Sázková kancelář forBet přišla na náš hazardní trh teprve nedávno, a pomalu už si získává své fanoušky. Není to jen poměrně slušnou nabídkou služeb, ale i mobilní aplikací, která vám přináší možnost zahrát si kdekoliv a kdykoliv. My vám nyní krok za krokem ukážeme, jak si aplikaci stáhnout, nainstalovat a vsadit si přes ní.   K čemu je mobilní aplikace forBet? Díky mobilní aplikaci od sázkové kanceláře forBet si můžete vsadit na svého favorita v…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.