Synot Tip Benefit Body | Co to je a jak je získat? NÁVODY

Synot Tip Benefit Body | Co to je a jak je získat?

21.03.2024 12:00

Jestliže pro sázení využíváte sázkovou kancelář Synot Tip, pravděpodobně jste již slyšeli o takzvaných Benefit Bodech. Ty získáváte za různé aktivity v rámci platformy Synot Tip a můžete je zde následně také využívat. Jak je můžete dostat a jak je využít? Přesně to a mnohem více se dozvíte v našem dnešním článku.

 

Co jsou to Benefit Body?

Určitě už jste se setkali s tím, že celá řada sázkových kanceláří nabízí různé věrnostní programy. U Tipsportu máme například Nety, u Fortuny získáváte věrnostní body a u Synot Tipu v rámci odměňování aktivních klientů můžete získat právě Benefit Body.

Tyto Benefit Body můžete následně využít různým způsobem. Neomezují se tedy výhradně na kurzové sázení, ale pro milovníky karetních her je možné jejich uplatnění také v pokerové herně nebo pro nadšence do ještě většího rizika v rámci online casina Synot Tip. Rozhodně se tak může jednat o zajímavé zpestření hry.

Při přímém vkladu do hry v casinu nebo pokeru se Benefit Body přepočítávají v hodnotě 1 ku 1 (tedy 1BB = 1 Kč). Pokud si je však rozhodnete přeměnit na peníze například pro sázení, jejich hodnota je 100× nižší. 1 BB je tedy 0,01 Kč.

 

Jak získat Benefit Body?

Už jsme trochu nakousli, že získat Benefit Body se dá různým způsobem. Pro nové hráče je například k dispozici rovnou 300 Benefit Bodů do startu s jejich Synot Tip zkušeností. Ty získáte ihned poté, co se v Synot Tipu plně zaregistrujete.

Poté jsou vám věrnostní body dostupné za aktivitu v rámci platformy Synot Tipu. Získávat je tak můžete prostřednictvím všech služeb, které Synot Tip nabízí. Svou roli přitom hraje také vaše hráčská úroveň, kde platí, že čím vyšší ji máte, tím více Benefit Bodů získáváte. Nás samozřejmě nejvíce zajímá kurzové sázení, proto níže přikládáme tabulku vyjasňující, jakým způsobem připisování bodů během něj funguje.

 

Kurz tiketu v hodnotě alespoň 1 000 Kč

Body pro bronzového zákazníka

Body pro stříbrného zákazníka

Body pro zlatého zákazníka

Od 2

1 BB

2 BB

3 BB

Od 5

2 BB

4 BB

6 BB

Od 20

5 BB

10 BB

15 BB

Od 100

10 BB

20 BB

30 BB

 

Abyste si tedy mohli připsat bonusové body, musíte provést sázku tiketu v částce alespoň 1 000 Kč. Následně se zisk bodů odvíjí od toho, jaký kurz má váš tiket a již zmiňovaná hráčská úroveň. I zde pak platí, že čím vyšší je kurz vašeho tiketu, tím větší bodovou odměnu získáte.

 

Jak Benefit Body využít?

Po získání bodů vás samozřejmě bude zajímat to, jak je vhodně využít. Použít je můžete buďto pro hru v online casinu nebo pro nákup vstupenek v pokerové herně. Zde se počítají poměrem 1 ku 1, takže částka v korunách odpovídá přesně množství Benefit Bodů.

Chcete-li je však využít pro kurzové sázení, musíte je nejdříve proměnit na peníze. To provedete po kliknutí na vaši přezdívku a přesunem do B-konta. Zde můžete jednoduše zadat počet Benefit Bodů, které si chcete na peníze převést. Mějte na paměti, že jejich hodnota bude oproti jmenovité částce 100× snížená. Pokud tedy přivádíte 1 000 BB, přijde vám 10 Kč.

Tyto peníze následně můžete okamžitě vsadit, avšak i zde platí jisté omezení. Všechny tikety sázené z převedených Benefit Bodů musí mít kurz minimálně 2,00. Zároveň se také nesmí jednat o jiné tikety než SOLO či AKO. Kombi tikety prostřednictvím Benefit Bodů vsadit nelze.

Pokud nevíte, na jaký tiket za vaše benefit body, vyzkoušejte služby našich profesionálních servisů a nenechte si utéct žádný zajímavý tip.

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

Betano ověření účtu rychle a snadno

21.04.2024 10:00 Každý, kdo už má nějakou zkušenost s online kurzovým sázením, určitě ví, že jestliže si chce vsadit, musí nejdříve projít procesem registrace. Ta nepředstavuje pouze vyplnění registračního formuláře, ale také ověření toho, že jste opravdu způsobilí pro hru. V našem článku se zaměříme na to, jak toto ověření probíhá u sázkové kanceláře Betano.   Proč je nutné ověřovat účet? Ověření účtu je nezbytnou součástí registračního procesu. Právě v této…

TIPY A RADY

Pondělky s bonusem SazkaBet Money Day

15.04.2024 12:00 Sazku určitě není třeba představovat. Na našem trhu je tím vůbec nejstarším poskytovatelem hazardních her, mezi které již dlouho patří také sázková kancelář SazkaBet. Její součástí jsou samozřejmě četné bonusy objevující se prakticky každý týden. Jednou z nich je dubnový Money Day, se kterým můžete získat bonusy každé pondělí. Jak na to? To se dozvíte v našem článku.   Pondělky s Money Day bonusem Většina sázkařských soutěží od SazkaBetu je…

NÁVODY

Chance ověření totožnosti | Návod krok za krokem

11.04.2024 12:00 Určitě víte, že registrace u sázkových kanceláří se skládá z několika nezbytných kroků. Tím nejdůležitějším je jistě ověření identity, které je vyžadováno zákonem a bez něho vám sázková kancelář nesmí sázky umožnit. My si v rámci našeho návodu ukážeme, jak si svou totožnost snadno a rychle ověřit u populární Chance. Čtěte dál a dozvíte se vše potřebné.   Proč je nutné identitu ověřit? Především začátečníkům není úplně jasné, proč musí se…

NÁVODY

Fortuna ověření účtu | Z domova, rychle a snadno

08.04.2024 12:00 Všichni určitě víte, že pokud si chcete u sázkové kanceláře vsadit, musíte splňovat určité formální náležitosti. Mezi ně patří například platný bankovní účet nebo potvrzení požadovaného věku. S příchodem online sázení bylo nutné zajistit, aby bylo možné všechno toto zkontrolovat. Právě k tomu slouží nástroje pro ověření účtu a my vám ukážeme, jak fungují u populární Fortuny.   Proč ověřovat svůj účet? Jak už jsme nastínili v úvodu, stát vyžaduje…

NÁVODY

Pobočky Betano – existují vůbec?

08.04.2024 12:00 Ne vždy bylo dostupné propracované internetové sázení, jak jsme na něj zvyklí dnes. Dříve hráli prim kamenné pobočky, kde obsluha mění kurzy na tabulích ručně a sázení probíhá přes zapisování na kousek papíru. V rámci našeho článku se podíváme na to, jak to má s pobočkami sázková kancelář Betano. Rozhodně proto pokračujte ve čtení.   Jak je to s pobočkami Betano? Betano přišlo na český trh až roku 2022 z Řecka a od té doby se mu podařilo…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.