Chance ověření totožnosti  |  Návod krok za krokem NÁVODY

Chance ověření totožnosti | Návod krok za krokem

11.04.2024 12:00

Určitě víte, že registrace u sázkových kanceláří se skládá z několika nezbytných kroků. Tím nejdůležitějším je jistě ověření identity, které je vyžadováno zákonem a bez něho vám sázková kancelář nesmí sázky umožnit. My si v rámci našeho návodu ukážeme, jak si svou totožnost snadno a rychle ověřit u populární Chance. Čtěte dál a dozvíte se vše potřebné.

 

Proč je nutné identitu ověřit?

Především začátečníkům není úplně jasné, proč musí se sázkovou kanceláří sdílet osobní údaje. Je to však nesmírně jednoduché. V Česku totiž existuje zákonný rámec, který umožňuje sázení pouze osobám splňujícím všechny podmínky. Mezi ně patří věk nad 18 let, plná svéprávnost a žádný záznam v Rejstříku vyloučených osob. Právě skrze ověření identity si tak i Chance může ověřit, zda všechno toto splňujete.  

 

Jak ověřit identitu u Chance?

Ověření identity není obvykle nijak složité, a i na Chanci je vše maximálně intuitivní. Tento krok registrace můžete provést ihned po vyplnění registračního formuláře. Následně pak máte dvě možnosti, jak si svou totožnost u Chance ověřit.  

 

Ověření identity online – ideální volba

Za redakci SportBreak je naprosto nejlepším a nejpohodlnějším způsobem ověření prostřednictvím bankovního účtu. Vše zvládnete na pár kliknutí a nemusíte přitom ani opustit svůj domov. Jestliže nemáte po ruce počítač, ověřit identitu lze i prostřednictvím mobilní aplikace Chance. Postup je pak nesmírně jednoduchý.

 

  1. Ze všeho nejdříve kompletně vyplňte registrační formulář, načež vám vznikne online účet u Chance. Z něj však ještě sázet nefunguje a slouží čistě jako přístup do rozhraní sázkovky.
  1. Kurzorem myši přejděte na ikonu v pravém horním rohu (nebo na ni v mobilu klikněte) a vyberte z vyskakovací nabídky možnost „Můj účet“.
  1. V levé části menu vašeho účtu najdete sekci „Dokončení registrace“, ve které vám Chance nabízí dvě možnosti: „Nejrychlejší způsob registrace“ a „Dokončení registrace ručně“. Kliknutím zvolte první možnost a okamžitě se objeví nabídka dostupných bank, prostřednictvím kterých je možné svou totožnost ověřit. Vyberte tedy tu, u které máte platný účet. Aktuálně jsou dostupné Česká spořitelna, Air Bank, Moneta, ČSOB, Komerční banka a Raiffeisenbank.
  1. Po kliknutí na toto tlačítko vás Chance přesměruje na stránky vaší banky. Zde zadejte své klientské číslo a heslo. Poté pomocí mobilní aplikace vaší banky potvrďte ověření identity. Coby platební metoda se při tomto ověření také nastaví váš aktivní bankovní účet. Poté jen nastavíte své limity a celý proces registrace je dokončený.   

 

Ověření identity Chance

 

Ověření identity na pobočce

Pokud jste nenašli v seznamu svou banku nebo vám ověření identity prostřednictvím ní nefunguje, budete se muset spolehnout na klasické ověření na některé z poboček Chance. Ještě předtím je však nutné vyplnit na webu Chance všechny potřebné údaje, se kterými bude obsluha pobočky pracovat.

 

  1. Klikněte ve svém účtu na možnost „Dokončení registrace ručně“. Objeví se formulář, kde je nutné zadat své osobní údaje, zadat minimálně jeden platební prostředek a nastavit si sebeomezující opatření.
  1. Po jeho kompletním vyplnění vám nezbude nic jiného, než se na nějakou pobočku Chance vypravit osobně. Jejich seznam můžete najít přímo na webových stránkách Chance po klinutí na tlačítko „Pobočky“. Zde je k dispozici interaktivní mapa, s níž si vyberete tu, která vám vyhovuje nejvíce.   
  1. Po příchodu na pobočku poté sdělíte obsluze svou přezdívku registrovanou ve vašem online účtu Chance a předáte občanský průkaz po potvrzení totožnosti. Obsluha poté posoudí všechny údaje s daty zadanými v systému a ověří vaši totožnost. Poté je registrace dokončená a můžete si hned vsadit.  

 

Chance pobočky

 

Ověření totožnosti je nezbytné

Vyplněním registračního formuláře na Chanci vaše registrace rozhodně nekončí. Po ní totiž vznikne pouze online účet, na který se přihlásíte, ale sázet nemůžete. Pak už si stačí jen vybrat některý z našich verifikovaných sázkových servisů a pustit se do sázení. 

 

Související články

  – Ověření účtu u Betana

  – Ověření účtu u Fortuny

  – Ověření účtu u Tipsportu

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

MerkurXtip aplikace | Jak sázet z mobilu v MerkurXtip?

16.05.2024 00:00 Mobilní sázení zažívá v posledních letech ohromný rozmach. Není se také čemu divit. Z mobilu si totiž můžete vsadit kdykoliv a kdekoliv. Nejinak je tomu také u zahraniční sázkové kanceláře MerkurXtip. Pojďte se s námi podívat, jak je to s její mobilní aplikací a jakým způsobem si můžete z mobilu vsadit.   MerkurXtip appku nemá Hned na úvod je třeba si říct, že MerkurXtip nativní aplikaci nenabízí. Nenajdete ji tedy na žádném ze storů a nemůžete…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Sázení na grandslamy vs. sázení na ostatní turnaje. Sázkařova analýza outsiderů

13.05.2024 23:30 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od profesionálního tenisového sázkaře vystupujícího pod předívkou Nishikori, který své tipy poskytuje mj. také na platformě Typio. Jeho dosavadní bilance po více než 4 600 sázkách na zápasy ATP dosahuje YIELDU 5,9 %. Nishikori má aktivní účet na X (Twitter), kde často provádí analýzy tenisového trhu z různých úhlů pohledu.   Sázení na grandslamy vs. sázení na ostatní turnaje Favorit vs. longshot…

NÁVODY

MerkurXtip registrace – postup krok za krokem

09.05.2024 12:00 MerkurXtip je jedním ze zahraničních poskytovatelů, kteří v rámci Česka nabízí možnost vsadit si a zahrát si v online casinu. Jestliže chcete jeho služby využít na vlastní kůži, je potřeba se na něm nejdříve zaregistrovat stejně jako u všech českých sázkovek. Pojďte se s námi podívat, jak postupovat a co je pro registraci potřeba.   Registrace online na PC Podle nás je registrace online přes počítač tou vůbec nejpohodlnější a nejrychlejší…

NÁVODY

Fortuna registrace | Jak na to?

22.04.2024 00:00 Nejspíše není třeba zdůrazňovat, že pokud si chcete v České republice vsadit nebo si zahrát jakoukoliv jinou hazardní hru online, musíte se nejdříve zaregistrovat na stránkách poskytovatele. Platí to i u nejstarší sázkové kanceláři na našem trhu – Fortuně. V rámci našeho článku vás proto kompletně provedeme registračním postupem. Chcete-li vědět, jak na to, čtěte dál!   Registrace na desktopu Již několikrát jsme zmiňovali, že tím vůbec…

NÁVODY

Tipsport podpora – jak ji kontaktovat a s čím mi může pomoci?

21.04.2024 12:00 V současné době se všechny hazardní hry přesouvají do onlinu na internet. Technologie však vždy nejsou stoprocentní. Pro řešení různých potíží proto sázkové kanceláře poskytují propracovanou zákaznickou podporu. Tipsport je největší sázková kancelář u nás a podporu má zvládnutou opravdu bravurně. Pojďte zjistit, jak ji můžete kontaktovat a s čím vším vám může pomoct.   Jak kontaktovat zákaznickou podporu Tipsport? Zákaznická podpora je nedílnou…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.