Synot Tip Benefit Body | Co to je a jak je získat? NÁVODY

Synot Tip Benefit Body | Co to je a jak je získat?

21.03.2024 12:00

Jestliže pro sázení využíváte sázkovou kancelář Synot Tip, pravděpodobně jste již slyšeli o takzvaných Benefit Bodech. Ty získáváte za různé aktivity v rámci platformy Synot Tip a můžete je zde následně také využívat. Jak je můžete dostat a jak je využít? Přesně to a mnohem více se dozvíte v našem dnešním článku.

 

Co jsou to Benefit Body?

Určitě už jste se setkali s tím, že celá řada sázkových kanceláří nabízí různé věrnostní programy. U Tipsportu máme například Nety, u Fortuny získáváte věrnostní body a u Synot Tipu v rámci odměňování aktivních klientů můžete získat právě Benefit Body.

Tyto Benefit Body můžete následně využít různým způsobem. Neomezují se tedy výhradně na kurzové sázení, ale pro milovníky karetních her je možné jejich uplatnění také v pokerové herně nebo pro nadšence do ještě většího rizika v rámci online casina Synot Tip. Rozhodně se tak může jednat o zajímavé zpestření hry.

Při přímém vkladu do hry v casinu nebo pokeru se Benefit Body přepočítávají v hodnotě 1 ku 1 (tedy 1BB = 1 Kč). Pokud si je však rozhodnete přeměnit na peníze například pro sázení, jejich hodnota je 100× nižší. 1 BB je tedy 0,01 Kč.

 

Jak získat Benefit Body?

Už jsme trochu nakousli, že získat Benefit Body se dá různým způsobem. Pro nové hráče je například k dispozici rovnou 300 Benefit Bodů do startu s jejich Synot Tip zkušeností. Ty získáte ihned poté, co se v Synot Tipu plně zaregistrujete.

Poté jsou vám věrnostní body dostupné za aktivitu v rámci platformy Synot Tipu. Získávat je tak můžete prostřednictvím všech služeb, které Synot Tip nabízí. Svou roli přitom hraje také vaše hráčská úroveň, kde platí, že čím vyšší ji máte, tím více Benefit Bodů získáváte. Nás samozřejmě nejvíce zajímá kurzové sázení, proto níže přikládáme tabulku vyjasňující, jakým způsobem připisování bodů během něj funguje.

 

Kurz tiketu v hodnotě alespoň 1 000 Kč

Body pro bronzového zákazníka

Body pro stříbrného zákazníka

Body pro zlatého zákazníka

Od 2

1 BB

2 BB

3 BB

Od 5

2 BB

4 BB

6 BB

Od 20

5 BB

10 BB

15 BB

Od 100

10 BB

20 BB

30 BB

 

Abyste si tedy mohli připsat bonusové body, musíte provést sázku tiketu v částce alespoň 1 000 Kč. Následně se zisk bodů odvíjí od toho, jaký kurz má váš tiket a již zmiňovaná hráčská úroveň. I zde pak platí, že čím vyšší je kurz vašeho tiketu, tím větší bodovou odměnu získáte.

 

Jak Benefit Body využít?

Po získání bodů vás samozřejmě bude zajímat to, jak je vhodně využít. Použít je můžete buďto pro hru v online casinu nebo pro nákup vstupenek v pokerové herně. Zde se počítají poměrem 1 ku 1, takže částka v korunách odpovídá přesně množství Benefit Bodů.

Chcete-li je však využít pro kurzové sázení, musíte je nejdříve proměnit na peníze. To provedete po kliknutí na vaši přezdívku a přesunem do B-konta. Zde můžete jednoduše zadat počet Benefit Bodů, které si chcete na peníze převést. Mějte na paměti, že jejich hodnota bude oproti jmenovité částce 100× snížená. Pokud tedy přivádíte 1 000 BB, přijde vám 10 Kč.

Tyto peníze následně můžete okamžitě vsadit, avšak i zde platí jisté omezení. Všechny tikety sázené z převedených Benefit Bodů musí mít kurz minimálně 2,00. Zároveň se také nesmí jednat o jiné tikety než SOLO či AKO. Kombi tikety prostřednictvím Benefit Bodů vsadit nelze.

Pokud nevíte, na jaký tiket za vaše benefit body, vyzkoušejte služby našich profesionálních servisů a nenechte si utéct žádný zajímavý tip.

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

Fortuna registrace | Jak na to?

22.04.2024 00:00 Nejspíše není třeba zdůrazňovat, že pokud si chcete v České republice vsadit nebo si zahrát jakoukoliv jinou hazardní hru online, musíte se nejdříve zaregistrovat na stránkách poskytovatele. Platí to i u nejstarší sázkové kanceláři na našem trhu – Fortuně. V rámci našeho článku vás proto kompletně provedeme registračním postupem. Chcete-li vědět, jak na to, čtěte dál!   Registrace na desktopu Již několikrát jsme zmiňovali, že tím vůbec…

NÁVODY

Tipsport podpora – jak ji kontaktovat a s čím mi může pomoci?

21.04.2024 12:00 V současné době se všechny hazardní hry přesouvají do onlinu na internet. Technologie však vždy nejsou stoprocentní. Pro řešení různých potíží proto sázkové kanceláře poskytují propracovanou zákaznickou podporu. Tipsport je největší sázková kancelář u nás a podporu má zvládnutou opravdu bravurně. Pojďte zjistit, jak ji můžete kontaktovat a s čím vším vám může pomoct.   Jak kontaktovat zákaznickou podporu Tipsport? Zákaznická podpora je nedílnou…

NÁVODY

Betano přihlášení na pár kliknutí

21.04.2024 12:00 Každý hráč určitě dobře ví, že pokud chce sázet a mít šanci získávat skutečné výhry, musí si nejdříve založit účet u některé ze sázkových kanceláří. Do tohoto účtu se poté může přihlásit a využívat všechno, co sázkovky nabízejí. Jednou z těch nejpopulárnějších je v současné době Betano, a právě na něj se v rámci našeho článku zaměříme a ukážeme vám, jak se do svého účtu přihlásit. Čtěte dál!   Jak se přihlásit do svého Betano účtu z PC? Jedním…

NÁVODY

Betano ověření účtu rychle a snadno

21.04.2024 10:00 Každý, kdo už má nějakou zkušenost s online kurzovým sázením, určitě ví, že jestliže si chce vsadit, musí nejdříve projít procesem registrace. Ta nepředstavuje pouze vyplnění registračního formuláře, ale také ověření toho, že jste opravdu způsobilí pro hru. V našem článku se zaměříme na to, jak toto ověření probíhá u sázkové kanceláře Betano.   Proč je nutné ověřovat účet? Ověření účtu je nezbytnou součástí registračního procesu. Právě v této…

TIPY A RADY

Pondělky s bonusem SazkaBet Money Day

15.04.2024 12:00 Sazku určitě není třeba představovat. Na našem trhu je tím vůbec nejstarším poskytovatelem hazardních her, mezi které již dlouho patří také sázková kancelář SazkaBet. Její součástí jsou samozřejmě četné bonusy objevující se prakticky každý týden. Jednou z nich je dubnový Money Day, se kterým můžete získat bonusy každé pondělí. Jak na to? To se dozvíte v našem článku.   Pondělky s Money Day bonusem Většina sázkařských soutěží od SazkaBetu je…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.