CANAL+ Sport | Sportovní kanál s nejlepším fotbalem NÁVODY

CANAL+ Sport | Sportovní kanál s nejlepším fotbalem

23.01.2024 12:00

Co by byl sport bez diváků, a to i těch u obrazovek televizí? Sportovních stanic existuje poměrně slušné množství a každá z nich se snaží získat diváky něčím unikátním. Jednou takovou je i CANAL+ Sport, která láká diváky především na možnost sledovat fotbalovou Premier League. Pokud se chcete dozvědět, co CANAL+ Sport nabízí, jaké jsou ceny a kde jej naladit, určitě čtěte dále.

 

Jak naladit CANAL+ Sport?

V současné době zatím CANAL+ Sport není mezi českými poskytovateli IPTV příliš rozšířený. Obecně jej tak najdete pouze u několika poskytovatelů internetové či satelitní televize. K hlavní stanici CANAL+ Sport přibyly v lednu 2024 další dva kanály pojmenované CANAL+ Sport 2 a CANAL+ Sport 3. K vidění na nich budou především tenisové zápasy WTA Tour a Oktagon.

Jestliže chcete CANAL+ Sport naladit, musíte mít chytrou televizi s internetem nebo satelitní TV. Následně je potřeba zaplatit si konkrétní balíček od poskytovatele, který kanál nabízí. Obvykle CANAL+ Sport najdete vedle dalších sportovních stanic v rámci sportovních či rozšířených balíčků.  

Aktuálně si CANAL+ Sport můžete pořídit u těchto poskytovatelů:

  • Skylink
  • MAGENTA TV (dříve T-Mobile TV)
  • FreeSAT
  • Přímo u Canal+ Sport

Chcete-li začít CANAL+ Sport sledovat, musíte u některého z poskytovatelů složit požadovanou částku za balíček. S jednotlivými poskytovateli pořízením balíčku podepisujete smlouvu a souhlasíte s jejich podmínkami. Poté už se pouze prostřednictvím televize nebo počítače či mobilu přihlásíte ke svému poskytovateli a vyhledáte CANAL+ Sport.  

 

Kolik stojí CANAL+ Sport?

Cena CANAL+ Sport se liší dle poskytovatele a dle toho, který balíček zvolíte. Čím více programů bude v balíčku obsaženo, tím dražší samozřejmě bude. Níže jsme pro vás připravili kompletní tabulku všech prodejců, u kterých můžete CANAL+ Sport najít včetně cen. Balíčky obvykle samozřejmě obsahují i další, nejen sportovní stanice.

 

Název TV Balíček Cena balíčku / měsíc
Skylink CANAL+ 189 Kč
Kombi+ 349 Kč
Komplet 1 100 Kč
MAGENTA TV Tarif M 499 Kč
Tarif L 599 Kč
Tarif XL 899 Kč
CANAL+ Sport Canal+ Sport 189 Kč
FreeSat Kombi+ 449 Kč

 

Jak si můžete všimnout, v současné době CANAL+ Sport spolupracuje v rámci velkých poskytovatelů pouze se Skylinkem a T-Mobilem (MAGENTA TV). Probíhají jednání i o rozšíření na další platformy, momentálně však není jasné, zda opravdu podaří všechno dotáhnout do konce. Pokud vám jde vyloženě o CANAL+ Sport, nejvýhodnější bude zakoupit si jeho balíček přímo na stránkách stanice.

 

Co můžu na CANAL+ Sport sledovat?

Hlavní a prakticky jedinou náplní sportovní stanice CANAL+ Sport je anglická Premier League. S tou má momentálně kanál podepsané exkluzivní partnerství a v rámci České republiky ji nikde jinde sledovat nemůžete. K dispozici jsou pak samozřejmě také doprovodné programy plné informací, zajímavostí a dalších střípků z pravděpodobně nejlepší fotbalové soutěže na světě. Samozřejmostí je plný český nebo slovenský komentář.

Hlavní obsahovou náplní CANAL+ Sport 2 je ženský tenisový okruh WTA. Sledovat na něm můžete zápasy z turnajů WTA 250, WTA 500, WTA 1000 a Turnaj mistryň. Těšit se můžete na zasvěcené komentáře a analýzy expertek CANAL+ Sport, jako jsou Andrea Sestini Hlaváčková, Lucie Hradecká, Klára Koukalová, Barbora Strýcová nebo Lucie Šafářová. Třetí kanál CANAL+ Sport 3 bude přenášet především dění okolo Oktagonu a také tenis.

 

CANAL+ Sport nabízí nejlepší světový fotbal

CANAL+ Sport sice není dostupný u tolika poskytovatelů, jako je tomu u některých jiných sportovních kanálů, ale fotbalový fanoušek v něm patrně najde přesně to, co hledá. CANAL+ Sport je totiž aktuálně jediným programem v ČR, na kterém můžete sledovat nejlepší fotbal v podobě Premier League. Kromě toho je plný doprovodných pořadů a samozřejmě záznamů. Pro milovníky fotbalu je s trochou nadsázky povinností.

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

Chance podpora – kontakty a s čím umí poradit?

23.05.2024 08:00 Klasické kamenné sázkové kanceláře či casina jsou již pomalu vyhynulým druhem. Všechno dění se pomalu, ale jistě přesunuje na internet. To vyžaduje nemalou dávku technologické zdatnosti a jak víme, technologie ne vždy fungují tak, jak chceme. Právě proto nabízí sázkové kanceláře propracovanou technickou podporu, která je řeší. Pojďte se s námi podívat, jak funguje u Chance.   Kontakty na zákaznickou podporu Chance Jenom těžko si dnes představit…

NÁVODY

Registrace forBet | Jak se zaregistrovat ve forBet?

20.05.2024 12:00 Na českém trhu sázkových kanceláří samozřejmě vévodí dobře zavedená jména. Když se tedy objeví někdo nový, je to pro hráče vždy zajímavá možnost pro rozšíření svých sázkařských obzorů. Jedním z nováčkům je například polský forBet, který si začíná utvářet slušnou základnu sázkařů. Pojďte se s námi podívat, jak se na něm můžete zaregistrovat i vy.   Registrace na počítači Jako u všech sázkových kanceláří i u forBet platí, že tím nejpohodlnějším a…

NÁVODY

MerkurXtip aplikace | Jak sázet z mobilu v MerkurXtip?

16.05.2024 00:00 Mobilní sázení zažívá v posledních letech ohromný rozmach. Není se také čemu divit. Z mobilu si totiž můžete vsadit kdykoliv a kdekoliv. Nejinak je tomu také u zahraniční sázkové kanceláře MerkurXtip. Pojďte se s námi podívat, jak je to s její mobilní aplikací a jakým způsobem si můžete z mobilu vsadit.   MerkurXtip appku nemá Hned na úvod je třeba si říct, že MerkurXtip nativní aplikaci nenabízí. Nenajdete ji tedy na žádném ze storů a nemůžete…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Sázení na grandslamy vs. sázení na ostatní turnaje. Sázkařova analýza outsiderů

13.05.2024 23:30 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od profesionálního tenisového sázkaře vystupujícího pod předívkou Nishikori, který své tipy poskytuje mj. také na platformě Typio. Jeho dosavadní bilance po více než 4 600 sázkách na zápasy ATP dosahuje YIELDU 5,9 %. Nishikori má aktivní účet na X (Twitter), kde často provádí analýzy tenisového trhu z různých úhlů pohledu.   Sázení na grandslamy vs. sázení na ostatní turnaje Favorit vs. longshot…

NÁVODY

MerkurXtip registrace – postup krok za krokem

09.05.2024 12:00 MerkurXtip je jedním ze zahraničních poskytovatelů, kteří v rámci Česka nabízí možnost vsadit si a zahrát si v online casinu. Jestliže chcete jeho služby využít na vlastní kůži, je potřeba se na něm nejdříve zaregistrovat stejně jako u všech českých sázkovek. Pojďte se s námi podívat, jak postupovat a co je pro registraci potřeba.   Registrace online na PC Podle nás je registrace online přes počítač tou vůbec nejpohodlnější a nejrychlejší…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.