CANAL+ Sport | Sportovní kanál s nejlepším fotbalem NÁVODY

CANAL+ Sport | Sportovní kanál s nejlepším fotbalem

23.01.2024 12:00

Co by byl sport bez diváků, a to i těch u obrazovek televizí? Sportovních stanic existuje poměrně slušné množství a každá z nich se snaží získat diváky něčím unikátním. Jednou takovou je i CANAL+ Sport, která láká diváky především na možnost sledovat fotbalovou Premier League. Pokud se chcete dozvědět, co CANAL+ Sport nabízí, jaké jsou ceny a kde jej naladit, určitě čtěte dále.

 

Jak naladit CANAL+ Sport?

V současné době zatím CANAL+ Sport není mezi českými poskytovateli IPTV příliš rozšířený. Obecně jej tak najdete pouze u několika poskytovatelů internetové či satelitní televize. K hlavní stanici CANAL+ Sport přibyly v lednu 2024 další dva kanály pojmenované CANAL+ Sport 2 a CANAL+ Sport 3. K vidění na nich budou především tenisové zápasy WTA Tour a Oktagon.

Jestliže chcete CANAL+ Sport naladit, musíte mít chytrou televizi s internetem nebo satelitní TV. Následně je potřeba zaplatit si konkrétní balíček od poskytovatele, který kanál nabízí. Obvykle CANAL+ Sport najdete vedle dalších sportovních stanic v rámci sportovních či rozšířených balíčků.  

Aktuálně si CANAL+ Sport můžete pořídit u těchto poskytovatelů:

  • Skylink
  • MAGENTA TV (dříve T-Mobile TV)
  • FreeSAT
  • Přímo u Canal+ Sport

Chcete-li začít CANAL+ Sport sledovat, musíte u některého z poskytovatelů složit požadovanou částku za balíček. S jednotlivými poskytovateli pořízením balíčku podepisujete smlouvu a souhlasíte s jejich podmínkami. Poté už se pouze prostřednictvím televize nebo počítače či mobilu přihlásíte ke svému poskytovateli a vyhledáte CANAL+ Sport.  

 

Kolik stojí CANAL+ Sport?

Cena CANAL+ Sport se liší dle poskytovatele a dle toho, který balíček zvolíte. Čím více programů bude v balíčku obsaženo, tím dražší samozřejmě bude. Níže jsme pro vás připravili kompletní tabulku všech prodejců, u kterých můžete CANAL+ Sport najít včetně cen. Balíčky obvykle samozřejmě obsahují i další, nejen sportovní stanice.

 

Název TV Balíček Cena balíčku / měsíc
Skylink CANAL+ 189 Kč
Kombi+ 349 Kč
Komplet 1 100 Kč
MAGENTA TV Tarif M 499 Kč
Tarif L 599 Kč
Tarif XL 899 Kč
CANAL+ Sport Canal+ Sport 189 Kč
FreeSat Kombi+ 449 Kč

 

Jak si můžete všimnout, v současné době CANAL+ Sport spolupracuje v rámci velkých poskytovatelů pouze se Skylinkem a T-Mobilem (MAGENTA TV). Probíhají jednání i o rozšíření na další platformy, momentálně však není jasné, zda opravdu podaří všechno dotáhnout do konce. Pokud vám jde vyloženě o CANAL+ Sport, nejvýhodnější bude zakoupit si jeho balíček přímo na stránkách stanice.

 

Co můžu na CANAL+ Sport sledovat?

Hlavní a prakticky jedinou náplní sportovní stanice CANAL+ Sport je anglická Premier League. S tou má momentálně kanál podepsané exkluzivní partnerství a v rámci České republiky ji nikde jinde sledovat nemůžete. K dispozici jsou pak samozřejmě také doprovodné programy plné informací, zajímavostí a dalších střípků z pravděpodobně nejlepší fotbalové soutěže na světě. Samozřejmostí je plný český nebo slovenský komentář.

Hlavní obsahovou náplní CANAL+ Sport 2 je ženský tenisový okruh WTA. Sledovat na něm můžete zápasy z turnajů WTA 250, WTA 500, WTA 1000 a Turnaj mistryň. Těšit se můžete na zasvěcené komentáře a analýzy expertek CANAL+ Sport, jako jsou Andrea Sestini Hlaváčková, Lucie Hradecká, Klára Koukalová, Barbora Strýcová nebo Lucie Šafářová. Třetí kanál CANAL+ Sport 3 bude přenášet především dění okolo Oktagonu a také tenis.

 

CANAL+ Sport nabízí nejlepší světový fotbal

CANAL+ Sport sice není dostupný u tolika poskytovatelů, jako je tomu u některých jiných sportovních kanálů, ale fotbalový fanoušek v něm patrně najde přesně to, co hledá. CANAL+ Sport je totiž aktuálně jediným programem v ČR, na kterém můžete sledovat nejlepší fotbal v podobě Premier League. Kromě toho je plný doprovodných pořadů a samozřejmě záznamů. Pro milovníky fotbalu je s trochou nadsázky povinností.

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

Fortuna podpora – jak ji kontaktovat a s čím vám pomůže?

30.05.2024 12:00 Na internetu vás může potkat řada technických nepříjemností. To samozřejmě neplatí jen o běžném surfování, ale také u oblíbených sázkových kanceláří, jako je Fortuna. Na všechny nepříjemnosti je však Fortuna připravená díky své propracované zákaznické podpoře. Jak ji kontaktovat a co všechno s ní lze vyřešit se dozvíte v našem článku.   Kontakty na zákaznickou podporu Fortuny Bez fungující zákaznické podpory by to dnes ve světě sázkových…

TIPY A RADY

SazkaBet Maraton | Každý měsíc hra o zajímavé ceny

27.05.2024 12:00 Společnost Sazka je nejdéle působícím poskytovatelem hazardních her na našem trhu. Za dobu své existence si již prošla mnohými změnami, mezi které patří mimo jiné také spuštění populární sázkové kanceláře SazkaBet. Tam se můžete účastnit mnoha zajímavých soutěží, mezi kterými můžete každý měsíc objevit také oblíbený SazkaBet maraton. O co vlastně jde a na co se v něm můžete těšit?   Zajímavé ceny každý měsíc SazkaBet Maraton patří k dlouhodobým…

TIPY A RADY

AKO bonus na Betanu pro ještě vyšší výhry

27.05.2024 12:00 Každý sázkař ví, že přidáváním více příležitostí na tiket se snižuje pravděpodobnost jeho výhry. Pokud vám ale vyšší riziko nevadí a rádi vytváříte tikety plné různých příležitostí, Betano vám dává možnost vyhrát dokonce ještě více. Přináší vám totiž velmi povedený AKO bonus pro ještě vyšší kurzy u těch nejoblíbenějších soutěží. Pojďte se s námi podívat, jak funguje v praxi a jak ho můžete využít i vy.   Až 70 % navýšení výher Jste příznivcem…

NÁVODY

Jak vybrat peníze z MerkurXtip?

27.05.2024 12:00 Ruku na srdce. Nikdo od sázení neočekává nic jiného než výhry. Právě pro ten pocit většina z nás sází a je tím, co od sázení očekáváme. Ještě, než vám však peníze ze zeleného tiketu dorazí na bankovní účet, musíte si zažádat o jejich výplatu. To samozřejmě platí u sázkové kanceláře MerkurXtip a my vám v článku ukážeme, jak při jejich výplatě postupovat.   Možnosti výběru V poslední době si mnoho hráčů vzniklo, že sázkové kanceláře nabízejí mnoho…

NÁVODY

SazkaBet přihlášení

27.05.2024 12:00 Základem každého sázkaře je jeho účet u sázkové kanceláře. Bez něho jednoduše není možné sázet a vyhrávat. Ani ti z vás, kteří využívají naše profesionální sázkové servisy, se bez účtu neobejdou. Pro zajištění přístupu do účtu je nutné se do něj přihlásit. V našem článku si proto ukážeme, jak se přihlásit do účtu u SazkaBet. Čtěte dál a dozvíte se, jak na to!   Přihlášení do SazkaBet účtu z PC První způsob přihlášení k SazkaBet účtu je z…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.