CANAL+ Sport | Sportovní kanál s nejlepším fotbalem NÁVODY

CANAL+ Sport | Sportovní kanál s nejlepším fotbalem

23.01.2024 12:00

Co by byl sport bez diváků, a to i těch u obrazovek televizí? Sportovních stanic existuje poměrně slušné množství a každá z nich se snaží získat diváky něčím unikátním. Jednou takovou je i CANAL+ Sport, která láká diváky především na možnost sledovat fotbalovou Premier League. Pokud se chcete dozvědět, co CANAL+ Sport nabízí, jaké jsou ceny a kde jej naladit, určitě čtěte dále.

 

Jak naladit CANAL+ Sport?

V současné době zatím CANAL+ Sport není mezi českými poskytovateli IPTV příliš rozšířený. Obecně jej tak najdete pouze u několika poskytovatelů internetové či satelitní televize. K hlavní stanici CANAL+ Sport přibyly v lednu 2024 další dva kanály pojmenované CANAL+ Sport 2 a CANAL+ Sport 3. K vidění na nich budou především tenisové zápasy WTA Tour a Oktagon.

Jestliže chcete CANAL+ Sport naladit, musíte mít chytrou televizi s internetem nebo satelitní TV. Následně je potřeba zaplatit si konkrétní balíček od poskytovatele, který kanál nabízí. Obvykle CANAL+ Sport najdete vedle dalších sportovních stanic v rámci sportovních či rozšířených balíčků.  

Aktuálně si CANAL+ Sport můžete pořídit u těchto poskytovatelů:

  • Skylink
  • MAGENTA TV (dříve T-Mobile TV)
  • FreeSAT
  • Přímo u Canal+ Sport

Chcete-li začít CANAL+ Sport sledovat, musíte u některého z poskytovatelů složit požadovanou částku za balíček. S jednotlivými poskytovateli pořízením balíčku podepisujete smlouvu a souhlasíte s jejich podmínkami. Poté už se pouze prostřednictvím televize nebo počítače či mobilu přihlásíte ke svému poskytovateli a vyhledáte CANAL+ Sport.  

 

Kolik stojí CANAL+ Sport?

Cena CANAL+ Sport se liší dle poskytovatele a dle toho, který balíček zvolíte. Čím více programů bude v balíčku obsaženo, tím dražší samozřejmě bude. Níže jsme pro vás připravili kompletní tabulku všech prodejců, u kterých můžete CANAL+ Sport najít včetně cen. Balíčky obvykle samozřejmě obsahují i další, nejen sportovní stanice.

 

Název TV Balíček Cena balíčku / měsíc
Skylink CANAL+ 189 Kč
Kombi+ 349 Kč
Komplet 1 100 Kč
MAGENTA TV Tarif M 499 Kč
Tarif L 599 Kč
Tarif XL 899 Kč
CANAL+ Sport Canal+ Sport 189 Kč
FreeSat Kombi+ 449 Kč

 

Jak si můžete všimnout, v současné době CANAL+ Sport spolupracuje v rámci velkých poskytovatelů pouze se Skylinkem a T-Mobilem (MAGENTA TV). Probíhají jednání i o rozšíření na další platformy, momentálně však není jasné, zda opravdu podaří všechno dotáhnout do konce. Pokud vám jde vyloženě o CANAL+ Sport, nejvýhodnější bude zakoupit si jeho balíček přímo na stránkách stanice.

 

Co můžu na CANAL+ Sport sledovat?

Hlavní a prakticky jedinou náplní sportovní stanice CANAL+ Sport je anglická Premier League. S tou má momentálně kanál podepsané exkluzivní partnerství a v rámci České republiky ji nikde jinde sledovat nemůžete. K dispozici jsou pak samozřejmě také doprovodné programy plné informací, zajímavostí a dalších střípků z pravděpodobně nejlepší fotbalové soutěže na světě. Samozřejmostí je plný český nebo slovenský komentář.

Hlavní obsahovou náplní CANAL+ Sport 2 je ženský tenisový okruh WTA. Sledovat na něm můžete zápasy z turnajů WTA 250, WTA 500, WTA 1000 a Turnaj mistryň. Těšit se můžete na zasvěcené komentáře a analýzy expertek CANAL+ Sport, jako jsou Andrea Sestini Hlaváčková, Lucie Hradecká, Klára Koukalová, Barbora Strýcová nebo Lucie Šafářová. Třetí kanál CANAL+ Sport 3 bude přenášet především dění okolo Oktagonu a také tenis.

 

CANAL+ Sport nabízí nejlepší světový fotbal

CANAL+ Sport sice není dostupný u tolika poskytovatelů, jako je tomu u některých jiných sportovních kanálů, ale fotbalový fanoušek v něm patrně najde přesně to, co hledá. CANAL+ Sport je totiž aktuálně jediným programem v ČR, na kterém můžete sledovat nejlepší fotbal v podobě Premier League. Kromě toho je plný doprovodných pořadů a samozřejmě záznamů. Pro milovníky fotbalu je s trochou nadsázky povinností.

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

Mobilní aplikace Chance | Sázejte kdykoli a odkudkoli

01.09.2023 12:00 Dostali jste od svého sázkového servisu tip, ale zrovna nemáte přístup k počítači? Nevadí! S aplikací Chance máte možnost sázet doslova odkudkoli. Pojďte se s námi podívat, jak si aplikaci nainstalovat, jak ji používat a jaké jsou její hlavní výhody.   K čemu mobilní aplikace Chance slouží? Mobilní aplikace od Chance přináší možnost sázet, sledovat zápasy a číst si fórum na této oblíbené sázkové kanceláři přímo ve vašem telefonu. Díky tomu se…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Lze využít metriku xG k předpovídání fotbalových zápasů pro větší zisk?

17.08.2023 22:30 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od sázkového analytika Josepha Buchdahla, který spravuje webové stránky www.football-data.co.uk, na kterém poskytuje historické výsledky, zápasové statistiky a údaje o kurzech. Je také autorem knih Fixed Odds Sports Betting: Statistical Forecasting & Risk Management (2003), How to Find a Black Cat in a Coal Cellar: The Truth about Sports Tipsters (2013) a Squares & Sharps, Suckers & Sharks: The…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Šoky a zklamání: Srovnání efektivity bookmakerů během mistrovství světa 2022

05.06.2023 20:00 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od sázkového analytika Josepha Buchdahla, který spravuje webové stránky www.football-data.co.uk, na kterém poskytuje historické výsledky, zápasové statistiky a údaje o kurzech. Je také autorem knih Fixed Odds Sports Betting: Statistical Forecasting & Risk Management (2003), How to Find a Black Cat in a Coal Cellar: The Truth about Sports Tipsters (2013) a Squares & Sharps, Suckers & Sharks: The…

TIPY A RADY

Jak odhalit podvodné sázkové poradenství

29.11.2022 12:00 Sázkových poradenství najdete na internetu doslova stovky. Některá nabízejí zaručené služby, na jiných zase už na první pohled není něco úplně v pořádku. Jak ale rozlišit ty, jejichž nabídku stojí za to odzkoušet od těch, kterým jde primárně o vaše peníze? Právě na to se podíváme v rámci našeho dnešního článku.   První červená vlajka - sázkové poradenství nemá verifikaci Jestliže si všimnete, že vámi vybrané sázkové poradenství neverifikuje své…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.