Registrace forBet | Jak se zaregistrovat ve forBet? NÁVODY

Registrace forBet | Jak se zaregistrovat ve forBet?

20.05.2024 12:00

Na českém trhu sázkových kanceláří samozřejmě vévodí dobře zavedená jména. Když se tedy objeví někdo nový, je to pro hráče vždy zajímavá možnost pro rozšíření svých sázkařských obzorů. Jedním z nováčkům je například polský forBet, který si začíná utvářet slušnou základnu sázkařů. Pojďte se s námi podívat, jak se na něm můžete zaregistrovat i vy.

 

Registrace na počítači

Jako u všech sázkových kanceláří i u forBet platí, že tím nejpohodlnějším a zdaleka nejrychlejším způsobem registrace je pomocí počítače. Registrace je v tomto případně extrémně jednoduchá a dostupná na pouhých pár kliknutí. Níže najdete kompletní návod, jak při ní postupovat.  

1.     Otevřete stránky iforbet.cz a v pravém horním rohu klikněte na možnost Registrace.

2.     Ihned se vám otevře registrační formulář, do kterého je nutné vyplnit všechny potřebné údaje.

3.      Jakmile jej vyplníte, stačí v jeho spodní části zakliknout tlačítko Registrovat a váš online účet bude vytvořený.

4.     Jako vždy bude následně nutné svou registraci potvrdit. Přejděte proto do e-mailu, kde už bude čekat odkaz pro ověření vašeho účtu.

5.     Následně proběhne přesměrování na stránku forBet a na mobil obdržíte SMS kód, který je nutné zadat do příslušného políčka.

6.     Po jeho zadání je registrace potvrzená a nyní zbývá ji pouze dokončit.

7.     Přihlaste se a klikněte na tlačítko Účet.

8.     Klikněte na tlačítko Ověřit a ověřte svou totožnost prostřednictvím Bank ID.

9.     Poté klikněte na Platby a provedením prvního vkladu přiřaďte k účtu svou platební metodu.

10.  Následně už stačí pouze nastavit vaše herní limity a máte hotovo.

Kompletní registrační postup je velice intuitivní a zvládne ho opravdu úplně každý. forBet vás navíc celou registrací vede, takže se nemusíte bát, že se ztratíte. Kdykoliv během registrace je vám navíc k dispozici plnohodnotná podpora, jejíž pracovníci jsou vždy připravení vám s dokončením registrace pomoci.

forBet registrace

 

Registrace na mobilu

K registraci však samozřejmě není nutné využívat pouze počítač. forBet nabízí také optimalizované mobilní webové stránky nebo povedenou mobilní aplikaci. Z nich se můžete nejen zaregistrovat, ale také sázet, přesunout se do online casina nebo zkrátka využívat všechny systémy, které forBet nabízí. I zde je to přitom velmi jednoduché.  

Stačí si aplikaci stáhnout do svého mobilu a nainstalovat si ji. V ní poté stačí v pravém horním rohu kliknout na ikonu avatara a poté na Přihlásit nebo registrovat. Následně ve spodní části klikněte na Zaregistrovat a otevře se vám registrační formulář stejný jako na počítači. Pokračujte podle návodu výše a svou registraci pohodlně dokončete z mobilu.

Registrace forBet na mobilu

 

Můžu se na forBet zaregistrovat na pobočce?

Možná se řadíte ke staré škole sázkařů a registrace po internetu vám zkrátka z nějakého důvodu nevyhovuje. V takovém případě si jistě říkáte, zda je možné se ve forBet zaregistrovat na pobočce. Bohužel, forBet se vydal cestou jako mnoho nových provozovatelů a žádné pobočky v České republice nemá a zatím je ani nechystá otevírat. Jedinou možností je tak v tuto dobu registrace prostřednictvím počítače či mobilu.

 

Registrační bonus ve forBet

Mnoho sázkových kanceláří na našem trhu nabízí pro hráče zajímavé registrační bonusy, které je mají nalákat a umožnit jim vyzkoušet si jejich platformu. Nejinak je tomu samozřejmě také u sázkové kanceláře forBet.

Jakmile se na ní registrujete, okamžitě obdržíte 100 Kč na váš účet, díky kterým si můžete okamžitě vsadit a osahat si, jak forBet funguje. Využít i pro vaši sázku samozřejmě můžete tipy od našich profesionálních servisů. Přejeme hodně štěstí nejen v prvních krůčcích ve forBet!

 

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

Fortuna přihlášení | Jak na to?

10.06.2024 12:00 Jistě už dobře víte, že pokud chcete sázet na své favority, musíte mít u některé ze sázkových kanceláří účet. Bez něj to zkrátka nepůjde. Jakmile ho máte, můžete se do něj přihlásit, a právě poté získáte přístup ke všemu, co daná sázková kancelář nabízí. V našem článku se zaměříme na tu nejstarší u nás – sázkovou kancelář Fortuna. Pojďte s námi zjistit, jak se do Fortuny můžete přihlásit na pár kliknutí.   Jak se přihlásit do svého Fortuna účtu…

NÁVODY

Fortuna podpora – jak ji kontaktovat a s čím vám pomůže?

30.05.2024 12:00 Na internetu vás může potkat řada technických nepříjemností. To samozřejmě neplatí jen o běžném surfování, ale také u oblíbených sázkových kanceláří, jako je Fortuna. Na všechny nepříjemnosti je však Fortuna připravená díky své propracované zákaznické podpoře. Jak ji kontaktovat a co všechno s ní lze vyřešit se dozvíte v našem článku.   Kontakty na zákaznickou podporu Fortuny Bez fungující zákaznické podpory by to dnes ve světě sázkových…

NÁVODY

Jak vybrat peníze z MerkurXtip?

27.05.2024 12:00 Ruku na srdce. Nikdo od sázení neočekává nic jiného než výhry. Právě pro ten pocit většina z nás sází a je tím, co od sázení očekáváme. Ještě, než vám však peníze ze zeleného tiketu dorazí na bankovní účet, musíte si zažádat o jejich výplatu. To samozřejmě platí u sázkové kanceláře MerkurXtip a my vám v článku ukážeme, jak při jejich výplatě postupovat.   Možnosti výběru V poslední době si mnoho hráčů vzniklo, že sázkové kanceláře nabízejí mnoho…

NÁVODY

SazkaBet přihlášení

27.05.2024 12:00 Základem každého sázkaře je jeho účet u sázkové kanceláře. Bez něho jednoduše není možné sázet a vyhrávat. Ani ti z vás, kteří využívají naše profesionální sázkové servisy, se bez účtu neobejdou. Pro zajištění přístupu do účtu je nutné se do něj přihlásit. V našem článku si proto ukážeme, jak se přihlásit do účtu u SazkaBet. Čtěte dál a dozvíte se, jak na to!   Přihlášení do SazkaBet účtu z PC První způsob přihlášení k SazkaBet účtu je z…

TIPY A RADY

SazkaBet Maraton | Každý měsíc hra o zajímavé ceny

27.05.2024 12:00 Společnost Sazka je nejdéle působícím poskytovatelem hazardních her na našem trhu. Za dobu své existence si již prošla mnohými změnami, mezi které patří mimo jiné také spuštění populární sázkové kanceláře SazkaBet. Tam se můžete účastnit mnoha zajímavých soutěží, mezi kterými můžete každý měsíc objevit také oblíbený SazkaBet maraton. O co vlastně jde a na co se v něm můžete těšit?   Zajímavé ceny každý měsíc SazkaBet Maraton patří k dlouhodobým…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.