Kolik si sázením na SportBreak mohu vydělat? Známe odpověď. TIPY A RADY

Kolik si sázením na SportBreak mohu vydělat? Známe odpověď.

19.09.2022 12:00

Sázkové poradenství SportBreak vám nabízí naprosto exkluzivní možnost zhodnotit své peníze sázením na sport. Příjmy ze sázení však nikdy nejsou pevně dané, promlouvá do nich hned několik proměnných. Vzhledem k tomu se klidně může stát, že zatímco vy sázením podle SportBreak vyděláte pouze 10 000 Kč, další sázkař na něm v tom samém časovém období vydělá třeba i 100 000 Kč. V tomto článku vám vysvětlím, jak si můžete spočítat očekávané příjmy ze sázení přesně odpovídající vašim zvyklostem a preferencím. A na konci článku přidám také tipy a triky, jak tyto příjmy (klidně i skokově) navýšit.

 

Co promlouvá do zisku ze sázení podle sázkového poradenství?

Do zisku ze sázení podle sázkového poradenství promlouvá hned několik proměnných. Jedná se o celkové zhodnocení sázkového servisu (a potažmo vaši schopnost sázet tak, abyste tohoto zhodnocení dosahovali také), dále o počet podávaných tipů a váš bankroll.

 

Zhodnocení sázkového servisu neboli ROI

Zhodnocení sázkového servisu, tedy návratnost investic (nebo ve zkratce ROI) vám říká, kolik peněz v průměru dostanete z každé vámi uzavřené sázky a potažmo i ze všech peněz, které na tipy ve vybraném období pošlete.

Pakliže je zhodnocení sázkového servisu 10%, potom z každé vsazené 100koruny získáte v průměru 10 Kč a z každé vsazené 1000koruny potom 100 Kč.

Zhodnocení se počítá tak, že částku na jednu sázku, či objem sázek ve vybraném období vyděláme 100 (tím dostaneme 1%) a vynásobíme mírou zhodnocení.

Příklad

Sázkový servis má zhodnocení 15%. Kolik v průměru vyděláme na každé vsazené 1000koruně?

1000 Kč / 100 = 10 Kč

10 Kč × 15 = 150 Kč

Sázením tipů od tohoto sázkového servisu vyděláte v průměru 150 Kč na jedné vsazené 1000koruně.

 

Počet podávaných tipů

Protože ziskové sázení není o tom, že si jednou vsadíte na vítěze, ale že kontinuálně „protáčíte“ peníze na sázkách s výhodou, a protože zásady správného bankroll managementu udávají, že na jeden tip můžete vsadit pouze určité % ze všech vašich peněz, váš výsledek ze sázení je závislý také na počtu podávaných tipů.

Obecně platí, že čím více tipů při stejném zhodnocení podáte, tím více peněz v dlouhodobém horizontu budete mít. Pakliže podáte měsíčně 100 tipů při zhodnocení 10%, a pokud na každý tip dáte 1000 Kč, potom v průměru vyděláte 10 000 Kč. Pokud byste však podali 200 tipů při stejném, tedy 10% zhodnocení, potom byste v průměru vydělávali 20 000 Kč měsíčně atd.

Výpočet

Počet tipů × výše sázky = celkový objem sázek

Celkový objem sázek / 100 = jedno procento

Jedno procento × výška zhodnocení = váš zisk v daném období

 

Příklad

Sázíme podle servisu, který dává v průměru 100 tipů měsíčně a má zhodnocení 15%. Na jednu sázku podle zásad správného bankroll managementu dáváme 2000 Kč. Kolik peněz v průměru za měsíc sázením vyděláme?

100 × 2000 Kč = 200 000 Kč

200 000 Kč / 100 = 2000 Kč

2000 Kč × 15 = 30 000 Kč

Daným sázkovým servisem vyděláme v průměru 30 000 Kč měsíčně.

 

Bankroll

Bankroll nám říká, kolik peněz můžeme sázet na jeden tip podle míry rizika (výšky podávaných kurzů) a hlavně podle objemu našich peněz na sázení. Obecně se říká, že na jeden tip by sázkař neměl sázet více než 1-5% z celkového bankrollu. Pokud tedy na sázení máte například 10 000 Kč, potom byste na jeden tip neměli sázet více než 100 – 500 Kč atd.

V tomto bodě platí, že čím vyšší bankroll na sázení máte, tím vyšší může být vaše sázka na jeden tip a tím více peněz v rámci měsíce či roku protočíte, tedy tím vyššího zisku můžete dosáhnout.

Z výše napsaného je dále patrné, že některé sázkové servisy mohou přinášet vyšší zisk i přestože mají nižší ROI.

 

Kolik mohu vydělat sázením na SportBreak?

Nyní tedy máte všechny ingredience potřebné k tomu, abyste si vypočítali očekávaný zisk v závislosti na tom, jaké sázkové servisy si vyberete (tedy v závislosti na jejich ROI a počtu sázek) a samozřejmě také na výši vašeho bankrollu.

 

Jak zvýšit zisk ze sázení na SportBreak?

Pakliže chcete zvýšit své zisky ze sázení na SportBreak, potom máte hned několik možností. Ideální je, pokud všechny tyto možnosti zkombinujete – tímto způsobem získáte ty nejlepší výsledky.

 

Podávejte více tipů / zakupte více balíčků

Jak už bylo řečeno, čím více tipů v dlouhodobém horizontu podáte, tím více peněz v sázkovce protočíte a tím vyšší bude váš očekávaný zisk. Každý tip s hodnotou navíc je dobrý.

 

Zvyšte svůj bankroll

Toto je pochopitelně další velmi účinný postup, ne každý si ho však může dovolit. Pakliže si navýšení svého bankrollu nemůžete dovolit, další možností je, abyste vyhrané peníze ze svého účtu hned nevybírali. Čekejte trpělivě na to, jak se vám bankroll pomalu rozroste – s vidinou, že v budoucnosti díky tomu budete moci vybírat ještě více peněz, to určitě zvládnete.

 

Zefektivněte své sázení

Pokud sázíte tipy s výraznou prodlevou po jejich uveřejnění, může se vám stát, že se kurz sníží. Pokud budete soustavně podávat tipy za kurzy nižší, než jaké podávaly sázkové servisy, dosáhnete v průměru nižšího ROI a tedy i nižšího očekávaného zisku, než dané servisy. Tomu můžete zabránit jednoduše tak, že se budete řídit těmito tipy.

 

Kolik si sázením na SportBreak mohu vydělat – závěr

Příjmy ze SportBreak jsou prakticky neomezené, pakliže tedy člověk sázení vezme za ten správný konec – tzn. bude dodržovat zásady správného bankroll managementu, bude sázet za stejné nebo podobné kurzy a bude celkově trpělivý a nebude se snažit cokoliv urychlit.

Obecně platí, že čím více sázkových servisů budete sledovat, tím více kurzů s hodnotou můžete podávat a tím více peněz na konci měsíce budete mít bez ohledu na výši vašeho bankrollu. Pokud navíc necháte svůj bankroll (peníze na sázení) utěšeně růst (tj. nebudete peníze soustavně vybírat), časem můžete přejít na vyšší sázky, což znamená zase o něco vyšší zisky. Suma sumárum, sázkové poradenství SportBreak je úplným zlatým dolem.

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

Lucie Jiříková

Sportovní sázkařka a investorka. Majitelka mnoha sázkových servisů na verifikaci SportBreak, kde působí pod názvem BETTING GIRL.

Další zajímavé články od stejného autora

TIPY A RADY

Jak se vyhnout limitům u sázkových kanceláří?

10.10.2022 12:00 Pokud nejste mimořádně nadaní, stát se úspěšným sázkařem vám zabere stovky hodin úsilí a pilného studia value bettingu. Smutná zpráva je, že ani po absolvování tohoto martyria nemáte úplně vyhráno. Alespoň co se týče běžných sázkových kanceláří včetně těch českých. Většina sázkových kanceláří totiž ziskové sázkaře dřív nebo později limituje, případně také blokuje. A protože to mají v podmínkách (tzn. Herním plánu), které s nimi při registraci…

NÁVODY

Jak si založit sázkový servis na verifikačním serveru SportBreak?

06.10.2022 12:00 Máte skvělé tipy na sázení a chtěli by ses s nimi podělit? Není nic snadnějšího, než si založit sázkový servis na SportBreak. Umožní vám to tipy verifikovat a potažmo i prodávat tou nejsnadnější možnou cestou. V tomto článku vám poradíme, jak si sázkový servis na SportBreak založíte.   Proč dávat tipy na SportBreak?     Jak asi sami moc dobře tušíte, sázkařské prostředí je doslova zaplavené podvodníky, kteří dennodenně nabízejí pochybné tipy…

TIPY A RADY

Proč je v kurzovém sázení důležitý bankroll management?

03.10.2022 12:00 Bankroll management je pro většinu sázkařů neznámý, případně zcela abstraktní pojem, což je velká chyba. Bankroll management je totiž pro úspěch v sázení stejně důležitý, jako samotná sázková strategie, respektive tipy, které podáváme (value betting). V tomto článku si vysvětlíme, co to bankroll management je, a přidáme informace o tom, jak s ním pracovat správně.   Co je to bankroll management? Bankroll management je jednoduše řečeno správa…

NÁVODY

Jak zaplatit sázkový servis na SportBreak a jaké jsou možnosti platby?

29.09.2022 12:00 Jakmile si vyberete správný sázkový servis, je na čase zaplatit za jeho služby a začít si užívat jeho tipů (které vám budou posílány přímo na e-mail nebo Telegram podle vašeho výběru). V tomto článku si prozradíme, jaké platební metody SportBreak nabízí a připojíme také návod na to, jak sázkový servis zaplatit.   Platební možnosti sázkového poradenství SportBreak     Sázkové poradenství SportBreak používá všechny běžně dostupné, ale i méně…

TIPY A RADY

Jaké jsou typy sázek? Over, under, handicap, BTS a další.

26.09.2022 12:00 Online sázení nám přineslo hromadu možností, o kterých se nám v době kamenných sázkových kanceláří, nebo ještě dříve pouličních bookmakerů ani nezdálo. Jednou z těchto možností je také neskutečně pestrý repertoár sázkových příležitostí. V tomto článku si představíme některé základní sázkové příležitosti a vysvětlíme si, co vlastně znamenají.   1X2 (výsledek zápasu) Tento druh sázky se využívá prakticky odnepaměti a hromada sázkařů k ní tíhne…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.