Tipsport Pyramida NÁVODY

Tipsport Pyramida

24.01.2024 12:00

Jednou z populárních soutěží, které se můžete účastnit v sázkových kancelářích Tipsport a Chance, je Pyramida. Hrát ji můžete online i na pobočkách. Podmínkou zařazení tiketu do soutěže je minimální sázka 50 Kč. Na sázkaře, který vystoupá až na vrchol, čeká pohádkových 15 milionů Kč! V celé historii soutěže se to zatím podařilo jedinému šťastlivci.

 

O Pyramidě

Každá Pyramida je složená z 10 kol, jejichž podmínkou je trefit požadovaný kurz, který se s přibývajícími koly zvyšuje. Každý vítězný tiket vás posouvá do dalšího levelu. Pokud tiket nevyjde, v Pyramidě končíte a musíte začít od začátku. Jedinou výjimkou je situace, kdy nesplníte požadovaný kurz kvůli zvadované příležitosti (VOID). V této situaci máte k dobru jeden život na každou Pyramidu. Minimální kurzy pro jednotlivá kola včetně výher za splnění daného kola:

  • 1. kolo – 1,1
  • 2. kolo – 2,0
  • 3. kolo – 3,0
  • 4. kolo – 4,0 – 50 Netů
  • 5. kolo – 5,0 – 100 Netů
  • 6. kolo – 6,0 – 200 Netů
  • 7. kolo – 7,0 – 15 000 Netů
  • 8. kolo – 8,0 – 200 000 Netů
  • 9. kolo – 9,0 – 2 000 000 Kč
  • 10. kolo – 10,0 – min. 15 milionů Kč

 

Jak hrát Pyramidu?

Podmínkou účasti je vsazený tiket v min. hodnotě 50 Kč. Na webu nebo v mobilní aplikaci je potřeba tiket do soutěže zařadit způsobem, jaký znáte z jiných soutěží, např. z Tipligy nebo Tipcupu. Na pobočce požádejte obsluhu, aby váš tiket do soutěže zařadila.

Současně lze hrát až pět Pyramid. Do každé je možné zařadit jeden tiket denně. Na zdolání jedné Pyramidy máte 30 dnů, které se začínají počítat následující den po vsazení prvního tiketu dané Pyramidy.

Jednotlivé úrovně zdoláváte postupně – nelze si vsadit na více kol dopředu. To je potřeba vzít v potaz při vyhodnocení tiketu.

 

Záchytný bod = zaručená výhra

U jednotlivých levelů vidíte, jaká výhra vás po jejich zdolání čeká. Dobrou zprávou je, že jakmile pokoříte kolo, u kterého je vypsaná odměna, tak máte výhru jistou, i když v následujícím kole vypadnete, tzn. že pokud zdoláte 7. kolo a v 8. kole vypadnete, 15 000 Netů je vašich. Pokud se vám podaří vystoupat až na vrchol, získáte hlavní výhru, která startuje na 15 milionech Kč a zvyšuje se s každou další Pyramidou, kterou jakýkoliv soutěžící zahájí.

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

Lubomír Přibyl

Kurzové sázení není pro Luboše pouze koníček, ale životní styl. Sportovním analýzám a statistikám se věnuje přes deset let. V současnosti pracuje jako sportovní redaktor.

Další zajímavé články od stejného autora

OSOBNOSTI SPORTBREAKU

TOP 10 servisů v dubnu 2024

02.05.2024 21:00 Kterým servisům se v uplynulém měsíci nejvíce dařilo? Dozvíte se z našeho přehledu. Žebříček nejúspěšnějších servisů jsme seřadili podle celkového zisku.    Dámy a pánové, něčeho se podržte! Duben byl jedna velká jízda. Zatímco v únoru a březnu se desítka nejlepších přehoupla v celkovém součtu přes půl milionu Kč o pár desítek tisíc, v dubnu to bylo o více než 200 tisíc! Celkový profit TOP 10 ukazuje 706 170 Kč. Před každým z nich smekáme a…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Jak odhadnout skutečné kurzy v tenise?

29.04.2024 21:00 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od profesionálního tenisového sázkaře vystupujícího pod předívkou Nishikori, který své tipy poskytuje mj. také na platformě Typio. Jeho dosavadní bilance po více než 4 600 sázkách na zápasy ATP dosahuje YIELDU 5,9 %. Nishikori má aktivní účet na X (Twitter), kde často provádí analýzy tenisového trhu z různých úhlů pohledu.   Jak funguje očekávaná hodnota (EV) v tenise? Sázkové modely pro…

OSOBNOSTI SPORTBREAKU

TOP 10 servisů v březnu 2024

02.04.2024 22:00 Kterým servisům se v uplynulém měsíci nejvíce dařilo? Dozvíte se z našeho přehledu. Žebříček nejúspěšnějších servisů jsme seřadili podle celkového zisku.    Hodnocení bude jako klasicky především o číslech. Ty nás sázkaře totiž zajímají nejvíc. Dobrou zprávou je, že také v březnu se nejlepší desítce servisů povedlo v součtu překonat půl milionu – a to o 33 295 Kč. A stejně jako v únoru na tom má největší podíl slovenský vládce pingpongových…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Binární myšlení v kurzovém sázení: Co je to „dobrá sázka“?

11.03.2024 19:00 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od Luka Pettyho. Luke vystudoval ekonomii na The University of Exeter a následně se vydal na dráhu, která spojuje dva jeho největší zájmy – psaní a sportovní sázení. Přestože se velmi zajímá o fotbal, je otevřený prozkoumání jakéhokoli sportu, ve kterém by se mohla objevit hodnota. Zvláště rád analyzuje trhy z různých úhlů pohledu a snaží se najít výhodu nad bookmakery.    Binární zaujetí …

NÁVODY

Fortuna pobočky | Vsaďte si a získejte vstupenky na fotbal

08.03.2024 15:00 Je jasné, že v době, kdy drtivá většina sázkařů přešla do online světa, nemají kamenné pobočky takové vytížení, jako tomu bylo ještě začátkem tisíciletí. Pobočkám tak pomalu, ale jistě zvoní hrana. Stále se ale, zvláště mezi starší generací sázkařů, najdou zastánci pobočkového sázení. Tradice je tradice. Pokud tedy patříte mezi sázkaře, kteří své tikety rádi probírají s kolegy u přepážky, připravili jsme si pro vás článek o pobočkách Fortuny.  …

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.