Jak vydělat peníze na internetu prostřednictvím SportBreaku a SportBeetu TIPY A RADY

Jak vydělat peníze na internetu prostřednictvím SportBreaku a SportBeetu

29.02.2024 21:40

Máte po práci nebo po škole volný čas navíc a rádi byste ho přetavili v přivýdělek, ale na brigádu do call centra ani Mekáče se vám nechce? Pak jste se už pravděpodobně zkoušeli dopátrat na Googlu toho „Jak vydělat peníze na internetu“ nebo „Přivýdělek z domova“ a podobných témat. Sami jsme to zkoušeli, takže víme, co jste našli. Jestli vás vyplňování dotazníků, založení vlastního webu, copywriting nebo natáčení videí neláká, máme pro vás nestandardní, ale poměrně rychlé tipy na přivýdělek z domova.

 

1. Sázejte podle verifikovaných poradců na SportBreaku

V první řadě je potřeba zmínit, že kurzové sázení s sebou nese riziko ztráty investovaného kapitálu. Pokud se ale vyhnete nezodpovědnému riskování a vsadíte na sázkaře, kteří vědí, co dělají, může jít o zajímavý a zábavný způsob, jak na internetu vydělat nějaké peníze. Stejně tak, jak může být zábavný, může být na druhou stranu poměrně stresující, a pokud se nedokážete oprostit od úzkostných pocitů způsobených výkyvy vašeho bankrollu, nebude sázení pro vás to pravé.

Na rozdíl od automatů, rulety, kostek a podobných hazardních her, lze v kurzovém sázení z dlouhodobého hlediska dosáhnout kladného zhodnocení. To se vám v casinu nepovede, např. na francouzské ruletě s jednou nulou se vám za každých vsazených 100 Kč vrátí zhruba 97,3 Kč. Krátkodobě samozřejmě můžete něco vyhrát, pokud ale budete ruletu hrát pravidelně, stojí proti vám neúprosná matematika. V sázení je situace odlišná. Je ale zapotřebí dělat rozhodnutí s kladnou očekávanou hodnotou a sázet tzv. value bety.

My rádi sázení přirovnáváme k investování. Také v investování, pokud chcete být v zisku, musíte činit hodnotná rozhodnutí, která vám v dlouhodobém horizontu vydělají. A tím se rovnou dostáváme k dalšímu společnému jmenovateli – dlouhodobé konzistentnosti. Nečekejte, že zbohatnete přes noc. Sázení, stejně jako investování, není sprint, ale maraton. Jde o to činit správná rozhodnutí dlouhodobě a pravidelně. Výkyvům se nevyhne burza, ani nejlepší sázkař na světě. A stejně jako v investování, tak i v sázení platí, že dlouhodobě lepšího zhodnocení dosáhne investor/sázkař, který ví, co dělá a umí odhalit ziskový obchod/kurz. Tím se dostáváme k tomu, jak vydělat peníze díky SportBreaku. Naše platforma sdružuje a verifikuje (ověřuje, že nejde o podvod) nejziskovější české sázkaře. Vám tak „stačí“ vybrat si ten správný servis, zainvestovat do členství a následně se řídit jeho investičními doporučeními, tedy sázkami.

 

Více o SportBreaku v tomto videu

 

2.  Bojíte se riskovat? Zkuste arbitráž s nástrojem SportBeet

Ve finančním světě se pojem arbitráž (arbitrážní obchodování) používá pro způsob obchodu, který využívá odlišných cen identického zboží na různých trzích. Obchodník nákupem zboží na jednom trhu a jeho prodejem na jiném trhu za různé ceny dosahuje bezrizikového zisku. To stejné lze dělat i s kurzy.

Pro arbitrážní sázení se ve světě kurzových sázek zažil pojem surebetting. Díky rozdílům v kurzech na opačné příležitosti u různých sázkových kanceláří, lze vytvořit tzv. surebet, v překladu jistou sázku. Ať už utkání dopadne jakkoliv, vy jste díky rozdílům v kurzech vytvořili zisk. Při surebettingu je ale důležité dodržovat určité principy, především podávat sázky v přesně stanovených kurzech za přesně stanovené ceny. Jakmile podstatu surebettingu pochopíte, přejděte na stránky SportBeet.cz, kde si za 3 000 Kč měsíčně zakoupíte software, který hledá surebety za vás a přesně vám řekne, kolik na jakou příležitost a v jakém kurzu vsadit.

 

     – Vše, co potřebujete vědět o surebettingu

 

Pokud vše správně pochopíte, budete dostatečně flexibilní a vyvarujete se zbytečnému riziku, může být arbitrážní sázení dalším zajímavým způsobem, jak vydělávat peníze na internetu. Může tak jít o příjemný přivýdělek na mateřské, při studiu vysoké školy nebo jen tak při běžném zaměstnání.

 

Více o SportBeetu v tomto videu

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

Lubomír Přibyl

Kurzové sázení není pro Luboše pouze koníček, ale životní styl. Sportovním analýzám a statistikám se věnuje přes deset let. V současnosti pracuje jako sportovní redaktor.

Další zajímavé články od stejného autora

MS V HOKEJI

Program MS v hokeji 2024 (aktualizováno)

Včera 19:15 Hokejová událost roku startuje 10. května a naši reprezentanti se představí hned v úvodním dni šampionátu. Ve večerním utkání v pražské O2 Areně vyzvou Finsko. Skupinu zakončí stejně jako na loňském šampionátu soubojem s Kanadou. Na kompletní rozpis hokejového mistrovství světa 2024 v Praze a Ostravě se podívejte v našem článku, který budeme pravidelně aktualizovat o výsledky. Nenechte si ujít možnost sázet na MS v hokeji 2024 se speciálními…

MS V HOKEJI

Využijte dvou speciálních balíčků s tipy k MS v hokeji 2024!

06.05.2024 21:45 MS v hokeji je tady! V pátek 10. května odstartuje odpoledními zápasy v pražské O2 Areně a ostravské Ostravar Aréně. Domácí hokejisté se do akce dostanou ve večerním utkání proti Finsku. A my u toho nesmíme chybět! A stejně jako u předchozích dvou šampionátů jsme si pro vás připravili speciální balíček. A tentokrát nejsme sami. Svůj speciální balíček spustili také borci ze SPREADCLUBU.    Ohlédnutí za předchozími ročníky  Vy, kteří jste s námi…

OSOBNOSTI SPORTBREAKU

TOP 10 servisů v dubnu 2024

02.05.2024 21:00 Kterým servisům se v uplynulém měsíci nejvíce dařilo? Dozvíte se z našeho přehledu. Žebříček nejúspěšnějších servisů jsme seřadili podle celkového zisku.    Dámy a pánové, něčeho se podržte! Duben byl jedna velká jízda. Zatímco v únoru a březnu se desítka nejlepších přehoupla v celkovém součtu přes půl milionu Kč o pár desítek tisíc, v dubnu to bylo o více než 200 tisíc! Celkový profit TOP 10 ukazuje 706 170 Kč. Před každým z nich smekáme a…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Jak odhadnout skutečné kurzy v tenise?

29.04.2024 21:00 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od profesionálního tenisového sázkaře vystupujícího pod předívkou Nishikori, který své tipy poskytuje mj. také na platformě Typio. Jeho dosavadní bilance po více než 4 600 sázkách na zápasy ATP dosahuje YIELDU 5,9 %. Nishikori má aktivní účet na X (Twitter), kde často provádí analýzy tenisového trhu z různých úhlů pohledu.   Jak funguje očekávaná hodnota (EV) v tenise? Sázkové modely pro…

OSOBNOSTI SPORTBREAKU

TOP 10 servisů v březnu 2024

02.04.2024 22:00 Kterým servisům se v uplynulém měsíci nejvíce dařilo? Dozvíte se z našeho přehledu. Žebříček nejúspěšnějších servisů jsme seřadili podle celkového zisku.    Hodnocení bude jako klasicky především o číslech. Ty nás sázkaře totiž zajímají nejvíc. Dobrou zprávou je, že také v březnu se nejlepší desítce servisů povedlo v součtu překonat půl milionu – a to o 33 295 Kč. A stejně jako v únoru na tom má největší podíl slovenský vládce pingpongových…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.