Pobočky Betano – existují vůbec? NÁVODY

Pobočky Betano – existují vůbec?

08.04.2024 12:00

Ne vždy bylo dostupné propracované internetové sázení, jak jsme na něj zvyklí dnes. Dříve hráli prim kamenné pobočky, kde obsluha mění kurzy na tabulích ručně a sázení probíhá přes zapisování na kousek papíru. V rámci našeho článku se podíváme na to, jak to má s pobočkami sázková kancelář Betano. Rozhodně proto pokračujte ve čtení.

 

Jak je to s pobočkami Betano?

Betano přišlo na český trh až roku 2022 z Řecka a od té doby se mu podařilo vybudovat si slušnou základnu klientů. Také navázalo partnerství s různými sportovními kluby. Lidé se tedy přirozeně stále více zajímají o to, jaké služby nabízí a zda jsou k dispozici i kamenné pobočky.

Milovníky klasického pobočkového sázení však musíme zklamat. Betano je čistě online platformou a kamenné pobočky neprovozuje. Nedá se ani očekávat, že by se to do budoucna změnilo. Naštěstí však můžete všechny kroky potřebné pro sázení vykonat prostřednictvím webových stránek.

 

Proč Betano pobočky neprovozuje?

Na tuto otázku existuje velmi jednoduchá odpověď. Pobočky jsou jednoduše velmi nákladnou záležitostí a jejich provoz stojí nemalé peníze. Je tedy logické, že se mnoho sázkových kanceláří (především ty nové) se od poboček odklání. Se stále propracovanějšími nástroji nejsou pobočky potřeba a dá se předpokládat, že poboček pro klasické sázení bude stále míň a míň.

Mnozí z vás si jistě říkají, zda toto platí pouze v Česku. Není tomu tak. Betano coby sázková kancelář fungující v různých koutech Evropy neprovozuje kamenné pobočky vůbec nikde, dokonce ani v mateřském Řecku. Rozhodně tedy neplatí, že by byl český zákazník nějak ošizený.

 

Betano pobočky nepotřebuje

To, že Betano pobočky neprovozuje však neznamená, že by měli jeho zákazníci nějak strádat nebo o něco přicházeli. Naopak. Všechno potřebné bez problémů zařídíte z pohodlí domova (např. pomocí Betano aplikace). Registraci u Betana můžete dokončit prostřednictvím Bank ID, ke vkladu využijete svou platební kartu a zbytek už znáte. Navíc můžete prostřednictvím internetu získávat různé bonusy.

Pokud se objeví nějaké problémy s vašim účtem, stačí jednoduše kontaktovat zákaznickou podporu, která vám vždy a se vším poradí. V dnešní době se tak zdá, že pobočky jsou spíše zbytečným luxusem než nutnou službou.

 

Související články

Chance pobočky

Sazka pobočky

Tipsport pobočky

Fortuna pobočky

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

Niké prihlásenie

05.10.2023 12:00 Niké je najstaršou slovenskou stávkovou kanceláriou. Jej komunita neustále rastie a ak ste jej členom, na úspešné stávkovanie potrebujete nielen registráciu, ale aj prihlásenie. To je veľmi jednoduché a zvládnete ho v pár krokoch. Ukážeme vám, ako na to.   Ako sa prihlásiť do Niké? Prihlásenie do Niké môžete uskutočniť na webovej stránke stávkovej kancelárie. Môžete sa prihlásiť buď z mobilného zariadenia alebo cez bežný internetový prehliadač…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Sázení proti marži – Překonání marže pomocí podmíněné pravděpodobnosti

28.09.2023 17:00 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od sázkového analytika Bryana Nicholsona, který je mj. autorem několika knih o kurzovém sázení včetně jeho nejznámější publikace Hypnotised by Number. Bryanovou největší specializací je golf.   Co je to vig a jak ho definujeme? Sázkařské trhy: jak překonáváme vig? Hledání výhody a překonání marže při sázení  Co je to podmíněná pravděpodobnost?   Co je v kurzovém sázení trh? Ze základní definice…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Jak měříme výkon a skutečné dovednosti v kurzovém sázení?

18.09.2023 20:50 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od sázkového analytika Bryana Nicholsona, který je mj. autorem několika knih o kurzovém sázení včetně jeho nejznámější publikace Hypnotised by Number. Bryanovou největší specializací je golf.   Empirické důkazy a intuitivní údaje v sázení  Je „handicapování“ nejlepší dovedností v kurzovém sázení?  Hodnota závěrečného kurzu v kurzovém sázení   Řízení rizika v kurzovém sázení   Skutečné…

NÁVODY

Mobilní aplikace Sazkabet | Vše pro sázení ve vaší kapse

06.09.2023 12:00 Není nic pohodlnějšího, než mít možnost vsadit si na svého favorita kdykoli a odkudkoli chcete. Přesně tento komfort a řadu dalších výhod vám přináší mobilní aplikace Sazkabet. Projděte si s námi krok za krokem, jak ji nainstalovat, jak si vsadit nebo jaké jsou její hlavní funkce. Mobilní aplikace je nejrychlejší způsob, jakým se můžete chránit proti dropům svých oblíbených verifikovaných servisů.   K čemu je mobilní aplikace Sazkabet? S…

NÁVODY

Tipsport ověření identity | Snadno a rychle z pohodlí domova

06.09.2023 12:00 Ověření identity u sázkové kanceláře je jedním ze základních kroků vedoucích k tomu, abyste mohli začít naplno sázet. Jedná se o zákonem stanovenou součást registračního procesu a čekat na vás bude u každé sázkovky. Pojďte se s námi podívat, jak funguje ověření u nejpopulárnější sázkové kanceláře v ČR – Tipsportu.   Proč musím svou identitu ověřit? Odpověď je snadná. V rámci České republiky se totiž ze zákona nesmí hazardních her účastnit hráči…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.