Betano registrace | Jak začít hrát v Betanu? NÁVODY

Betano registrace | Jak začít hrát v Betanu?

28.03.2024 12:00

Pokud se ve světě kurzového sázení neřadíte mezi úplné začátečníky nebo alespoň pravidelně čtete naše blogové příspěvky, určitě víte, že v Česku je nutné před sázením provést u poskytovatele registraci. To samozřejmě platí také o sázkovce Betano, která sice není původem česká, ale pravidla pro ni platí stejná. V našem článku vám představíme kompletní návod, jak na to.

 

Registrace pomocí počítače

Jako vždy platí, že nejpohodlnější a nejrychlejší registraci provedete prostřednictvím svého počítače. Zde je totiž všechno maximálně přehledné a intuitivní. Postup je přitom nesmírně jednoduchý:

1. Přejděte na stránky Betana.

2. V pravém horním rohu stránek klikněte na tlačítko Registrovat.

3. Objeví se stránka, na které si můžete zvolit, jakým způsobem se chcete zaregistrovat. Využít k tomu můžete buďto Facebook, Google účet nebo váš e-mail.

4. Pokud zvolíte Google nebo Facebook, budete požádáni o přístup k osobním datům. Jakmile je Betanu předáte, základní registrace bude hotová.

5. Při registraci přes e-mail se objeví klasický registrační formulář s celkem 4 stranami.

6. Postupně jej kompletně vyplňte dle požadavků sázkovky.

7. Pro kompletní založení bude třeba také ověřit e-mailovou adresu a telefonní číslo. Mějte proto po ruce mobil, kam obdržíte SMS s PINEM pro ověření účtu.

8. Přihlaste se do svého nově vzniklého online účtu.

9. Přejděte do jeho nabídky a svou registraci dokončete ověřením totožnosti, nastavením herních limitů a přiřazením platební metody.

10. Jakmile vše dokončíte, registrace je hotová a můžete hrát.

Nemusíte mít strach, že se v registraci nějakým způsobem ztratíte. Všechno je totiž opravdu snadné a intuitivní. Pokud jste se tedy nikdy v žádné sázkové kanceláři neregistrovali, nemusíte mít strach. Rozhodně se v ní neztratíte. A kdyby se přeci jen objevil problém, k dispozici je vám Betano zákaznická podpora.

Betano registrace

 

Registrace na mobilu

Jistě už také víte, že Betano se neomezuje pouze na hru na počítači, ale vsadit si můžete také prostřednictvím velmi povedené mobilní aplikace. Podobně jako i u jiných mobilních aplikací sázkových kanceláří jsou i u Betana k dispozici prakticky stejné funkce jako na PC. Mezi nimi samozřejmě nechybí ani možnost se zaregistrovat.

Postup pro registraci je velmi jednoduchý a prakticky se nijak neliší oproti registraci prostřednictvím počítače. Stačí pouze aplikaci stáhnout a nainstalovat a kliknout na tlačítko pro registraci. Poté je postup opravdu úplně stejný.

 

Lze se registrovat v Betanu na pobočce?

Pokud se řadíte mezi hráče ze staré školy, možná jste si již dávno zvykli na registraci přímo na pobočce sázkové kanceláře. V případě Betana vás však musíme zklamat. Žádné pobočky totiž v rámci České republiky neprovozuje a nejspíše ani nikdy provozovat nebude. Zaregistrovat se v Betanu na pobočce tedy bohužel možné není.

 

Registrační bonus v Betanu

Určitě vám neuniklo, že po registraci můžete nejen v Betanu sázet a hrát o skutečné výhry, ale zároveň máte také šanci připsat si nějaký ten zajímavý registrační bonus. Právě prostřednictvím něj sázkovky nejvíce lákají klienty a hráči si mohou rozhraní sázkové kanceláře odzkoušet.

V Betanu si v tuto chvíli můžete připsat registrační bonus ve výši až 500 Kč. Nicméně pro kurzové sázení je k dispozici pouze 100 Kč v rámci sázky zdarma. Zbylých 400 Kč obdržíte v zatočení zdarma v Betano casinu ve hře Multi Vegas 81. Bonusovou sázku zdarma můžete využít klidně na nějaký tip od některého z našich profesionálních servisů.

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Data stojící za udělováním karet ve fotbale: Co vzít v úvahu před sezónou 2023/2024

22.07.2024 21:30 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článek od Andrewa Beasleyho, jehož profesní kariéra se sice posunula od studia médií k práci v bance, ale jeho skutečnou vášní byl vždy fotbal. Poté, co pozoroval, jak se v jeho milovaném sportu rozšířila data, rychle se tomuto trendu přizpůsobil a nyní se věnuje analýze fotbalových statistik.   Jakou roli hraje v rozhodování VAR? Využití statistik společnosti Opta k analýze udělování karet Diskuse,…

NÁVODY

Kingsbet | Nová sázková kancelář

22.07.2024 10:00 Na našem trhu se nachází celá řada známých sázkovek, mezi kterými nechybí jména jako Tipsport, Betano či Fortuna. V roce 2024 však na trh vstoupilo další zajímavá sázková kancelář Kingsbet, která má rozhodně také co nabídnou. Pojďte se společně s námi podívat, co všechno vám nabízí.     O Kingsbet Možná už vás hra na klasických sázkových kancelářích nudí a chcete si vyzkoušet nějakou tu novinku. Pak pro vás může být Kingsbet zcela ideálním…

TIPY A RADY

Fortuna | Věrnostní body

15.07.2024 12:00 Mnoho českých sázkových kanceláří nabízí pro své pravidelné hráče zajímavou formu odměn prostřednictvím věrnostních bodů. Výjimkou není ani velmi oblíbená Fortuna, který tento systém na své platformě rovněž nabízí. Pojďte se společně s námi dozvědět, jak věrnostní body Fortuny fungují.   Co jsou to věrnostní body na Fortuně? Věrnostní body od Fortuny jsou způsob, prostřednictvím kterého Fortuna odměňuje sázející, jež hrají prostřednictvím její…

BONUSY

Fortuna – registrační bonus 300 Kč

11.07.2024 12:00 Sázková kancelář Fortuna je nejstarší sázkovkou na českém trhu. Působí na něm už od roku 1991 a od té doby si stačila vybudovat velmi silnou hráčskou základnu. Ta se neustále rozrůstá nejen díky široké kurzové nabídce, ale také početným bonusům. Nejzajímavější pro hráče je jistě bonus za registraci, který na Fortuně činí rovných 300 Kč. Pojďte se s námi o něm dozvědět více.   Bonus 300 Kč za registraci u Fortuny Registrační bonusy rozdávají…

BONUSY

Tipsport – registrační bonus 500 Kč do hry

08.07.2024 10:00 Jistě už víte, že Tipsport je, co se komunity týče, největší sázkovou kanceláří u nás. Její řady se navíc neustále rozšiřují a sázkařů na jeho platformě je tak stále více. Jestliže i vy přemýšlíte, že se jím stanete, můžete k tomu nyní využít velmi slušný registrační bonus ve výši 500 Kč do hry. Zjistěte s námi, jak ho můžete získat.   500 Kč za registraci od Tipsportu Stejně jako prakticky všechny sázkové kanceláře nabízí samozřejmě i Tipsport…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.