Betano registrace | Jak začít hrát v Betanu? NÁVODY

Betano registrace | Jak začít hrát v Betanu?

28.03.2024 12:00

Pokud se ve světě kurzového sázení neřadíte mezi úplné začátečníky nebo alespoň pravidelně čtete naše blogové příspěvky, určitě víte, že v Česku je nutné před sázením provést u poskytovatele registraci. To samozřejmě platí také o sázkovce Betano, která sice není původem česká, ale pravidla pro ni platí stejná. V našem článku vám představíme kompletní návod, jak na to.

 

Registrace pomocí počítače

Jako vždy platí, že nejpohodlnější a nejrychlejší registraci provedete prostřednictvím svého počítače. Zde je totiž všechno maximálně přehledné a intuitivní. Postup je přitom nesmírně jednoduchý:

1. Přejděte na stránky Betana.

2. V pravém horním rohu stránek klikněte na tlačítko Registrovat.

3. Objeví se stránka, na které si můžete zvolit, jakým způsobem se chcete zaregistrovat. Využít k tomu můžete buďto Facebook, Google účet nebo váš e-mail.

4. Pokud zvolíte Google nebo Facebook, budete požádáni o přístup k osobním datům. Jakmile je Betanu předáte, základní registrace bude hotová.

5. Při registraci přes e-mail se objeví klasický registrační formulář s celkem 4 stranami.

6. Postupně jej kompletně vyplňte dle požadavků sázkovky.

7. Pro kompletní založení bude třeba také ověřit e-mailovou adresu a telefonní číslo. Mějte proto po ruce mobil, kam obdržíte SMS s PINEM pro ověření účtu.

8. Přihlaste se do svého nově vzniklého online účtu.

9. Přejděte do jeho nabídky a svou registraci dokončete ověřením totožnosti, nastavením herních limitů a přiřazením platební metody.

10. Jakmile vše dokončíte, registrace je hotová a můžete hrát.

Nemusíte mít strach, že se v registraci nějakým způsobem ztratíte. Všechno je totiž opravdu snadné a intuitivní. Pokud jste se tedy nikdy v žádné sázkové kanceláři neregistrovali, nemusíte mít strach. Rozhodně se v ní neztratíte. A kdyby se přeci jen objevil problém, k dispozici je vám Betano zákaznická podpora.

Betano registrace

 

Registrace na mobilu

Jistě už také víte, že Betano se neomezuje pouze na hru na počítači, ale vsadit si můžete také prostřednictvím velmi povedené mobilní aplikace. Podobně jako i u jiných mobilních aplikací sázkových kanceláří jsou i u Betana k dispozici prakticky stejné funkce jako na PC. Mezi nimi samozřejmě nechybí ani možnost se zaregistrovat.

Postup pro registraci je velmi jednoduchý a prakticky se nijak neliší oproti registraci prostřednictvím počítače. Stačí pouze aplikaci stáhnout a nainstalovat a kliknout na tlačítko pro registraci. Poté je postup opravdu úplně stejný.

 

Lze se registrovat v Betanu na pobočce?

Pokud se řadíte mezi hráče ze staré školy, možná jste si již dávno zvykli na registraci přímo na pobočce sázkové kanceláře. V případě Betana vás však musíme zklamat. Žádné pobočky totiž v rámci České republiky neprovozuje a nejspíše ani nikdy provozovat nebude. Zaregistrovat se v Betanu na pobočce tedy bohužel možné není.

 

Registrační bonus v Betanu

Určitě vám neuniklo, že po registraci můžete nejen v Betanu sázet a hrát o skutečné výhry, ale zároveň máte také šanci připsat si nějaký ten zajímavý registrační bonus. Právě prostřednictvím něj sázkovky nejvíce lákají klienty a hráči si mohou rozhraní sázkové kanceláře odzkoušet.

V Betanu si v tuto chvíli můžete připsat registrační bonus ve výši až 500 Kč. Nicméně pro kurzové sázení je k dispozici pouze 100 Kč v rámci sázky zdarma. Zbylých 400 Kč obdržíte v zatočení zdarma v Betano casinu ve hře Multi Vegas 81. Bonusovou sázku zdarma můžete využít klidně na nějaký tip od některého z našich profesionálních servisů.

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Sázení na grandslamy vs. sázení na ostatní turnaje. Sázkařova analýza outsiderů

13.05.2024 23:30 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od profesionálního tenisového sázkaře vystupujícího pod předívkou Nishikori, který své tipy poskytuje mj. také na platformě Typio. Jeho dosavadní bilance po více než 4 600 sázkách na zápasy ATP dosahuje YIELDU 5,9 %. Nishikori má aktivní účet na X (Twitter), kde často provádí analýzy tenisového trhu z různých úhlů pohledu.   Sázení na grandslamy vs. sázení na ostatní turnaje Favorit vs. longshot…

NÁVODY

MerkurXtip registrace – postup krok za krokem

09.05.2024 12:00 MerkurXtip je jedním ze zahraničních poskytovatelů, kteří v rámci Česka nabízí možnost vsadit si a zahrát si v online casinu. Jestliže chcete jeho služby využít na vlastní kůži, je potřeba se na něm nejdříve zaregistrovat stejně jako u všech českých sázkovek. Pojďte se s námi podívat, jak postupovat a co je pro registraci potřeba.   Registrace online na PC Podle nás je registrace online přes počítač tou vůbec nejpohodlnější a nejrychlejší…

NÁVODY

Fortuna registrace | Jak na to?

22.04.2024 00:00 Nejspíše není třeba zdůrazňovat, že pokud si chcete v České republice vsadit nebo si zahrát jakoukoliv jinou hazardní hru online, musíte se nejdříve zaregistrovat na stránkách poskytovatele. Platí to i u nejstarší sázkové kanceláři na našem trhu – Fortuně. V rámci našeho článku vás proto kompletně provedeme registračním postupem. Chcete-li vědět, jak na to, čtěte dál!   Registrace na desktopu Již několikrát jsme zmiňovali, že tím vůbec…

NÁVODY

Tipsport podpora – jak ji kontaktovat a s čím mi může pomoci?

21.04.2024 12:00 V současné době se všechny hazardní hry přesouvají do onlinu na internet. Technologie však vždy nejsou stoprocentní. Pro řešení různých potíží proto sázkové kanceláře poskytují propracovanou zákaznickou podporu. Tipsport je největší sázková kancelář u nás a podporu má zvládnutou opravdu bravurně. Pojďte zjistit, jak ji můžete kontaktovat a s čím vším vám může pomoct.   Jak kontaktovat zákaznickou podporu Tipsport? Zákaznická podpora je nedílnou…

NÁVODY

Betano přihlášení na pár kliknutí

21.04.2024 12:00 Každý hráč určitě dobře ví, že pokud chce sázet a mít šanci získávat skutečné výhry, musí si nejdříve založit účet u některé ze sázkových kanceláří. Do tohoto účtu se poté může přihlásit a využívat všechno, co sázkovky nabízejí. Jednou z těch nejpopulárnějších je v současné době Betano, a právě na něj se v rámci našeho článku zaměříme a ukážeme vám, jak se do svého účtu přihlásit. Čtěte dál!   Jak se přihlásit do svého Betano účtu z PC? Jedním…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.