Nova Sport | Sportovní přenosy všeho druhu NÁVODY

Nova Sport | Sportovní přenosy všeho druhu

17.12.2023 19:00

Každý správný sportovní nadšenec se neobejde bez živých přenosů. Pokud hledáte optimální kanál pro jejich sledování, můžete vyzkoušet některou ze stanic Nova Sport. Ty vám přinášejí pořádnou porci sportovních utkání z různých koutů světa. Jestliže se o nich chcete dozvědět více, určitě pokračujte ve čtení.

 

Jak naladit Nova Sport?

Ze všeho nejdříve je nutné zmíniz, že Nova Sport provozuje celkem 4 kanály označené čísly dle toho, jak bylo spouštěno jejich vysílání. Ne všechny tak můžete najít v rámci stejných sportovních balíčku na jednotlivých IPTV operátorů.

Chcete-li si naladit sportovní kanály Nova Sport, musíte mít televizi přes internet, satelit nebo kabelovou televizi a zakoupit si některý z balíčků IPTV poskytovatelů, v rámci kterého Nova Sport kanály najdete. Obvykle se jedná o balíčky s jinými sportovními kanály nebo obvyklé předplatné, kde však často nebývají kanály Nova Sport 3 a Nova Sport 4.

Aktuálně si můžete Novu Sport naladit prostřednictvím těchto poskytovatelů:

  • Telly TV
  • Vodafone TV
  • NejPřipojení TV (pouze Nova Sport 1 a Nova Sport 2)
  • Skylink Live TV (pouze Nova Sport 1 a Nova Sport 2)
  • Lepší TV (pouze Nova Sport 1 a Nova Sport 2)
  • O2 TV
  • T-Mobile TV
  • Sledování TV (pouze Nova Sport 1 a Nova Sport 2)
  • Kuki TV (pouze Nova Sport 1 a Nova Sport 2)
  • Nordic TV (pouze Nova Sport 1 a Nova Sport 2)
  • Internetová služba VOYO

Sledování Nova Sport je u těchto poskytovatelů podmíněno uhrazením částky za požadovaný balíček. Vždy je potřeba podepsat s některým z nich smlouvu nebo se registrovat prostřednictvím internetu, a následně zaplatit požadovanou částku. Poté vám už pouze stačí se na televizi nebo webovém prohlížeči přihlásit k vybranému poskytovateli a najít některý z kanálů Novy Sport.

 

Kolik stojí Nova Sport?

Cena jednotlivých balíčků s kanály Nova Sport se liší podle poskytovatele i vybraného balíčku. Níže přinášíme kompletní seznam cen jednotlivých balíčků a jejich názvy u všech prodejců. V rámci nich jsou samozřejmě k dispozici i jiné kanály, nejenom Nova Sport.

 

Název TV Název balíčku Obsah balíčku Cena balíčku / měsíc
Telly TV Střední Nova Sport 1, Nova Sport 2, Nova Sport 4 450 Kč
Velký Nova Sport 1 až 4 650 Kč
Vodafone TV Sport (doplňkový balíček) Nova Sport 1 až 4 150 Kč základní cena + 150 Kč za doplňkový balíček
NejPřipojení TV Sport (doplňkový balíček) Nova Sport 1 a 2 169 Kč základní cena + 99 Kč za doplňkový balíček
Skylink Live TV Smart Nova Sport 1 a 2 186 Kč
Multi Nova Sport 1 a 2 224 Kč
Kombi+ Nova Sport 1 a 2 298 Kč
Lepší TV Max Nova Sport 1 a 2 289 Kč
O2 TV Sport Plus Nova Sport 3 a 4 299 Kč
Sport Max Nova Sport 1 až 4 499 Kč
T-Mobile TV Tarif S Nova Sport 1 399 Kč
Tarif M Nova Sport 1 až 4 499 Kč
Tarif L Nova Sport 1 až 4 599 Kč
Tarif XL Nova Sport 1 až 4 899 Kč
Sledování TV Balíček Premium Nova Sport 1 a 2 849 Kč
Kuki TV Kuki XL Nova Sport 1 a 2 990 Kč
Nordic TV Sportovní balíček (doplňkový balíček) Nova Sport 1 a 2 245 Kč základní cena + 145 Kč za doplňkový balíček
Voyo Nova Sport 1 až 4 149 Kč

 

Pokud hledáte pouze určité soutěže, doporučujeme vybrat si ten kanál, na kterém tyto soutěže běží. Díky tomu si nemusíte kupovat dražší balíčky s kompletní sportovní nabídkou.

 

Co můžu na Nova Sport sledovat?

Sportovní nabídka je pro každý kanál rozdílná. Každý z nich nabízí ty nejlepší evropské a zámořské soutěže a celou řadu turnajů. Jaké sporty tedy můžete na jednotlivých kanálech sledovat?

 

Nova Sport 1

  • Hokej: NHL
  • Fotbal: Serie A, Bundesliga, Fortuna Liga (Slovensko) FA Cup, Carabao Cup, DFB Pokal, Coupe de France,
  • Basketball: Evropská liga, Liga Mistrů, NBA
  • Tenis: Turnaje ATP i Grandslamy
  • Ostatní: Moto GP, Formule 1, Premier League Darts, Six Nations, Bellator, UFC, golf

 

Nova Sport 2

  • Hokej: NHL
  • Fotbal: Ligue 1, Ligue 2, Bundesliga, 2. Bundesliga, MLS, EFL Cup
  • Basketball: NBA
  • Tenis: Turnaje ATP 250
  • Ostatní: Swedish Super League (florbal), Moto2, Moto3, World Pool Masters, Bundesliga (házená)

 

Nova Sport 3 a 4

  • Fotbal: Liga mistrů, La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Serie A, Primera División (Argentina)

 

Nabídka jednotlivých programů je velmi pestrá a společnost Nova do ní pravidelně zařazuje další a další soutěže. Časem se tak možná dočkáme ještě dalších soutěží.

 

S Nova Sport máte všechny sporty na dosah ruky

Kanály Nova Sport jistě potěší každého sportovního nadšence. Najdete na nich nejslavnější fotbalové i hokejové ligy světa, bojové sporty, ale i tenis, golf či jiné sportovní události. Alespoň některé kanály Nova Sport nabízejí prakticky všichni poskytovatelé IPTV a kabelové či satelitní televize u nás. Sledovat je také můžete online prostřednictvím služby VOYO, kterou vytvořila speciálně Nova pro své kanály.

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

Chance ověření totožnosti | Návod krok za krokem

11.04.2024 12:00 Určitě víte, že registrace u sázkových kanceláří se skládá z několika nezbytných kroků. Tím nejdůležitějším je jistě ověření identity, které je vyžadováno zákonem a bez něho vám sázková kancelář nesmí sázky umožnit. My si v rámci našeho návodu ukážeme, jak si svou totožnost snadno a rychle ověřit u populární Chance. Čtěte dál a dozvíte se vše potřebné.   Proč je nutné identitu ověřit? Především začátečníkům není úplně jasné, proč musí se…

NÁVODY

Fortuna ověření účtu | Z domova, rychle a snadno

08.04.2024 12:00 Všichni určitě víte, že pokud si chcete u sázkové kanceláře vsadit, musíte splňovat určité formální náležitosti. Mezi ně patří například platný bankovní účet nebo potvrzení požadovaného věku. S příchodem online sázení bylo nutné zajistit, aby bylo možné všechno toto zkontrolovat. Právě k tomu slouží nástroje pro ověření účtu a my vám ukážeme, jak fungují u populární Fortuny.   Proč ověřovat svůj účet? Jak už jsme nastínili v úvodu, stát vyžaduje…

NÁVODY

Pobočky Betano – existují vůbec?

08.04.2024 12:00 Ne vždy bylo dostupné propracované internetové sázení, jak jsme na něj zvyklí dnes. Dříve hráli prim kamenné pobočky, kde obsluha mění kurzy na tabulích ručně a sázení probíhá přes zapisování na kousek papíru. V rámci našeho článku se podíváme na to, jak to má s pobočkami sázková kancelář Betano. Rozhodně proto pokračujte ve čtení.   Jak je to s pobočkami Betano? Betano přišlo na český trh až roku 2022 z Řecka a od té doby se mu podařilo…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Prvek nahodilosti v kurzovém sázení

04.04.2024 22:05 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od sázkového analytika Josepha Buchdahla, který spravuje webové stránky www.football-data.co.uk, na kterém poskytuje historické výsledky, zápasové statistiky a údaje o kurzech. Je také autorem knih Fixed Odds Sports Betting: Statistical Forecasting & Risk Management (2003), How to Find a Black Cat in a Coal Cellar: The Truth about Sports Tipsters (2013) a Squares & Sharps, Suckers & Sharks: The…

NÁVODY

Betano registrace | Jak začít hrát v Betanu?

28.03.2024 12:00 Pokud se ve světě kurzového sázení neřadíte mezi úplné začátečníky nebo alespoň pravidelně čtete naše blogové příspěvky, určitě víte, že v Česku je nutné před sázením provést u poskytovatele registraci. To samozřejmě platí také o sázkovce Betano, která sice není původem česká, ale pravidla pro ni platí stejná. V našem článku vám představíme kompletní návod, jak na to.   Registrace pomocí počítače Jako vždy platí, že nejpohodlnější a nejrychlejší…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.