Nova Sport | Sportovní přenosy všeho druhu NÁVODY

Nova Sport | Sportovní přenosy všeho druhu

17.12.2023 19:00

Každý správný sportovní nadšenec se neobejde bez živých přenosů. Pokud hledáte optimální kanál pro jejich sledování, můžete vyzkoušet některou ze stanic Nova Sport. Ty vám přinášejí pořádnou porci sportovních utkání z různých koutů světa. Jestliže se o nich chcete dozvědět více, určitě pokračujte ve čtení.

 

Jak naladit Nova Sport?

Ze všeho nejdříve je nutné zmíniz, že Nova Sport provozuje celkem 4 kanály označené čísly dle toho, jak bylo spouštěno jejich vysílání. Ne všechny tak můžete najít v rámci stejných sportovních balíčku na jednotlivých IPTV operátorů.

Chcete-li si naladit sportovní kanály Nova Sport, musíte mít televizi přes internet, satelit nebo kabelovou televizi a zakoupit si některý z balíčků IPTV poskytovatelů, v rámci kterého Nova Sport kanály najdete. Obvykle se jedná o balíčky s jinými sportovními kanály nebo obvyklé předplatné, kde však často nebývají kanály Nova Sport 3 a Nova Sport 4.

Aktuálně si můžete Novu Sport naladit prostřednictvím těchto poskytovatelů:

  • Telly TV
  • Vodafone TV
  • NejPřipojení TV (pouze Nova Sport 1 a Nova Sport 2)
  • Skylink Live TV (pouze Nova Sport 1 a Nova Sport 2)
  • Lepší TV (pouze Nova Sport 1 a Nova Sport 2)
  • O2 TV
  • T-Mobile TV
  • Sledování TV (pouze Nova Sport 1 a Nova Sport 2)
  • Kuki TV (pouze Nova Sport 1 a Nova Sport 2)
  • Nordic TV (pouze Nova Sport 1 a Nova Sport 2)
  • Internetová služba VOYO

Sledování Nova Sport je u těchto poskytovatelů podmíněno uhrazením částky za požadovaný balíček. Vždy je potřeba podepsat s některým z nich smlouvu nebo se registrovat prostřednictvím internetu, a následně zaplatit požadovanou částku. Poté vám už pouze stačí se na televizi nebo webovém prohlížeči přihlásit k vybranému poskytovateli a najít některý z kanálů Novy Sport.

 

Kolik stojí Nova Sport?

Cena jednotlivých balíčků s kanály Nova Sport se liší podle poskytovatele i vybraného balíčku. Níže přinášíme kompletní seznam cen jednotlivých balíčků a jejich názvy u všech prodejců. V rámci nich jsou samozřejmě k dispozici i jiné kanály, nejenom Nova Sport.

 

Název TV Název balíčku Obsah balíčku Cena balíčku / měsíc
Telly TV Střední Nova Sport 1, Nova Sport 2, Nova Sport 4 450 Kč
Velký Nova Sport 1 až 4 650 Kč
Vodafone TV Sport (doplňkový balíček) Nova Sport 1 až 4 150 Kč základní cena + 150 Kč za doplňkový balíček
NejPřipojení TV Sport (doplňkový balíček) Nova Sport 1 a 2 169 Kč základní cena + 99 Kč za doplňkový balíček
Skylink Live TV Smart Nova Sport 1 a 2 186 Kč
Multi Nova Sport 1 a 2 224 Kč
Kombi+ Nova Sport 1 a 2 298 Kč
Lepší TV Max Nova Sport 1 a 2 289 Kč
O2 TV Sport Plus Nova Sport 3 a 4 299 Kč
Sport Max Nova Sport 1 až 4 499 Kč
T-Mobile TV Tarif S Nova Sport 1 399 Kč
Tarif M Nova Sport 1 až 4 499 Kč
Tarif L Nova Sport 1 až 4 599 Kč
Tarif XL Nova Sport 1 až 4 899 Kč
Sledování TV Balíček Premium Nova Sport 1 a 2 849 Kč
Kuki TV Kuki XL Nova Sport 1 a 2 990 Kč
Nordic TV Sportovní balíček (doplňkový balíček) Nova Sport 1 a 2 245 Kč základní cena + 145 Kč za doplňkový balíček
Voyo Nova Sport 1 až 4 149 Kč

 

Pokud hledáte pouze určité soutěže, doporučujeme vybrat si ten kanál, na kterém tyto soutěže běží. Díky tomu si nemusíte kupovat dražší balíčky s kompletní sportovní nabídkou.

 

Co můžu na Nova Sport sledovat?

Sportovní nabídka je pro každý kanál rozdílná. Každý z nich nabízí ty nejlepší evropské a zámořské soutěže a celou řadu turnajů. Jaké sporty tedy můžete na jednotlivých kanálech sledovat?

 

Nova Sport 1

  • Hokej: NHL
  • Fotbal: Serie A, Bundesliga, Fortuna Liga (Slovensko) FA Cup, Carabao Cup, DFB Pokal, Coupe de France,
  • Basketball: Evropská liga, Liga Mistrů, NBA
  • Tenis: Turnaje ATP i Grandslamy
  • Ostatní: Moto GP, Formule 1, Premier League Darts, Six Nations, Bellator, UFC, golf

 

Nova Sport 2

  • Hokej: NHL
  • Fotbal: Ligue 1, Ligue 2, Bundesliga, 2. Bundesliga, MLS, EFL Cup
  • Basketball: NBA
  • Tenis: Turnaje ATP 250
  • Ostatní: Swedish Super League (florbal), Moto2, Moto3, World Pool Masters, Bundesliga (házená)

 

Nova Sport 3 a 4

  • Fotbal: Liga mistrů, La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Serie A, Primera División (Argentina)

 

Nabídka jednotlivých programů je velmi pestrá a společnost Nova do ní pravidelně zařazuje další a další soutěže. Časem se tak možná dočkáme ještě dalších soutěží.

 

S Nova Sport máte všechny sporty na dosah ruky

Kanály Nova Sport jistě potěší každého sportovního nadšence. Najdete na nich nejslavnější fotbalové i hokejové ligy světa, bojové sporty, ale i tenis, golf či jiné sportovní události. Alespoň některé kanály Nova Sport nabízejí prakticky všichni poskytovatelé IPTV a kabelové či satelitní televize u nás. Sledovat je také můžete online prostřednictvím služby VOYO, kterou vytvořila speciálně Nova pro své kanály.

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

MerkurXtip registrace – postup krok za krokem

09.05.2024 12:00 MerkurXtip je jedním ze zahraničních poskytovatelů, kteří v rámci Česka nabízí možnost vsadit si a zahrát si v online casinu. Jestliže chcete jeho služby využít na vlastní kůži, je potřeba se na něm nejdříve zaregistrovat stejně jako u všech českých sázkovek. Pojďte se s námi podívat, jak postupovat a co je pro registraci potřeba.   Registrace online na PC Podle nás je registrace online přes počítač tou vůbec nejpohodlnější a nejrychlejší…

NÁVODY

Fortuna registrace | Jak na to?

22.04.2024 00:00 Nejspíše není třeba zdůrazňovat, že pokud si chcete v České republice vsadit nebo si zahrát jakoukoliv jinou hazardní hru online, musíte se nejdříve zaregistrovat na stránkách poskytovatele. Platí to i u nejstarší sázkové kanceláři na našem trhu – Fortuně. V rámci našeho článku vás proto kompletně provedeme registračním postupem. Chcete-li vědět, jak na to, čtěte dál!   Registrace na desktopu Již několikrát jsme zmiňovali, že tím vůbec…

NÁVODY

Tipsport podpora – jak ji kontaktovat a s čím mi může pomoci?

21.04.2024 12:00 V současné době se všechny hazardní hry přesouvají do onlinu na internet. Technologie však vždy nejsou stoprocentní. Pro řešení různých potíží proto sázkové kanceláře poskytují propracovanou zákaznickou podporu. Tipsport je největší sázková kancelář u nás a podporu má zvládnutou opravdu bravurně. Pojďte zjistit, jak ji můžete kontaktovat a s čím vším vám může pomoct.   Jak kontaktovat zákaznickou podporu Tipsport? Zákaznická podpora je nedílnou…

NÁVODY

Betano přihlášení na pár kliknutí

21.04.2024 12:00 Každý hráč určitě dobře ví, že pokud chce sázet a mít šanci získávat skutečné výhry, musí si nejdříve založit účet u některé ze sázkových kanceláří. Do tohoto účtu se poté může přihlásit a využívat všechno, co sázkovky nabízejí. Jednou z těch nejpopulárnějších je v současné době Betano, a právě na něj se v rámci našeho článku zaměříme a ukážeme vám, jak se do svého účtu přihlásit. Čtěte dál!   Jak se přihlásit do svého Betano účtu z PC? Jedním…

NÁVODY

Betano ověření účtu rychle a snadno

21.04.2024 10:00 Každý, kdo už má nějakou zkušenost s online kurzovým sázením, určitě ví, že jestliže si chce vsadit, musí nejdříve projít procesem registrace. Ta nepředstavuje pouze vyplnění registračního formuláře, ale také ověření toho, že jste opravdu způsobilí pro hru. V našem článku se zaměříme na to, jak toto ověření probíhá u sázkové kanceláře Betano.   Proč je nutné ověřovat účet? Ověření účtu je nezbytnou součástí registračního procesu. Právě v této…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.