Jak vybrat peníze ze Sazkabet? NÁVODY

Jak vybrat peníze ze Sazkabet?

12.11.2023 14:00

Každý sázkař se vždy nejvíce těší na to, až mu tiket zezelená a na účtu přistane výhra. Poté už mu jen zbývá si ji vybrat a pořádně užít. V tomto článku vám přinášíme kompletní návod na to, jak vybrat peníze ze Sazkabet.

 

Možnosti výběru

V tuto chvíli nabízí Sazkabet možnost vybrat si peníze z hráčského účtu pomocí dvou metod: online na bankovní účet nebo v hotovosti na prodejním místě Sazky. Pro výběr peněz je nutné mít dokončenou kompletní registraci včetně ověření identity. 

 

Výběr online na bankovní účet krok za krokem

Výběr peněz online pomocí převodu na bankovní účet je tou nejsnazší a nejbezpečnější metodou. Výběr zvládnete, aniž byste museli opustit svůj dům. Nemusíte se tak bát, že peníze po cestě ztratíte. Minimální limit pro výběr peněz na účet je 100 Kč, zatímco maximální hranice výběru stanovena není. Žádost o výběr netrvá více než pár vteřin a zabere vám doslova jen pár kliknutí:  

  1. Přihlaste se ke svému sázkařskému účtu (návod na přihlášení)
  2. V pravém horním rohu klikněte na tlačítko „Můj účet“ a následně vyberte možnost „Vybrat“.   
  3. V novém okně zvolte z nabídky možnost „Vybrat peníze na bankovní účet“, vyplňte požadovanou částku a klikněte na tlačítko „Odeslat“.
  4. Peníze by vám měly dorazit nejpozději do dvou pracovních dnů.

 

Online výběr ze Sazkabetu

Výběr peněz z účtu. Zdroj: Sazka.cz

 

Výběr na prodejím místě Sazky

Jelikož Sazka provozuje zhruba 7500 prodejních míst, můžete si peníze vybrat i na některém z nich. Ze zákona si na pobočce můžete vybrat maximálně 5 000 Kč za 24 hodin a není možné uskutečnit více než 10 výběrů za týden. Pro výběr na pobočce postupujte následovně:

  1. Přihlaste se ke svému sázkařskému účtu.
  2. V pravém horním rohu klikněte na své jméno, poté na „Můj účet“ a vyberte možnost „Vybrat“.   
  3. Otevře se nové okno, ve kterém je nutné zvolit „Prodejní místo“. Opět vyplňte částku pro výběr a klikněte na „Odeslat“.
  4. Na mobil vám bude odeslán kód, který je potřeba nahlásit obsluze spolu se správnou částkou výběru. Kód má omezenou platnost, proto s návštěvou pobočky příliš neotálejte.
  5. Na prodejím místě sdělte obsluze kód, předejte občanský průkaz a nechte si vyplatit peníze.

 

Výběr na pobočce Sazkabet

Výběr peněz na pobočce. Zdroj: Sazka.cz

 

Výběr pomocí mobilní aplikace

Pro výběr peněz můžete samozřejmě využít také mobilní aplikaci. V praxi vše funguje stejně jako na desktopové verzi webu. Postupujte následovně:

  1. Přihlaste se ke svému účtu.
  2. V pravém horním rohu klikněte na ikonu svého účtu. Z otevřené nabídky vyberte možnost „Vklady“.  
  3. Celý proces výběru poté probíhá stejně jako je popsáno výše. Vyplňte všechna políčka a klikněte na tlačítko „Odeslat“.  

 

Výběr z aplikace Sazkabet

Menu aplikace. Zdroj: Sazka.cz – mobilní aplikace

 

Výplata do pár vteřin

Vybrat si peníze ze Sazkabet zvládne opravdu každý. Díky online výběru na bankovní účet dokonce nemusíte ani nikam chodit. Máte-li raději své peníze v hotovosti, můžete si je nechat vyplatit na některém z prodejních míst Sazky. Postupujte podle našeho návodu a peníze máte za chvíli v kapse!   

 

Související články

     – Synottip výběr peněz

     – Betano výběr peněz

     – Fortuna výběr peněz

     – Tipsport výběr peněz

     – Chance výběr peněz

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Cenová elasticita poptávky a favourite-longshot bias

20.06.2024 21:00 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od Luka Pettyho. Luke vystudoval ekonomii na The University of Exeter a následně se vydal na dráhu, která spojuje dva jeho největší zájmy – psaní a sportovní sázení. Přestože se velmi zajímá o fotbal, je otevřený prozkoumání jakéhokoli sportu, ve kterém by se mohla objevit hodnota. Zvláště rád analyzuje trhy z různých úhlů pohledu a snaží se najít výhodu nad bookmakery.    Co je cenová…

SÁZKAŘSKÁ TERMINOLOGIE

Cashout tiketu - co to je a jak to funguje?

17.06.2024 12:00 Ve světě sázení existují různé pojmy a termíny, které výrazně mění způsob hry. Jedním z těch nepoužívanějších a sázkařsku neoblíbenějších je takzvaný cashout. Co to ale vlastně takový cashout znamená a jak se ve světě sázení používá? Na to si odpovíme v našem článku.   Co je to cashout? Cashoutu se říká také předčasná výplata tiketu, což je v podstatě všeříkající. Jednoduše je díky němu možné vyplatit rozehraný tiket ještě předtím, než všechny…

NÁVODY

Fortuna přihlášení | Jak na to?

10.06.2024 12:00 Jistě už dobře víte, že pokud chcete sázet na své favority, musíte mít u některé ze sázkových kanceláří účet. Bez něj to zkrátka nepůjde. Jakmile ho máte, můžete se do něj přihlásit, a právě poté získáte přístup ke všemu, co daná sázková kancelář nabízí. V našem článku se zaměříme na tu nejstarší u nás – sázkovou kancelář Fortuna. Pojďte s námi zjistit, jak se do Fortuny můžete přihlásit na pár kliknutí.   Jak se přihlásit do svého Fortuna účtu…

NÁVODY

Fortuna podpora – jak ji kontaktovat a s čím vám pomůže?

30.05.2024 12:00 Na internetu vás může potkat řada technických nepříjemností. To samozřejmě neplatí jen o běžném surfování, ale také u oblíbených sázkových kanceláří, jako je Fortuna. Na všechny nepříjemnosti je však Fortuna připravená díky své propracované zákaznické podpoře. Jak ji kontaktovat a co všechno s ní lze vyřešit se dozvíte v našem článku.   Kontakty na zákaznickou podporu Fortuny Bez fungující zákaznické podpory by to dnes ve světě sázkových…

TIPY A RADY

AKO bonus na Betanu pro ještě vyšší výhry

27.05.2024 12:00 Každý sázkař ví, že přidáváním více příležitostí na tiket se snižuje pravděpodobnost jeho výhry. Pokud vám ale vyšší riziko nevadí a rádi vytváříte tikety plné různých příležitostí, Betano vám dává možnost vyhrát dokonce ještě více. Přináší vám totiž velmi povedený AKO bonus pro ještě vyšší kurzy u těch nejoblíbenějších soutěží. Pojďte se s námi podívat, jak funguje v praxi a jak ho můžete využít i vy.   Až 70 % navýšení výher Jste příznivcem…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.