Tipsport ověření identity | Snadno a rychle z pohodlí domova NÁVODY

Tipsport ověření identity | Snadno a rychle z pohodlí domova

06.09.2023 12:00

Ověření identity u sázkové kanceláře je jedním ze základních kroků vedoucích k tomu, abyste mohli začít naplno sázet. Jedná se o zákonem stanovenou součást registračního procesu a čekat na vás bude u každé sázkovky. Pojďte se s námi podívat, jak funguje ověření u nejpopulárnější sázkové kanceláře v ČR – Tipsportu.

 

Proč musím svou identitu ověřit?

Odpověď je snadná. V rámci České republiky se totiž ze zákona nesmí hazardních her účastnit hráči mladší 18 let. Aby bylo pro sázkovou kancelář možné prokázat, že tento limit splňujete, musíte svůj věk potvrdit.

 

Jak ověřit identitu na Tipsportu?

K ověření identity budete podobně jako u jiných sázkových kanceláří vyzváni poté, co dokončíte registraci vyplněním příslušného formuláře. Svou totožnost můžete na Tipsportu potvrdit dvěma způsoby. 

 

Ověření identity online přes banku – doporučujeme

Tento způsob považujeme za ten nejpohodlnější a nejrychlejší. Identitu totiž potvrdíte z pohodlí domova a nemusíte se trmácet nikam na pobočku. Dokonce si vystačíte pouze s mobilní aplikací. Ověření bankovní identitou vám nezabere víc než pár minut. Návod krok za krokem:

 

  1. Zvolte možnost „Dokončení registrace ručně“. Zde postupně zadejte své osobní údaje, nastavte alespoň jeden platební prostředek (karta / bankovní účet) i sebeomezující opatření.
  1. Najeďte kurzorem myši na ikonu s vaším profilem v pravém horním rohu (v aplikaci na ikonu klikněte) a z nabídky vyberte možnost „Můj účet“.
  1. V levé části této nabídky můžete vidět pole Dokončení registrace, ve kterém najdete dvě možnosti: Nejrychlejší způsob registrace“ a Dokončení registrace ručně“. Vyberte první možnost a zobrazí se nabídka bank, pomocí kterých můžete svou identitu ověřit. Klikněte na tu, u které máte účet. V současné době je možné identitu ověřit pomocí České spořitelny, Air Bank, Monety, ČSOB, Komerční banky a Reiffeisenbank.
  1. Následně budete přesměrováni na stránky vaší banky, kde je nutné zadat klientské číslo a heslo. Následně potvrdíte svou identitu pomocí bankovní aplikace nebo přímo v PC. Jako platební prostředek je automaticky nastaven váš bankovní účet. Nyní stačí jen navolit své limity a máte hotovo. Můžete sázet.

 

Ověření bankovní identitou

Zdroj: Tipsport.cz

 

Ověření identity na pobočce

Jestliže jste svou banku v seznamu nenašli nebo vám z nějakého důvodu tento postup nefunguje, budete se bohužel muset vydat staromódnější cestou a svou totožnost si nechat ověřit na některé z poboček Tipsportu. Ze všeho nejdříve je ale nutné vyplnit ve svém účtu všechny potřebné údaje.

 

  1. Zvolte možnost „Dokončení registrace ručně“. Zde postupně zadejte své osobní údaje, nastavte alespoň jeden platební prostředek (karta / bankovní účet) i sebeomezující opatření. 
  1. Jakmile tedy máte hotovo, musíte si najít čas a navštívit některou z poboček. Kompletní seznam naleznete přímo na stránkách Tipsportu v sekci „Pobočky", kde se nachází i interaktivní mapa, díky které si můžete vybrat tu nejbližší. 
  1. Na pobočce předložte obsluze svůj občanský průkaz a sdělte vaší přezdívku na Tipsportu. Pracovník pobočky porovná údaje vaší občanky s daty zadanými v systému a bude-li vše v pořádku, vaši identitu ověří. Poté můžete ihned začít sázet.

 

Seznam poboček Tipsportu

Zdroj: Tipsport.cz

 

Bez ověření totožnosti to nepůjde

Od 1. 1. 2024 vstoupila v platnost novela loterijního zákona, která měla za důsledek zrušení tzv. dočasných kont. Pro sázkaře to mj. znamená také to, že před tím, než se pustí do sázení, musí splnit zákonnou povinnost a dokončit ověření identity. Jakmile tuto povinnost splníte, můžete pustit do sázení (doporučujeme sázet s našimi ověřenými sázkovými servisy).

 

Související články

Ověření účtu u Betana

Ověření účtu u Fortuny

Ověření účtu u Chance

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Cenová elasticita poptávky a favourite-longshot bias

20.06.2024 21:00 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od Luka Pettyho. Luke vystudoval ekonomii na The University of Exeter a následně se vydal na dráhu, která spojuje dva jeho největší zájmy – psaní a sportovní sázení. Přestože se velmi zajímá o fotbal, je otevřený prozkoumání jakéhokoli sportu, ve kterém by se mohla objevit hodnota. Zvláště rád analyzuje trhy z různých úhlů pohledu a snaží se najít výhodu nad bookmakery.    Co je cenová…

SÁZKAŘSKÁ TERMINOLOGIE

Cashout tiketu - co to je a jak to funguje?

17.06.2024 12:00 Ve světě sázení existují různé pojmy a termíny, které výrazně mění způsob hry. Jedním z těch nepoužívanějších a sázkařsku neoblíbenějších je takzvaný cashout. Co to ale vlastně takový cashout znamená a jak se ve světě sázení používá? Na to si odpovíme v našem článku.   Co je to cashout? Cashoutu se říká také předčasná výplata tiketu, což je v podstatě všeříkající. Jednoduše je díky němu možné vyplatit rozehraný tiket ještě předtím, než všechny…

NÁVODY

Fortuna přihlášení | Jak na to?

10.06.2024 12:00 Jistě už dobře víte, že pokud chcete sázet na své favority, musíte mít u některé ze sázkových kanceláří účet. Bez něj to zkrátka nepůjde. Jakmile ho máte, můžete se do něj přihlásit, a právě poté získáte přístup ke všemu, co daná sázková kancelář nabízí. V našem článku se zaměříme na tu nejstarší u nás – sázkovou kancelář Fortuna. Pojďte s námi zjistit, jak se do Fortuny můžete přihlásit na pár kliknutí.   Jak se přihlásit do svého Fortuna účtu…

NÁVODY

Fortuna podpora – jak ji kontaktovat a s čím vám pomůže?

30.05.2024 12:00 Na internetu vás může potkat řada technických nepříjemností. To samozřejmě neplatí jen o běžném surfování, ale také u oblíbených sázkových kanceláří, jako je Fortuna. Na všechny nepříjemnosti je však Fortuna připravená díky své propracované zákaznické podpoře. Jak ji kontaktovat a co všechno s ní lze vyřešit se dozvíte v našem článku.   Kontakty na zákaznickou podporu Fortuny Bez fungující zákaznické podpory by to dnes ve světě sázkových…

NÁVODY

SazkaBet přihlášení

27.05.2024 12:00 Základem každého sázkaře je jeho účet u sázkové kanceláře. Bez něho jednoduše není možné sázet a vyhrávat. Ani ti z vás, kteří využívají naše profesionální sázkové servisy, se bez účtu neobejdou. Pro zajištění přístupu do účtu je nutné se do něj přihlásit. V našem článku si proto ukážeme, jak se přihlásit do účtu u SazkaBet. Čtěte dál a dozvíte se, jak na to!   Přihlášení do SazkaBet účtu z PC První způsob přihlášení k SazkaBet účtu je z…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.