Kam chodí placené tipy a jak si propojit Telegram? NÁVODY

Kam chodí placené tipy a jak si propojit Telegram?

08.09.2022 09:00

Jakmile si vyberete správný sázkový servis, vaše dobrodružství na cestě k ziskovému sázení teprve začíná. Následně musíte zajistit, abyste podávali co nejvíce tipů sázkového servisu a to co nejdříve po jejich uveřejnění. Proto vás nejspíše zajímá, kam chodí placené tipy a jak si nastavit Telegram kanál, skrze nějž je doručování tipů vůbec nejrychlejší. Tady máte odpověď.

 

Tipy v prostředí SportBreak

Všechny tipy, které máte předplacené, se vám jako první ukážou v prostředí sázkové verifikace SportBreak. Stačí se přihlásit k vašemu účtu u sázkové verifikace a v pravém menu kliknout na možnost „Moje tipy“. 

V záložce „Moje tipy“ najdete všechny aktivní tipy vámi zaplacených sázkových servisů, tedy tipy na zápasy, které se ještě nezačaly hrát. Mezi tipy můžete listovat, k dispozici je možnost filtrovat podle sázkového servisu, sportu, kurzu, vkladu a sázkové kanceláře.

 

Tipy v e-mailu

Společně s uveřejněným tipem sázková verifikace SportBreak rozesílá všechny tipy na sázení také do e-mailu, který jste vyplnili při registraci. Doručování je poměrně rychlé a tipy obvykle ani nepadají do spamu, což má velkou výhodu – pakliže máte v mobilu nastavené notifikace o novém e-mailu, dostanete informaci o přidaném tipu, aniž byste museli sedět u počítače, nebo neustále koukat do mobilu.

Jak si zapnout zasílání tipů od SportBreak skrze e-mail?

Tipy od SportBreak by vám do e-mailové schránky měly chodit automaticky. Pokud vám ovšem nechodí, doporučujeme vám přezkoumat, zdali tuto možnost máte zapnutou (a případně zasílání e-mailů zapnout). V takovém případě postupujte podle tohoto návodu: 

  1. Přihlaste se na svůj účet na SportBreak. 
  2. Klikněte na možnost „Můj účet“ v pravém horním rohu.
  3. Klikněte na žluté tlačítko „Zasílat emaily o tipech“ v prostředním menu.
  4. Nyní jste přihlášeni k odběru tipů skrze e-mail, gratulujeme!

 

Tipy v Telegramu

Ohlášení tipů prostřednictvím komunikační aplikace Telegram je vůbec nejrychlejším způsobem zasílání tipů na trhu. Díky této možnosti ušetříte cenné vteřiny, které vám mohou dopomoci k tomu, že stihnete vsadit za stále přijatelnou cenu (kurz) a to i u sázkových servisů s rychlými dropy. Z mé vlastní zkušenosti vyplývá, že notifikace z Telegramu se ukáže přibližně o dvě až tři vteřiny dříve, nežli notifikace z e-mailu. 

Telegram kanál zcela logicky není součástí základního nastavení sportovní verifikace SportBreak. Telegram kanál SportBreak si musíte nastavit ručně a to za pomoci tohoto návodu.

  1. Stáhněte si aplikaci Telegram do svého počítače nebo mobilu (nebo do obojího, pokud používáte), nainstalujte ji a zaregistrujte se.
  2. Přihlaste se na svůj účet na SportBreak svými přihlašovacími údaji.
  3. Na úvodní stránce klikněte na možnost „Telegram“ v levém menu (skoro na konci nabídky).
  4. Po přesměrování do aplikace Telegramu na počítači a vyplňte své telefonní číslo. Vše potvrďte kliknutím na tlačítko „Next“.
  5. Potvrďte své přihlášení k odběru tipů ve zprávě, které vám přijde do mobilu, a to kliknutím na tlačítko „Confirm“. 
  6. Jakmile se vám zobrazí zpráva „Accepted“, která vás upozorňuje na přijetí vašeho požadavku, se můžete vrátit zpět do internetového prohlížeče (na počítač). Zde je třeba znovu potvrdit váš požadavek a to opět kliknutím na tlačítko „Accepted“. 
  7. Gratulujeme. Právě jste si aktivovali Telegram kanál, díky čemuž u svých tipů budete v nejkratším možném čase.

 

 

Jak zrušit zasílání e-mailů?

Pakliže nechcete přijímat tipy ze sázkové verifikace SportBreak na svém e-mailu, postupujte podle tohoto návodu:

  1. Otevřete si stránky SportBreak a přihlaste se na svůj účet.
  2. Klikněte na možnost „Můj účet“ v pravém horním rohu. 
  3. Klikněte na tlačítko „Zrušit zasílání emailů o tipech (toto tlačítko zežloutne a změní se v možnost „Zasílat emaily o tipech“.
  4. Nyní jste se odhlásili z odběru tipů od SportBreak.

 

Jak zrušit zasílání tipů do Telegramu?

Pokud aplikaci Telegram používáte pouze k doručování tipů od sázkové verifikace SportBreak, můžete ji smazat jak ze svého mobilu, tak i z počítače. Pokud aplikaci Telegram chcete i nadále používat, potom postupujte podle návodu níže:

  1. Otevřete si Telegram ve svém počítači a v levém menu klikněte pravým tlačítkem myši na „SportBreakBot“. 
  2. V rozbalovacím menu najeďte na možnost „Mute notifications“ pro ztlumení notifikací a vyberte si z možností ztlumit notifikace (Disable sound), ztlumení na vybranou dobu (Mute for) a nebo ztlumení notifikací navždy (Mute forever), případně zvolte možnost „Stop and block bot“, díky níž do odvolání nebudete přijímat žádné zprávy od SportBreaku.

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

Lucie Jiříková

Sportovní sázkařka a investorka. Majitelka mnoha sázkových servisů na verifikaci SportBreak, kde působí pod názvem BETTING GIRL.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

Jak se orientovat ve statistikách servisů na verifikaci SportBreak?

22.09.2022 12:00 Statistiky jsou jedním z klíčových prvků při výběru správného sázkového servisu. SportBreak vám proto přináší velké množství statistik, zhodnocením počínaje, ziskovostí v jednotlivých měsících konče. V tomto článku vám vysvětlím, jak se v těchto statistikách orientovat. Základní řazení – SportBreak ranking Základní statistiky najdete už ve výpisu sázkových servisů (záložka „Statistiky servisů“, v levém menu, třetí shora). V těchto statistikách…

TIPY A RADY

Kolik si sázením na SportBreak mohu vydělat? Známe odpověď.

19.09.2022 12:00 Sázkové poradenství SportBreak vám nabízí naprosto exkluzivní možnost zhodnotit své peníze sázením na sport. Příjmy ze sázení však nikdy nejsou pevně dané, promlouvá do nich hned několik proměnných. Vzhledem k tomu se klidně může stát, že zatímco vy sázením podle SportBreak vyděláte pouze 10 000 Kč, další sázkař na něm v tom samém časovém období vydělá třeba i 100 000 Kč. V tomto článku vám vysvětlím, jak si můžete spočítat očekávané příjmy ze…

NÁVODY

Co znamenají na SportBreaku odznaky u sázkových servisů?

16.09.2022 12:00 Sázkové servisy ve výpisu na stránkách sázkového poradenství SportBreak jsou řazeny podle celkových i aktuálních výsledků. Vedle toho jsou k nim přidávány speciální odznaky, které by vám měly pomoci k větší přehlednosti. Pojďme si vysvětlit, co jednotlivé odznaky sdělují a jak toho můžete využít při hledání správného sázkového servisu.   Hvězda = top servis Hvězda je nejdůležitější odznak sázkového poradenství SportBreak. Hvězdou jsou…

TIPY A RADY

Proč je lepší na SportBreaku sledovat více sázkových servisů?

12.09.2022 12:00 Možná vás už taky někdy napadlo, zdali pro dosažení profitu není lepší sledovat více sázkových servisů. Odpověď je jednoznačná – ano, je. V tomto článku vám vysvětlím, proč tomu tak je, jak to vlastně funguje a proč sledováním více sázkových servisů (samozřejmě za předpokladu, že se bude jednat o kvalitní, verifikované sázkové servisy) nikdy neprohloupíte. Sami se pak rozhodněte, zdali do toho půjdete. Potlačení variance Jak už jsem uváděla v…

TIPY A RADY

Proč kurzy dropují? Je to od servisu podvod či chyba? Známe odpověď.

05.09.2022 22:00 Dropy, neboli rychlé poklesy kurzů jsou při nákupu tipů jednou z nejzásadnějších otázek. Zisku ve sportovním sázení totiž můžete dosáhnout pouze za předpokladu, že budete sázet za výhodné ceny, tedy kurzy. A to vám rychlé dropy mohou zcela znemožnit. V tomto článku si zodpovíme otázku, proč kurzy dropují a zdali za to mohou samotné sázkové servisy. Na konci článku vám pak dáme několik tipů, které vám v boji proti rychlým propadům kurzů pomohou…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.