Jak funguje zákaznická podpora SportBreak? NÁVODY

Jak funguje zákaznická podpora SportBreak?

27.10.2022 12:00

SportBreak je velmi jednoduchá a přehledná platforma, to ovšem neznamená, že člověk nemůže narazit na nějakou otázku či problém. Z toho důvodu na této platformě najdete zákaznickou podporu, která vám v případě nesnází ochotně pomůže. Jak zákaznickou podporu SportBreak můžete kontaktovat a jak vlastně funguje se dozvíte v tomto článku.

 

Co dělat v případě problému?

Abyste se při používání SportBreak nikdy neztratili, abyste nemuseli řešit žádné složitější problémy, případně abyste všechny problémy vyřešili v co nejrychlejším čase, když už na ně dojde, se na těchto stránkách nachází sekce Návody. Tato sekce vám přináší průvodce v těch nejběžnějších úkonech a zároveň odpovídá na otázky, které by vás mohli trápit. V této sekci tak můžete hledat okamžitou pomoc. Pakliže ani to nestačí, nebo pakliže se vám nechce přehrabovat v hromadě informací, stačí se obrátit na již zmiňovanou zákaznickou podporu.

 

Jak kontaktovat zákaznickou podporu SportBreak?


Zákaznická podpora SportBreak je k dispozici v čase 10:00 – 20:00 hodin, nicméně ve většině případů odpovídá hned (tzn. funguje non-stop).

Zákaznickou podporu SportBreak můžete kontaktovat přímo ze stránek verifikačního serveru, skrze zelenou ikonku „Chat“ v pravém dolním rohu. Po rozkliknutí této ikonky se vám ukáže chatovací okno, ve kterém můžete okamžitě přistoupit k popisu problému. Pakliže je pracovník zákaznické podpory k dispozici, odpoví vám na váš dotaz neprodleně, přímo v chatovacím okně. Pakliže je zrovna offline, odpověď vám přijde na vámi zadaný e-mail.

Zákaznickou podporu SportBreak můžete dále kontaktovat e-mailem. Adresa je: Info@sportbreak.cz. V případě, že se vám nechce nic vypisovat a chtěli byste mít odpověď v co nejrychlejším čase, pak můžete použít také telefonní číslo +420 724 301 528.

 

Co pomůže pro urychlení komunikace?

Pakliže řešíte nějaký problém, pro urychlení komunikace určitě pomůže, abyste svou situaci co nejvíce rozepsali. To znamená, jaký problém vás tíží, co jste při řešení problému udělali, s čím přesně potřebujete poradit. Pokud je to možné, pomohou například i obrázky, které situaci dokážou rychle osvětlit. Obrázky můžete přidat k příloze do e-mailu a to i v případě, že se rozhodnete pro telefonický kontakt.

 

Co vše se dá vyřešit se zákaznickou podporou SportBreak?

Se zákaznickou podporou SportBreak se dá vyřešit prakticky všechno související s touto platformou. A nejedná se pouze o problémy při registraci, či přihlášení, nebo o odebírání tipů. Se zákaznickou podporou můžete vyřešit například i prodloužení členství v případě, že využíváte garance zisku a v daném měsíci jste zůstal v záporných číslech, případně i slevy atd. Zákaznická podpora SportBreak je velice ochotná a tak na ní můžete „hrnout“ prakticky vše, co vás napadne.

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

Lucie Jiříková

Sportovní sázkařka a investorka. Majitelka mnoha sázkových servisů na verifikaci SportBreak, kde působí pod názvem BETTING GIRL.

Další zajímavé články od stejného autora

TIPY A RADY

Jaké jsou typy sázek? Pokračování.

24.10.2022 12:00 V předešlém článku jsme si představili ty nejzákladnější a zdaleka nejpoužívanější typy sázek v sázkových kancelářích. Nyní je na čase, abychom se vrhli na další typy sázek. Tyto sázky v sázkových kancelářích nejsou tak běžné, nicméně na serveru SportBreak se s nimi (alespoň u některých sázkových servisů) rozhodně potkáte. Jdeme na to!   Počet es Sázka na počet es se využívá v tenisu a umožňuje nám tipovat, kolik es v daném tenisovém zápasu…

NÁVODY

Jak funguje affiliate program u SportBreaku?

20.10.2022 12:00 Jste spokojení se sázkovou verifikací SportBreak a chtěli bys jí doporučit svým přátelům nebo známým? Vlastníte nějaké projekty spojené se sportem, sázením či s hazardními hrami? Potom byste mohli uvítat affiliate program SportBreaku. V tomto článku vám vysvětlím, jak tento program funguje a jak se do něj můžete zapojit.     Co je to affiliate program? Affiliate program je forma spolupráce mezi tebou a sázkovou verifikací SportBreak. Affiliate…

TIPY A RADY

Srovnání českých sázkových kanceláří podle SportBreaku

17.10.2022 12:00 Hazardní zákon v České republice zakazuje nabízet hazardní hry a sportovní sázení podnikatelským subjektům, které nemají licenci od Ministerstva financí. A protože proces pro získání licence není zase tak snadný, sázkařský rybníček u nás je poměrně malý a uzavřený. V současné chvíli na českém trhu působí celkem 7 sázkových kanceláří. V tomto článku si je představíme a uděláme jejich srovnání.   Sázková kancelář Tipsport Tipsport je zdaleka…

NÁVODY

Jak se zaregistrovat a přihlásit? Co najdete v Mém účtu?

13.10.2022 12:00 Registrace a přihlášení na server SportBreak je zcela klíčová nejen kvůli odebírání zakoupených tipů, ale také k případnému provozu vlastního sázkového servisu. Registrace a přihlášení na serveru SportBreak je velmi snadná, protože se však nejedná o úkony, s nimiž by se lidé běžně setkávali, rozhodli jsme se vám poskytnout podrobný návod. Dále vám potom v tomto článku dáme informace o tom, co najdete v sekci „Můj účet“.   Jak se zaregistrovat do…

TIPY A RADY

Jak se vyhnout limitům u sázkových kanceláří?

10.10.2022 12:00 Pokud nejste mimořádně nadaní, stát se úspěšným sázkařem vám zabere stovky hodin úsilí a pilného studia value bettingu. Smutná zpráva je, že ani po absolvování tohoto martyria nemáte úplně vyhráno. Alespoň co se týče běžných sázkových kanceláří včetně těch českých. Většina sázkových kanceláří totiž ziskové sázkaře dřív nebo později limituje, případně také blokuje. A protože to mají v podmínkách (tzn. Herním plánu), které s nimi při registraci…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.