Jak funguje affiliate program u SportBreaku? NÁVODY

Jak funguje affiliate program u SportBreaku?

20.10.2022 12:00

Jste spokojení se sázkovou verifikací SportBreak a chtěli bys jí doporučit svým přátelům nebo známým? Vlastníte nějaké projekty spojené se sportem, sázením či s hazardními hrami? Potom byste mohli uvítat affiliate program SportBreaku. V tomto článku vám vysvětlím, jak tento program funguje a jak se do něj můžete zapojit.

 

 

Co je to affiliate program?

Affiliate program je forma spolupráce mezi tebou a sázkovou verifikací SportBreak. Affiliate program ti umožňuje získat provizi z každého platícího zákazníka, kterého ke SportBreak dovedeš.

 

Kolik získám za doporučení SportBreak?

Affiliate program SportBreak vyplácí 7,5% ze všech plateb, které vámi doporučený zákazník na serveru učiní. A to doživotně. Pokud si tedy zákazník na SportBreak v daném roce zakoupí tipy na sázení za 10 000 Kč, vy z něho budete mít 750 Kč.

 

Kdo se může stát affiliate partnerem SportBreak?

Affiliate partnerem sázkové verifikace SportBreak se může stát každý, kdo má na této platformě platnou registraci. Na rozdíl od jiných affiliate programů je tento program určený pro každého, tedy nejen pro velké a rozsáhlé weby o sportu či sázení, ale i pro jednotlivce. Pokud si přes Affiliate program nevyděláte více jak 30 000 Kč ročně, tak nemusíte nic řešit. Nad tuto hranici už musíte být podnikatelem.

 

Jak se stát affiliate partnerem SportBreak?




 

Affiliate partnerem se může stát každý a to velmi jednoduše. Pro přihlášení do partnerského programu postupujte podle následujícího návodu:

  1. Přihlaste se na svůj účet u SportBreak a klikněte na možnost „Můj účet“ v pravém horním rohu.

  2. Pokračujte kliknutím na tlačítko „Doporučte nás“, které se nachází v levé spodní části.

  3. V novém okně pokračujte kliknutím na žluté tlačítko „Vytvořit odkaz“.

  4. Do okénka „URL odkazu“ vložte unikátní název nebo zkratku. Vše potvrďte kliknutím na žluté tlačítko „Vytvořit odkaz“.

  5. Nyní máte vytvořený unikátní odkaz. Ten můžete sdílet na sítích a všude tam, kde si myslíte, že o něj budou mít lidé zájem. Z každého zaregistrovaného zákazníka, který se skrze tento odkaz zaregistruje a začne platit za tipy na sázení, budete inkasovat provizi (už navždy).

 

Jak zjistím, kolik peněz jsem na affiliate u SportBreak vydělal?

Aktuální stav svého konta najdete po přihlášení do svého konta na SportBreak, v sekci Můj účet – Doporučte nás. V tomto okně se v pravém horním rohu nachází boxík, kde přesně vidíš aktuální provizi stejně jako políčko, které indikuje, jak daleko máš ještě k možnosti zažádat o její vyplacení (minimálně 2500 Kč).

 

Jak se stát úspěšným affiliate partnerem?

Doporučuj naši verifikaci, či sázkové servisy na sociálních sítích, na svém blogu nebo třeba ústně, při setkání s kamarády. Jako odkaz pro registraci poskytni svůj unikátní link.

Obecně platí, že čím více se na poli doporučování budete snažit, tím větší odměny můžete získat. Proto se chytněte každé možnosti doporučení a buďte neúnavní. Každý další přivedený zákazník zvyšuje vaše potenciální zisky!

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

Lucie Jiříková

Sportovní sázkařka a investorka. Majitelka mnoha sázkových servisů na verifikaci SportBreak, kde působí pod názvem BETTING GIRL.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

Jak si založit sázkový servis na verifikačním serveru SportBreak?

06.10.2022 12:00 Máte skvělé tipy na sázení a chtěli by ses s nimi podělit? Není nic snadnějšího, než si založit sázkový servis na SportBreak. Umožní vám to tipy verifikovat a potažmo i prodávat tou nejsnadnější možnou cestou. V tomto článku vám poradíme, jak si sázkový servis na SportBreak založíte.   Proč dávat tipy na SportBreak?     Jak asi sami moc dobře tušíte, sázkařské prostředí je doslova zaplavené podvodníky, kteří dennodenně nabízejí pochybné tipy…

TIPY A RADY

Proč je v kurzovém sázení důležitý bankroll management?

03.10.2022 12:00 Bankroll management je pro většinu sázkařů neznámý, případně zcela abstraktní pojem, což je velká chyba. Bankroll management je totiž pro úspěch v sázení stejně důležitý, jako samotná sázková strategie, respektive tipy, které podáváme (value betting). V tomto článku si vysvětlíme, co to bankroll management je, a přidáme informace o tom, jak s ním pracovat správně.   Co je to bankroll management? Bankroll management je jednoduše řečeno správa…

NÁVODY

Jak zaplatit sázkový servis na SportBreak a jaké jsou možnosti platby?

29.09.2022 12:00 Jakmile si vyberete správný sázkový servis, je na čase zaplatit za jeho služby a začít si užívat jeho tipů (které vám budou posílány přímo na e-mail nebo Telegram podle vašeho výběru). V tomto článku si prozradíme, jaké platební metody SportBreak nabízí a připojíme také návod na to, jak sázkový servis zaplatit.   Platební možnosti sázkového poradenství SportBreak     Sázkové poradenství SportBreak používá všechny běžně dostupné, ale i méně…

TIPY A RADY

Jaké jsou typy sázek? Over, under, handicap, BTS a další.

26.09.2022 12:00 Online sázení nám přineslo hromadu možností, o kterých se nám v době kamenných sázkových kanceláří, nebo ještě dříve pouličních bookmakerů ani nezdálo. Jednou z těchto možností je také neskutečně pestrý repertoár sázkových příležitostí. V tomto článku si představíme některé základní sázkové příležitosti a vysvětlíme si, co vlastně znamenají.   1X2 (výsledek zápasu) Tento druh sázky se využívá prakticky odnepaměti a hromada sázkařů k ní tíhne…

NÁVODY

Jak se orientovat ve statistikách servisů na verifikaci SportBreak?

22.09.2022 12:00 Statistiky jsou jedním z klíčových prvků při výběru správného sázkového servisu. SportBreak vám proto přináší velké množství statistik, zhodnocením počínaje, ziskovostí v jednotlivých měsících konče. V tomto článku vám vysvětlím, jak se v těchto statistikách orientovat. Základní řazení – SportBreak ranking Základní statistiky najdete už ve výpisu sázkových servisů (záložka „Statistiky servisů“, v levém menu, třetí shora). V těchto statistikách…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.