Arena Sport | Sportovní všehochuť NÁVODY

Arena Sport | Sportovní všehochuť

28.01.2024 12:00

Pro milovníky sportu není sportovních kanálů nikdy dost. V Česku máme to štěstí, že jich je poměrně velké množství a přibývají další. V rámci našeho článku se podíváme na Arena Sport, což je původem balkánská stanice, která se v roce 2015 dostala i na naše přijímače. Pojďte s námi zjistit, jak ji naladit, co na ni můžete sledovat a kolik stojí.

 

Jak naladit Arena Sport 1 a Arena Sport 2?

Arena Sport momentálně nabízí dva kanály označené čísly 1 a 2. Oba tyto kanály můžete najít u poměrně slušného množství poskytovatelů IPTV či satelitní televize. Obvykle jsou navíc dostupné společně, takže nemusíte připlácet za každý zvlášť.

Pokud si chcete tyto kanály naladit, musíte mít jako u ostatních podobných kanálů chytrou televizi s internetem nebo příjem satelitní televize. Jakmile tuto podmínku splňujete, je nutné předplatit si některý z balíčků poskytovatele, v rámci kterého se vyskytují také kanály Arena Sport. Většinou je Arena Sport součástí základních balíčků.  

V současné době najdeme Arena Sport v nabídce následujících poskytovatelů:

  • Telly TV
  • Vodafone TV
  • Nejpřipojení TV
  • Skylink
  • Lepší TV
  • T-Mobile TV
  • Sledování TV
  • Kuki TV
  • Nordic TV
  • freeSAT

Jestliže si chcete kanály Arena Sport 1 a Arena Sport 2 naladit i u vás doma, je nejdříve nutné u požadovaného poskytovatele zaplatit částku za daný balíček. U některých poskytovatelů se může stát, že je součástí rozšiřujícího balíčku k základu, proto se nejdříve ujistěte, že je kanál opravdu součástí toho, co kupujete. Jakmile složíte požadovanou částku, automaticky uzavřete s poskytovatelem smlouvu a souhlasíte s jejími podmínkami. Následně už můžete v počítači nebo na televizi vyhledat kanály Arena Sport a nerušeně si užívat zábavu.  

 

Kolik stojí Arena Sport?

Jak už bývá dobrým zvykem, ceny programu Arena Sport se liší dle toho, jaký balíček kupujete a pro jakého jste se rozhodli poskytovatele. Platí úměra, že čím více kanálů v balíčku je, tím dražší balíček bude. V naší tabulce níže najdete ceny a názvy jednotlivých balíčků, v rámci kterých můžete kanály Arena Sport získat. V těchto balíčcích pak najdete samozřejmě i další stanice se zajímavým obsahem.

 

Název TV

Název balíčku

Obsah balíčku

Cena balíčku / měsíčně

Telly TV

Malý

Arena Sport 1 a 2

250 Kč

Střední

Arena Sport 1 a 2

450 Kč

Velký

Arena Sport 1 a 2

650 Kč

Sport online balíček

Arena Sport 1 a 2

300 Kč

Vodafone TV

Sport

Arena Sport 1 a 2

150 Kč + 150 Kč rozšíření

AllinONE

Arena Sport 1 a 2

150 Kč + 620 Kč rozšíření

Nejpřipojení TV

Sportovní

Arena Sport 1 a 2

169 Kč + 199 Kč rozšíření

118 programů

Arena Sport 1 a 2

499 Kč

Skylink

Mini

Arena Sport 1

179 Kč

Smart

Arena Sport 1

249 Kč

Multi

Arena Sport 1

299 Kč

Kombi+

Arena Sport 1

399 Kč

Lepší TV

Klasik

Arena Sport 1 a 2

229 Kč

Max

Arena Sport 1 a 2

289 Kč

T-Mobile TV

Tarif S

Arena Sport 1

399 Kč

Tarif M

Arena Sport 1

499 Kč

Tarif L

Arena Sport 1

599 Kč

Tarif XL

Arena Sport 1

899 Kč

Sledování TV

Základ

Arena Sport 1 a 2

229 Kč

Standard

Arena Sport 1 a 2

449 Kč

Premium

Arena Sport 1 a 2

849 Kč

Kuki TV

S

Arena Sport 2

190 Kč

M

Arena Sport 2

290 Kč

L

Arena Sport 1 a 2

490 Kč

XL

Arena Sport 1 a 2

990 Kč

Nordic TV

Nordic TV HD

Arena Sport 1 a 2

245 Kč

Nordic TV HD Plus

Arena Sport 1 a 2

495 Kč

freeSAT

Smart

Arena Sport 1 a 2

259 Kč

Multi

Arena Sport 1 a 2

339 Kč

Kombi+

Arena Sport 1 a 2

449 Kč

 

Arena Sport je aktuálně nabízená u opravdu slušné porce poskytovatelů. Uvedené ceny se vztahují na pevné ceny v ceníku jednotlivých providerů. Je možné, že některý z balíčků seženete i za levnější cenu, např. na první měsíc, nebo že si je budete moci vyzkoušet zcela zdarma. Vždy si proto ověřte, co vám poskytovatelé nabízí a zvažte, jestli potřebujete v balíčku například i jiné sportovní či filmové programy.

 

Co můžu na Arena Sport sledovat?

Momentálně nenabízí Arena Sport žádné vyloženě exkluzivní soutěže. Co se týče např. fotbalu, najdete zde živé přenosy z UEFA Evropské ligy, různá mezinárodní kvalifikační utkání, ale také vybrané evropské soutěže, jako je například nizozemská, belgická nebo portugalská liga.

Kromě toho se můžete těšit na přenosy z hokejové Ligy mistrů nebo švýcarské National Hockey League. Dále na vás čekají zápasy z házené (mezinárodní šampionáty, Liga mistrů apod.), volejbalu, amerického fotbalu nebo basketbalu. Na své si tak přijde každý sportovní fanoušek.

 

S Arena Sport se nudit nebudete

Ačkoli Arena Sport nenabízí žádný vyloženě exkluzivní sportovní zážitek, můžete se každý den těšit na různé pořady věnované sportu. Potěšit dokáže prakticky každého sportovního fanouška, protože nabízí opravdovou sportovní všehochuť. Ochuzení tak nebudete o kvalitní evropský fotbal či basketbal, hokejové zápasy z Ligy mistrů nebo mezinárodní zápasy z házené a volejbalu. 

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

Chance přihlášení

Dnes 13:00 Pro to, abyste si mohli v nějaké sázkové kanceláři vsadit, musíte mít založený účet. Právě do tohoto účtu se poté přihlásíte a prostřednictvím něj podáváte sázky na své favority. V rámci našeho článku se zaměříme na přihlášení k účtu u sázkové kanceláře Chance, která je dceřinou společností Tipsportu. Pojďme tedy na to.   Jak se k účtu u Chance přihlásit z PC? Stále hodně sázkařů využívá pro přihlašování k Chance účtu desktopovou verzi webových…

NÁVODY

Tipsport přihlášení

Dnes 12:00 Asi není třeba zkušeným sázkařům z naší komunity říkat, že bez přihlášení na stránky některé ze sázkových kanceláří jednoduše sázet nejde. Jestliže jste ale v tomto odvětví nováčkem, možná si říkáte, jak vlastně takové přihlášení vypadá. V našem článku se proto podíváme na postup pro přihlášení k účtu do největší sázkové kanceláře u nás – Tipsportu.   Jak se přihlásit na Tipsport z PC? Prvním způsobem přihlašování k Tipsport účtu je…

TIPY A RADY

Tipsport - největší komunita sázkařů

27.06.2024 12:00 O Tipsportu často hovoříme jako o jedné z nejstarších sázkových kanceláří na trhu. Mimo to je však také jednou z největších. Právě Tipsport totiž drží prvenství coby sázkovka s největším počtem aktivních klientů. Pojďte se společně s námi podívat, čím to je a co v rámci komunity svým klientům nabízí.   Fórum – místo setkávání všech sázkařů Největším pojidlem Tipsport komunity je zcela jednoznačně zdejší fórum. Právě na něm se sázkaři setkávají a…

NÁVODY

SazkaBet registrace | Návod krok za krokem

24.06.2024 12:00 Sazka je vůbec nejstarším poskytovatelem hazardních her na našem trhu. To se však o její sázkové kanceláři SazkaBet říct nedá. Ta nabízí hráčům velmi zajímavé sázkové možnosti a unikátní zvyšování kurzu u tiketů. Jestliže ho chcete využívat i vy, musíte se samozřejmě na SazkaBetu nejdříve zaregistrovat. V našem článku najdete kompletní návod, jak na to.     Online registrace na PC Registrovat v SazkaBetu se samozřejmě můžete online…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Cenová elasticita poptávky a favourite-longshot bias

20.06.2024 21:00 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od Luka Pettyho. Luke vystudoval ekonomii na The University of Exeter a následně se vydal na dráhu, která spojuje dva jeho největší zájmy – psaní a sportovní sázení. Přestože se velmi zajímá o fotbal, je otevřený prozkoumání jakéhokoli sportu, ve kterém by se mohla objevit hodnota. Zvláště rád analyzuje trhy z různých úhlů pohledu a snaží se najít výhodu nad bookmakery.    Co je cenová…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.