ČT sport | Česká stálice sportovních kanálů NÁVODY

ČT sport | Česká stálice sportovních kanálů

24.01.2024 12:00

Když se řekne sportovní kanál, mnoha lidem nepochybně přijde na mysl právě ČT sport. Není se čemu divit. Funguje u nás již totiž od roku 2006 a byli jsme na něm svědky mnoha neskutečných momentů. Ačkoli se momentálně stahuje do pozadí, stále neodmyslitelně patří na naše obrazovky. V našem dnešním článku si ho představíme trochu blíže a řekneme vám, jak ho naladit.  

 

Jak naladit ČT sport?

Jelikož je ČT sport součástí televizního portfolia České televize, můžete si jej naladit na jakékoliv televizi prostřednictvím vašeho set-top-boxu. Je také běžnou součástí balíčků od poskytovatelů internetových nebo satelitních televizí. Ve své nabídce ho aktuálně mají úplně všichni. K dispozici ho máte také prostřednictvím oficiální aplikace nebo v rámci iVysílání na ČT.

 

ČT sport Plus

V roce 2022 spustila Česká televize platformu ČT sport Plus, kde je situace trochu jiná. Tento program byl spuštěn proto, aby bylo možné vysílat dvě souběžně hraná utkání a divák si tak mohl vybrat přesně to, co chce.

ČT sport Plus je možné naladit prostřednictvím červeného tlačítka na HbbTV. V tomto případě je nutné, aby televize umožňovala internetové i televizní vysílání. U chytrých televizí je pak možné ČT sport Plus naladit pomocí zeleného tlačítka. Najít ho samozřejmě můžete také v aplikaci nebo prostřednictvím webových stránek České televize.

 

Kolik stojí ČT sport?

Na rozdíl od ostatních sportovních kanálů nelze u ČT sport jednoznačně říct, jaká je jeho cena. Je totiž provozován veřejnoprávní televizí a za běžného provozu tak jediné, co musíte zaplatit, jsou koncesionářské poplatky, které v roce 2024 činí 135 Kč měsíčně na domácnost.

Trochu jinak to samozřejmě je v případě, že si ČT sport pouštíte prostřednictvím některého z poskytovatelů IPTV či satelitní televize. Zde záleží cena na konkrétním balíčku. Pro sledování ČT sport obvykle stačí pořízení pouze toho nejzákladnějšího. Cena takovýchto balíčků pak začíná někde na 149 Kč / měsíčně.

 

Co můžu na ČT sport sledovat?

Pozorným divákům určitě neuniklo, že sportovní nabídka ČT sport pořádně zchudla. To je bohužel fakt, se kterým je potřeba počítat. Kvůli vysokým nákladům tak velké množství vysílacích práv přešlo na jiné kanály.

Přesto se však můžete těšit na poměrně slušnou dávku sportů, a to především z mezinárodní úrovně. Najít na ČT sport můžete například:

  • Tenis – Turnaje v rámci České republiky
  • Fotbal – Vybraná utkání Evropské ligy či Konferenční ligy, FNL, MS, EURO
  • Hokej – Vybraná utkání Extraligy, MS, MS do 20 let, olympiáda
  • Atletika – ME, MS, olympiáda
  • Volejbal – ME, MS, olympiáda
  • Basketbal – ME, MS, olympiáda
  • Házená – ME, MS, olympiáda

ČT sport také nadále vysílá například události motosportu, golfové soutěže a další zajímavé sportovní akce. Především zde ale vždy najdete přenosy či záznamy ze sportovních událostí v rámci Česka. Často také velmi malé sportovní eventy z venkova i měst, ke kterým se televizní divák jinak běžně nedostane.

 

ČT sport je ideální pro fanouška českého sportu

I když v posledních letech zažila ČT sport odliv velkého množství top soutěží, stále má rozhodně co nabídnout. Především milovník domácích sportovních událostí si opravdu přijde na své, protože žádná jiná stanice nenabízí tolik sportu z našich luhů a hájů jako právě ČT sport. Když k tomu přičtete fakt, že jej naladíte prakticky na kterékoliv televizi a v případě balíčků od různých poskytovatelů je součástí těch nejlevnějších, dostanete opravdu výborný sportovní kanál.

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

MerkurXtip registrace – postup krok za krokem

09.05.2024 12:00 MerkurXtip je jedním ze zahraničních poskytovatelů, kteří v rámci Česka nabízí možnost vsadit si a zahrát si v online casinu. Jestliže chcete jeho služby využít na vlastní kůži, je potřeba se na něm nejdříve zaregistrovat stejně jako u všech českých sázkovek. Pojďte se s námi podívat, jak postupovat a co je pro registraci potřeba.   Registrace online na PC Podle nás je registrace online přes počítač tou vůbec nejpohodlnější a nejrychlejší…

NÁVODY

Fortuna registrace | Jak na to?

22.04.2024 00:00 Nejspíše není třeba zdůrazňovat, že pokud si chcete v České republice vsadit nebo si zahrát jakoukoliv jinou hazardní hru online, musíte se nejdříve zaregistrovat na stránkách poskytovatele. Platí to i u nejstarší sázkové kanceláři na našem trhu – Fortuně. V rámci našeho článku vás proto kompletně provedeme registračním postupem. Chcete-li vědět, jak na to, čtěte dál!   Registrace na desktopu Již několikrát jsme zmiňovali, že tím vůbec…

NÁVODY

Tipsport podpora – jak ji kontaktovat a s čím mi může pomoci?

21.04.2024 12:00 V současné době se všechny hazardní hry přesouvají do onlinu na internet. Technologie však vždy nejsou stoprocentní. Pro řešení různých potíží proto sázkové kanceláře poskytují propracovanou zákaznickou podporu. Tipsport je největší sázková kancelář u nás a podporu má zvládnutou opravdu bravurně. Pojďte zjistit, jak ji můžete kontaktovat a s čím vším vám může pomoct.   Jak kontaktovat zákaznickou podporu Tipsport? Zákaznická podpora je nedílnou…

NÁVODY

Betano přihlášení na pár kliknutí

21.04.2024 12:00 Každý hráč určitě dobře ví, že pokud chce sázet a mít šanci získávat skutečné výhry, musí si nejdříve založit účet u některé ze sázkových kanceláří. Do tohoto účtu se poté může přihlásit a využívat všechno, co sázkovky nabízejí. Jednou z těch nejpopulárnějších je v současné době Betano, a právě na něj se v rámci našeho článku zaměříme a ukážeme vám, jak se do svého účtu přihlásit. Čtěte dál!   Jak se přihlásit do svého Betano účtu z PC? Jedním…

NÁVODY

Betano ověření účtu rychle a snadno

21.04.2024 10:00 Každý, kdo už má nějakou zkušenost s online kurzovým sázením, určitě ví, že jestliže si chce vsadit, musí nejdříve projít procesem registrace. Ta nepředstavuje pouze vyplnění registračního formuláře, ale také ověření toho, že jste opravdu způsobilí pro hru. V našem článku se zaměříme na to, jak toto ověření probíhá u sázkové kanceláře Betano.   Proč je nutné ověřovat účet? Ověření účtu je nezbytnou součástí registračního procesu. Právě v této…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.