Eurosport 1 a Eurosport 2 | Sport, kam se podíváte NÁVODY

Eurosport 1 a Eurosport 2 | Sport, kam se podíváte

24.01.2024 16:00

Sportovní fanoušci u nás mají velké štěstí. Sportovních kanálů totiž existuje velké množství a nabízejí ohromné množství sportovních událostí. Mezi takové stanice patří také Eurosport 1 či Eurosport 2, jejichž nabídka je pravděpodobně nejrozmanitější. Pojďte se s námi podívat, co všechno vám nabízí a jak si stanice Eurosportu naladit.  

 

Jak naladit Eurosport 1 a Eurosport 2?

Kanály Eurosportu najdete u většiny větších poskytovatelů IPTV. Kromě toho však pro sledující prostřednictvím internetu nabízí Eurosport vlastní přehrávač ideální pro ty, kteří chtějí sledovat pouze tyto sportovní kanály. V nabídce providerů obvykle najdete oba kanály najednou, může se však stát, že jeden nebo druhý přeci jen bude chybět.  

Jestliže si tak chcete naladit Eurosport 1 a Eurosport 2 budete potřebovat televizi či počítač s přístupem k internetu. Využít samozřejmě můžete i chytrý telefon. Jestli tuto podmínku splňujete, stačí si zakoupit některý z balíčků poskytovatelů IPTV se stanicemi Eurosportu nebo právě Eurosport Player na stránkách Eurosport.com.  

Aktuálně můžete kanály Eurosport najít u těchto poskytovatelů:

  • Telly TV
  • Vodafone TV
  • NejPřipojení TV
  • O2 TV
  • T-Mobile TV
  • Sledování TV
  • Kuki TV
  • Nordic TV
  • Eurosport Player

Jak už jsme zmínili, tak před sledováním kanálů Eurosport 1 a Eurosport 2 je nutné si od některého z poskytovatelů pořídit balíček, který tyto programy nabízí. Někdy jsou stanice součástí běžných balíčků, jindy je třeba pořídit rozšiřující sportovní balíčky. Nezapomeňte, že koupí balíčku vždy souhlasíte s podmínkami providera a dojde i k podepsání smlouvy. Jakmile si balíček zakoupíte, můžete se přihlásit do svého účtu u poskytovatele a naladit si některý z kanálů.   

 

Kolik stojí Eurosport 1 a Eurosport 2?

Určitě dobře víte, že u IPTV balíčku záleží cena na tom, jakého si vyberete poskytovatele a balíček. Často můžete získat zvýhodněné ceny například v kombinaci s internetem. Cena je také ovlivněná počtem programů v balíčku a dalšími faktory. Níže jsme pro vás připravili přehlednou tabulku, ve které si můžete ověřit, jaká je cena kanálů Eurosportu u různých poskytovatelů.  

 

Název TV Název balíčku Obsah balíčku Cena balíčku / měsíc
Telly TV Střední balíček Eurosport 1 a 2 450 Kč
Velký balíček Eurosport 1 a 2 650 Kč
Sport online balíček Eurosport 1 a 2 300 Kč
O2 TV Sport MAX Eurosport 1 a 2 499 Kč
Bronzová Eurosport 1 349 Kč
Stříbrná Eurosport 1 a 2 499 Kč
Zlatá Eurosport 1 a 2 799 Kč
T-Mobile TV Tarif S Eurosport 1 a 2 399 Kč
Tarif M Eurosport 1 a 2 499 Kč
Tarif L Eurosport 1 a 2 599 Kč
Tarif XL Eurosport 1 a 2 899 Kč
Sledování TV
Základ + Sportovní Eurosport 1 a 2 229 Kč + 219 Kč rozšíření
Standard Eurosport 1 a 2 449 Kč
Premium Eurosport 1 a 2 849 Kč
Kuki TV
Kuki L Eurosport 1 a 2 490 Kč
Kuki XL Eurosport 1 a 2 990 Kč
Nordic TV Nordic TV HD Plus Eurosport 1 a 2 495 Kč
NejPřipojení TV
118 programů Eurosport 1 a 2 499 Kč
72 programů + sport Eurosport 1 a 2 169 Kč + 199 Kč rozšíření
Vodafone TV
Sport (rozšíření) Eurosport 1 a 2 150 Kč +150 Kč rozšíření
Smart Eurosport 1 a 2 150 Kč + 620 Kč rozšíření
Eurosport Eurosport Player Eurosport 1 a 2 129 Kč

 

Jak můžete vidět, ceny balíčků jsou velmi různorodé a vždy záleží na tom, co od něj očekáváte. Chcete-li sledovat pouze Eurosport, nejvýhodnější bude pořízení jeho přehrávače přímo z oficiálních stránek. Ceny jednotlivých balíčků jsou standardním předplatným jednotlivých poskytovatelů. Často můžete narazit na různé slevy například za první měsíc sledování a podobně. Pamatujte však, že jakmile sleva vyprší, budete platit plnou částku.

 

Co můžu na Eurosport 1 a Eurosport 2 sledovat?

Nabídka Eurosportu je nesmírně rozmanitá. Zatímco některé sportovní kanály se zaměřují pouze na konkrétní soutěže nebo sporty, na Eurosportu najdete různá sportovní odvětví. Těšit se tak můžete například na:

  • Atletiku
  • Tenis
  • Cyklistiku
  • Zimní sporty
  • Golf
  • Motorsport
  • Zimní a letní olympiádu
  • Snooker
  • Šipky
  • Judo

Ve všech těchto sportech zde najdete ty nejlepší události, jako jsou mistrovství světa, grandslamy, Tour de France nebo například závody světového poháru v biatlonu. Není vždy úplně dopředu jasné, jaký kanál bude přenášet jakou událost. Výhodnější proto je mít v balíčku oba kanály zároveň.

 

Sportovní nálož na Eurosport 1 a Eurosport 2

Kanály Eurosport 1 a Eurosport 2 nenabízí tradiční fotbal nebo hokej, kterých je všude plno, zato se vydávají směrem „menších“ sportů. Mohou tak slušně doplnit váš program a obohatit ho o sporty, které jsou sledované přeci jen trochu méně. Vždy se ale můžete těšit na ty nejlepší soutěže a závody.

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

MerkurXtip registrace – postup krok za krokem

09.05.2024 12:00 MerkurXtip je jedním ze zahraničních poskytovatelů, kteří v rámci Česka nabízí možnost vsadit si a zahrát si v online casinu. Jestliže chcete jeho služby využít na vlastní kůži, je potřeba se na něm nejdříve zaregistrovat stejně jako u všech českých sázkovek. Pojďte se s námi podívat, jak postupovat a co je pro registraci potřeba.   Registrace online na PC Podle nás je registrace online přes počítač tou vůbec nejpohodlnější a nejrychlejší…

NÁVODY

Fortuna registrace | Jak na to?

22.04.2024 00:00 Nejspíše není třeba zdůrazňovat, že pokud si chcete v České republice vsadit nebo si zahrát jakoukoliv jinou hazardní hru online, musíte se nejdříve zaregistrovat na stránkách poskytovatele. Platí to i u nejstarší sázkové kanceláři na našem trhu – Fortuně. V rámci našeho článku vás proto kompletně provedeme registračním postupem. Chcete-li vědět, jak na to, čtěte dál!   Registrace na desktopu Již několikrát jsme zmiňovali, že tím vůbec…

NÁVODY

Tipsport podpora – jak ji kontaktovat a s čím mi může pomoci?

21.04.2024 12:00 V současné době se všechny hazardní hry přesouvají do onlinu na internet. Technologie však vždy nejsou stoprocentní. Pro řešení různých potíží proto sázkové kanceláře poskytují propracovanou zákaznickou podporu. Tipsport je největší sázková kancelář u nás a podporu má zvládnutou opravdu bravurně. Pojďte zjistit, jak ji můžete kontaktovat a s čím vším vám může pomoct.   Jak kontaktovat zákaznickou podporu Tipsport? Zákaznická podpora je nedílnou…

NÁVODY

Betano přihlášení na pár kliknutí

21.04.2024 12:00 Každý hráč určitě dobře ví, že pokud chce sázet a mít šanci získávat skutečné výhry, musí si nejdříve založit účet u některé ze sázkových kanceláří. Do tohoto účtu se poté může přihlásit a využívat všechno, co sázkovky nabízejí. Jednou z těch nejpopulárnějších je v současné době Betano, a právě na něj se v rámci našeho článku zaměříme a ukážeme vám, jak se do svého účtu přihlásit. Čtěte dál!   Jak se přihlásit do svého Betano účtu z PC? Jedním…

NÁVODY

Betano ověření účtu rychle a snadno

21.04.2024 10:00 Každý, kdo už má nějakou zkušenost s online kurzovým sázením, určitě ví, že jestliže si chce vsadit, musí nejdříve projít procesem registrace. Ta nepředstavuje pouze vyplnění registračního formuláře, ale také ověření toho, že jste opravdu způsobilí pro hru. V našem článku se zaměříme na to, jak toto ověření probíhá u sázkové kanceláře Betano.   Proč je nutné ověřovat účet? Ověření účtu je nezbytnou součástí registračního procesu. Právě v této…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.