Sport 1 a Sport 2 | Sportovní kanály pro milovníky formule NÁVODY

Sport 1 a Sport 2 | Sportovní kanály pro milovníky formule

24.01.2024 16:00

Sportovních kanálů v České republice je poměrně velké množství, což kvitujeme. Každý z nich se přitom snaží zacílit na jiný sportovní prostor. Přesně takovými stanicemi jsou Sport 1 a Sport 2, jejichž hlavním tahákem jsou závody Formule 1. Co ale dalšího Sport 1 a 2 nabízí a jak tyto stanice naladit? Na to vám odpovíme v rámci našeho dnešního článku.

 

Jak naladit Sport 1 a Sport 2?

Oba kanály Sport 1 a Sport 2 jsou poměrně rozšířené a najít je můžete u slušného počtu IPTV poskytovatelů a satelitních televizí. Obvykle najdete v nabídce oba programy zároveň, ale určitě se nejedná o pravidlo a někteří poskytovatelé v základu nabízí pouze jeden z nich.

Pokud si chcete naladit Sport 1 nebo Sport 2, je potřeba mít buďto satelitní televizi, chytrou televizi s internetem nebo sledovat stanice prostřednictvím počítače či mobilního zařízení. Poté je vždy potřeba zakoupit si některý z balíčků poskytovatele, ve kterém se stanice nachází. Obě stanice bývají často součástí základních balíčků.  

V současné době najdete kanály Sport 1 a Sport 2 u těchto poskytovatelů:

  • freeSAT
  • Skylink
  • MAGENTA TV (dříve T-Mobile TV)
  • Kuki TV
  • Telly
  • Vodafone TV
  • Sledování TV
  • Nordic TV

Jestliže chcete kanály Sport 1 a Sport 2 sledovat, je nezbytné si nejdříve koupit balíček od některého z poskytovatelů. V několika případech můžete dokonce programy sehnat v rámci ryze sportovních balíčků za zvýhodněné ceny. Zakoupením balíčku vždy souhlasíte s podmínkami využívání a zároveň dochází k podpisu smlouvy. Následně se pomocí televize nebo vašeho počítače přihlásíte ke svému účtu u daného poskytovatele a pouze vyhledáte jednu ze stanic.  

 

Kolik stojí Sport 1 a Sport 2?

Stejně jako u všech prémiových sportovních či běžných kanálů se cena liší dle vybraného balíčku a poskytovatele. Pokud například provider poskytuje i internetové služby, můžete získat i televizi za výhodnější ceny. Cenu také ovlivňuje počet dalších programů v balíčku. V následující části článku najdete standardní ceny balíčků obsahujících stanice Sport 1 a Sport 2 u jednotlivých poskytovatelů.  

 

Název TV Název balíčku Obsah balíčku Cena balíčku / měsíc
freeSAT Smart Sport 1 259 Kč
Multi Sport 1 a Sport 2 339 Kč
Kombi+ Sport 1 a Sport 2 449 Kč
Skylink Mini Sport 1 (pouze Německy) 179 Kč
Smart Sport 1 299 Kč
Multi Sport 1 a Sport 2 335 Kč
Kombi Sport 1 a Sport 2 409 Kč
Kombi+ Sport 1 a Sport 2 389 Kč
Flexi 10 Sport 1 a Sport 2 449 Kč
Komplet Sport 1 a Sport 2 1 100 Kč
T-Mobile TV Tarif S Sport 1 a Sport 2 399 Kč
Tarif M Sport 1 a Sport 2 499 Kč
Tarif L Sport 1 a Sport 2 599 Kč
Tarif XL Sport 1 a Sport 2 899 Kč
Sledování TV
Standard Sport 1 a Sport 2 449 Kč
Premium Sport 1 a Sport 2 849 Kč
Sport+ Sport 1 a Sport 2 299 Kč
Kuki TV
Kuki L Sport 1 a Sport 2 490 Kč
Kuki XL Sport 1 a Sport 2 990 Kč
Nordic TV Nordic TV HD Plus Sport 1 a Sport 2 495 Kč
Telly TV
Střední balíček Sport 1 a Sport 2 450 Kč
Velký balíček Sport 1 a Sport 2 650 Kč
Sport online balíček Sport 1 a Sport 2 300 Kč

Vodafone TV
Sport (rozšíření) Sport 1 a Sport 2 150 Kč +150 Kč rozšíření
ALLinONE Sport 1 a Sport 2 150 Kč + 620 Kč rozšíření

 

V naší tabulce si můžete všimnout, že ceny jsou poměrně různorodé. Nejvýhodněji samozřejmě vycházejí čistě sportovní balíčky, ve kterých není obsaženo tolik kanálů. Sluší se určitě také zmínit, že mnoho poskytovatelů nabízí různé slevy novým zákazníkům například měsíční slevy. Vy se pak můžete rozhodnout, jestli budete chtít platit plnou částku. Někteří provideři také nabízejí Sport 1 v německé variantě, což při sledování sportu přeci jen úplně překážet nemusí.

 

Co můžu na Sport 1 a Sport 2 sledovat?

Jak jsme již zmiňovali v názvu článku, hlavním lákadlem Sport 1 a Sport 2 jsou především Formule 1, Formule 2 a Formule 3, na které má stanice exkluzivní práva. A není to jen o Velkých cenách. Díky Sport 1 a Sport 2 uvidíte také tréninky a kvalifikace a dostanete se do zákulísí celého kolotoče. To vše ve speciálních studiích, která doprovází každou Velkou cenu.

Kromě fanoušků nejrychlejších závodů světa samozřejmě stanice potěší i fotbalové a hokejové nadšence. Vysílá totiž zápasy z pohárů z různých zemí Evropy, Ligu Národů, Konferenční ligu nebo například hokejovou Ligu mistrů a švýcarskou National Hockey League, které také jen tak někde neuvidíte. Vše je navíc doprovázeno českým komentářem.

 

Sledujte formule s kanálem Sport 1 a Sport 2

Kanály Sport 1 a Sport 2 je možné sledovat u velkého množství providerů. Přenosy těchto stanic ocení především fanoušci motorsportu, protože minimálně pro aktuální a následující sezónu mají právě tyto stanice zakoupená práva na Formuli 1, 2 a 3. Samozřejmě můžete sledovat i fotbalové poháry z různých koutů Evropy, mezinárodní poháry nebo kvalitní hokejové soutěže. Sport 1 a Sport 2 se tak stanou příjemným doplněním vaší sportovní televizní sbírky.

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

Fortuna podpora – jak ji kontaktovat a s čím vám pomůže?

30.05.2024 12:00 Na internetu vás může potkat řada technických nepříjemností. To samozřejmě neplatí jen o běžném surfování, ale také u oblíbených sázkových kanceláří, jako je Fortuna. Na všechny nepříjemnosti je však Fortuna připravená díky své propracované zákaznické podpoře. Jak ji kontaktovat a co všechno s ní lze vyřešit se dozvíte v našem článku.   Kontakty na zákaznickou podporu Fortuny Bez fungující zákaznické podpory by to dnes ve světě sázkových…

NÁVODY

SazkaBet přihlášení

27.05.2024 12:00 Základem každého sázkaře je jeho účet u sázkové kanceláře. Bez něho jednoduše není možné sázet a vyhrávat. Ani ti z vás, kteří využívají naše profesionální sázkové servisy, se bez účtu neobejdou. Pro zajištění přístupu do účtu je nutné se do něj přihlásit. V našem článku si proto ukážeme, jak se přihlásit do účtu u SazkaBet. Čtěte dál a dozvíte se, jak na to!   Přihlášení do SazkaBet účtu z PC První způsob přihlášení k SazkaBet účtu je z…

NÁVODY

Jak vybrat peníze z MerkurXtip?

27.05.2024 12:00 Ruku na srdce. Nikdo od sázení neočekává nic jiného než výhry. Právě pro ten pocit většina z nás sází a je tím, co od sázení očekáváme. Ještě, než vám však peníze ze zeleného tiketu dorazí na bankovní účet, musíte si zažádat o jejich výplatu. To samozřejmě platí u sázkové kanceláře MerkurXtip a my vám v článku ukážeme, jak při jejich výplatě postupovat.   Možnosti výběru V poslední době si mnoho hráčů vzniklo, že sázkové kanceláře nabízejí mnoho…

TIPY A RADY

SazkaBet Maraton | Každý měsíc hra o zajímavé ceny

27.05.2024 12:00 Společnost Sazka je nejdéle působícím poskytovatelem hazardních her na našem trhu. Za dobu své existence si již prošla mnohými změnami, mezi které patří mimo jiné také spuštění populární sázkové kanceláře SazkaBet. Tam se můžete účastnit mnoha zajímavých soutěží, mezi kterými můžete každý měsíc objevit také oblíbený SazkaBet maraton. O co vlastně jde a na co se v něm můžete těšit?   Zajímavé ceny každý měsíc SazkaBet Maraton patří k dlouhodobým…

TIPY A RADY

AKO bonus na Betanu pro ještě vyšší výhry

27.05.2024 12:00 Každý sázkař ví, že přidáváním více příležitostí na tiket se snižuje pravděpodobnost jeho výhry. Pokud vám ale vyšší riziko nevadí a rádi vytváříte tikety plné různých příležitostí, Betano vám dává možnost vyhrát dokonce ještě více. Přináší vám totiž velmi povedený AKO bonus pro ještě vyšší kurzy u těch nejoblíbenějších soutěží. Pojďte se s námi podívat, jak funguje v praxi a jak ho můžete využít i vy.   Až 70 % navýšení výher Jste příznivcem…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.