Sport 1 a Sport 2 | Sportovní kanály pro milovníky formule NÁVODY

Sport 1 a Sport 2 | Sportovní kanály pro milovníky formule

24.01.2024 16:00

Sportovních kanálů v České republice je poměrně velké množství, což kvitujeme. Každý z nich se přitom snaží zacílit na jiný sportovní prostor. Přesně takovými stanicemi jsou Sport 1 a Sport 2, jejichž hlavním tahákem jsou závody Formule 1. Co ale dalšího Sport 1 a 2 nabízí a jak tyto stanice naladit? Na to vám odpovíme v rámci našeho dnešního článku.

 

Jak naladit Sport 1 a Sport 2?

Oba kanály Sport 1 a Sport 2 jsou poměrně rozšířené a najít je můžete u slušného počtu IPTV poskytovatelů a satelitních televizí. Obvykle najdete v nabídce oba programy zároveň, ale určitě se nejedná o pravidlo a někteří poskytovatelé v základu nabízí pouze jeden z nich.

Pokud si chcete naladit Sport 1 nebo Sport 2, je potřeba mít buďto satelitní televizi, chytrou televizi s internetem nebo sledovat stanice prostřednictvím počítače či mobilního zařízení. Poté je vždy potřeba zakoupit si některý z balíčků poskytovatele, ve kterém se stanice nachází. Obě stanice bývají často součástí základních balíčků.  

V současné době najdete kanály Sport 1 a Sport 2 u těchto poskytovatelů:

  • freeSAT
  • Skylink
  • MAGENTA TV (dříve T-Mobile TV)
  • Kuki TV
  • Telly
  • Vodafone TV
  • Sledování TV
  • Nordic TV

Jestliže chcete kanály Sport 1 a Sport 2 sledovat, je nezbytné si nejdříve koupit balíček od některého z poskytovatelů. V několika případech můžete dokonce programy sehnat v rámci ryze sportovních balíčků za zvýhodněné ceny. Zakoupením balíčku vždy souhlasíte s podmínkami využívání a zároveň dochází k podpisu smlouvy. Následně se pomocí televize nebo vašeho počítače přihlásíte ke svému účtu u daného poskytovatele a pouze vyhledáte jednu ze stanic.  

 

Kolik stojí Sport 1 a Sport 2?

Stejně jako u všech prémiových sportovních či běžných kanálů se cena liší dle vybraného balíčku a poskytovatele. Pokud například provider poskytuje i internetové služby, můžete získat i televizi za výhodnější ceny. Cenu také ovlivňuje počet dalších programů v balíčku. V následující části článku najdete standardní ceny balíčků obsahujících stanice Sport 1 a Sport 2 u jednotlivých poskytovatelů.  

 

Název TV Název balíčku Obsah balíčku Cena balíčku / měsíc
freeSAT Smart Sport 1 259 Kč
Multi Sport 1 a Sport 2 339 Kč
Kombi+ Sport 1 a Sport 2 449 Kč
Skylink Mini Sport 1 (pouze Německy) 179 Kč
Smart Sport 1 299 Kč
Multi Sport 1 a Sport 2 335 Kč
Kombi Sport 1 a Sport 2 409 Kč
Kombi+ Sport 1 a Sport 2 389 Kč
Flexi 10 Sport 1 a Sport 2 449 Kč
Komplet Sport 1 a Sport 2 1 100 Kč
T-Mobile TV Tarif S Sport 1 a Sport 2 399 Kč
Tarif M Sport 1 a Sport 2 499 Kč
Tarif L Sport 1 a Sport 2 599 Kč
Tarif XL Sport 1 a Sport 2 899 Kč
Sledování TV
Standard Sport 1 a Sport 2 449 Kč
Premium Sport 1 a Sport 2 849 Kč
Sport+ Sport 1 a Sport 2 299 Kč
Kuki TV
Kuki L Sport 1 a Sport 2 490 Kč
Kuki XL Sport 1 a Sport 2 990 Kč
Nordic TV Nordic TV HD Plus Sport 1 a Sport 2 495 Kč
Telly TV
Střední balíček Sport 1 a Sport 2 450 Kč
Velký balíček Sport 1 a Sport 2 650 Kč
Sport online balíček Sport 1 a Sport 2 300 Kč

Vodafone TV
Sport (rozšíření) Sport 1 a Sport 2 150 Kč +150 Kč rozšíření
ALLinONE Sport 1 a Sport 2 150 Kč + 620 Kč rozšíření

 

V naší tabulce si můžete všimnout, že ceny jsou poměrně různorodé. Nejvýhodněji samozřejmě vycházejí čistě sportovní balíčky, ve kterých není obsaženo tolik kanálů. Sluší se určitě také zmínit, že mnoho poskytovatelů nabízí různé slevy novým zákazníkům například měsíční slevy. Vy se pak můžete rozhodnout, jestli budete chtít platit plnou částku. Někteří provideři také nabízejí Sport 1 v německé variantě, což při sledování sportu přeci jen úplně překážet nemusí.

 

Co můžu na Sport 1 a Sport 2 sledovat?

Jak jsme již zmiňovali v názvu článku, hlavním lákadlem Sport 1 a Sport 2 jsou především Formule 1, Formule 2 a Formule 3, na které má stanice exkluzivní práva. A není to jen o Velkých cenách. Díky Sport 1 a Sport 2 uvidíte také tréninky a kvalifikace a dostanete se do zákulísí celého kolotoče. To vše ve speciálních studiích, která doprovází každou Velkou cenu.

Kromě fanoušků nejrychlejších závodů světa samozřejmě stanice potěší i fotbalové a hokejové nadšence. Vysílá totiž zápasy z pohárů z různých zemí Evropy, Ligu Národů, Konferenční ligu nebo například hokejovou Ligu mistrů a švýcarskou National Hockey League, které také jen tak někde neuvidíte. Vše je navíc doprovázeno českým komentářem.

 

Sledujte formule s kanálem Sport 1 a Sport 2

Kanály Sport 1 a Sport 2 je možné sledovat u velkého množství providerů. Přenosy těchto stanic ocení především fanoušci motorsportu, protože minimálně pro aktuální a následující sezónu mají právě tyto stanice zakoupená práva na Formuli 1, 2 a 3. Samozřejmě můžete sledovat i fotbalové poháry z různých koutů Evropy, mezinárodní poháry nebo kvalitní hokejové soutěže. Sport 1 a Sport 2 se tak stanou příjemným doplněním vaší sportovní televizní sbírky.

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

TIPY A RADY

Tipsport - největší komunita sázkařů

27.06.2024 12:00 O Tipsportu často hovoříme jako o jedné z nejstarších sázkových kanceláří na trhu. Mimo to je však také jednou z největších. Právě Tipsport totiž drží prvenství coby sázkovka s největším počtem aktivních klientů. Pojďte se společně s námi podívat, čím to je a co v rámci komunity svým klientům nabízí.   Fórum – místo setkávání všech sázkařů Největším pojidlem Tipsport komunity je zcela jednoznačně zdejší fórum. Právě na něm se sázkaři setkávají a…

NÁVODY

SazkaBet registrace | Návod krok za krokem

24.06.2024 12:00 Sazka je vůbec nejstarším poskytovatelem hazardních her na našem trhu. To se však o její sázkové kanceláři SazkaBet říct nedá. Ta nabízí hráčům velmi zajímavé sázkové možnosti a unikátní zvyšování kurzu u tiketů. Jestliže ho chcete využívat i vy, musíte se samozřejmě na SazkaBetu nejdříve zaregistrovat. V našem článku najdete kompletní návod, jak na to.     Online registrace na PC Registrovat v SazkaBetu se samozřejmě můžete online…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Cenová elasticita poptávky a favourite-longshot bias

20.06.2024 21:00 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od Luka Pettyho. Luke vystudoval ekonomii na The University of Exeter a následně se vydal na dráhu, která spojuje dva jeho největší zájmy – psaní a sportovní sázení. Přestože se velmi zajímá o fotbal, je otevřený prozkoumání jakéhokoli sportu, ve kterém by se mohla objevit hodnota. Zvláště rád analyzuje trhy z různých úhlů pohledu a snaží se najít výhodu nad bookmakery.    Co je cenová…

SÁZKAŘSKÁ TERMINOLOGIE

Cashout tiketu - co to je a jak to funguje?

17.06.2024 12:00 Ve světě sázení existují různé pojmy a termíny, které výrazně mění způsob hry. Jedním z těch nepoužívanějších a sázkařsku neoblíbenějších je takzvaný cashout. Co to ale vlastně takový cashout znamená a jak se ve světě sázení používá? Na to si odpovíme v našem článku.   Co je to cashout? Cashoutu se říká také předčasná výplata tiketu, což je v podstatě všeříkající. Jednoduše je díky němu možné vyplatit rozehraný tiket ještě předtím, než všechny…

NÁVODY

Fortuna přihlášení | Jak na to?

10.06.2024 12:00 Jistě už dobře víte, že pokud chcete sázet na své favority, musíte mít u některé ze sázkových kanceláří účet. Bez něj to zkrátka nepůjde. Jakmile ho máte, můžete se do něj přihlásit, a právě poté získáte přístup ke všemu, co daná sázková kancelář nabízí. V našem článku se zaměříme na tu nejstarší u nás – sázkovou kancelář Fortuna. Pojďte s námi zjistit, jak se do Fortuny můžete přihlásit na pár kliknutí.   Jak se přihlásit do svého Fortuna účtu…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.