SazkaBet registrace | Návod krok za krokem NÁVODY

SazkaBet registrace | Návod krok za krokem

24.06.2024 12:00

Sazka je vůbec nejstarším poskytovatelem hazardních her na našem trhu. To se však o její sázkové kanceláři SazkaBet říct nedá. Ta nabízí hráčům velmi zajímavé sázkové možnosti a unikátní zvyšování kurzu u tiketů. Jestliže ho chcete využívat i vy, musíte se samozřejmě na SazkaBetu nejdříve zaregistrovat. V našem článku najdete kompletní návod, jak na to.  

 

Online registrace na PC

Registrovat v SazkaBetu se samozřejmě můžete online prostřednictvím svého počítače. Podobně jako u jiných sázkových kanceláří je to nesmírně jednoduché a pohodlné. Níže najdete kompletní postup, jak se za pár minut registrovat a sázet na platformě SazkaBet.

1.       Přejděte na stránky Sazky a v pravém horním rohu klikněte na možnost Vytvořit účet.

2.     Otevře se první stránka registračního formuláře, do které vyplňte svůj e-mail a heslo.

3.     V následující sekci registračního formuláře si vyberte, jak chcete vyplnit údaje. My doporučujeme použití Bank ID, protože je jednoduché a rychlé.

4.     Jestliže jste zvolili Bank ID, vyberte svou banku a postupujte podle jejích pokynů. Tím dojde o přenesení vašich údajů do SazkaBetu i ověření totožnosti a nastavení platební metody. Je to tedy ideální metoda.

5.     Pokud z nějakého důvodu Bank ID využít nechcete nebo nemůžete, můžete vybrat možnost B a vyplnit všechny údaje ručně.

6.     Jakmile projdete celým vyplněním formuláře, váš účet na Sazce bude založený.

7.     Následně se do něj přihlaste.

8.     Vstupte do nabídky svého účtu a proveďte ověření totožnosti a přiřazení platební metody (pokud jste v registraci vybrali Bank ID, tyto kroky znovu provádět nemusíte).

9.     Nastavte si v účtu své herní limity.

10.  Po jejich nastavení máte hotovo a můžete sázet.

Registrace je nesmírně jednoduchá a intuitivní, díky čemuž ji zvládne i úplný začátečník. Sazka navíc během ní využívá informační okna a různé tipy a rady, se kterými se při ní jednoduše nemůžete ztratit. Pokud by k tomu ale přeci jen došlo, můžete využít velmi kvalitní zákaznickou podporu.

 

SazkaBet registrace

 

Registrace na mobilu

Pro registraci nemusíte využívat pouze váš počítač, ale můžete se registrovat prostřednictvím velmi povedené mobilní aplikace SazkaBet. Prostřednictvím ní se můžete nejen zaregistrovat, ale také sázet na své favority, dotovat konto nebo využívat jiné funkce, které SazkaBet nabízí. Registrace je rovněž velice jednoduchá.  

Aplikaci SazkaBet si stačí stáhnout do svého mobilu a nainstalovat ji. Poté v jejím pravém horním rohu klikněte na tlačítko pro přihlášení a zde vybrat možnost Zaregistrujte se!“ V této sekci poté postupujete podobně jako v počítači a vyplňte registrační formulář nebo si vyberte registraci skrze Bank ID. Po založení vašeho účtu registraci dokončete a můžete z aplikace ihned sázet.

 

SazkaBet registrace z mobilu

 

Registrace na pobočkách Sazky

Určitě víte, že Sazka stále provozuje řadu poboček a prodejních míst. Je-li vám lidský kontakt příjemnější, můžete se zaregistrovat i na nich. Zde je však možné pouze založit prvotní konto a ověřit svou totožnost. K přiřazení platební metody a nastaveních herních limitů budete stejně potřebovat přístup do vašeho online účtu. Z tohoto důvodu je dle nás mnohem časově efektivnější rovnou se zaregistrovat prostřednictvím internetu.

 

Registrační bonus v SazkaBet

Jako všechny sázkové kanceláře samozřejmě i SazkaBet nabízí svým hráčům možnost získat registrační bonus, prostřednictvím kterého láká hráče ke hře právě na jeho platformě. Místní bonus za registraci přitom není vůbec špatný.

Po registraci obdržíte v SazkaBetu bonus 500 Kč do hry a k tomu také vstupní vkladový bonus do výše až 9 500 Kč. Ty můžete okamžitě využít pro své sázení například na tipy od našich profesionálních servisů. Ať se vám na SazkaBet daří!

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.