Kontrola tiketu u Chance. Jak na to? NÁVODY

Kontrola tiketu u Chance. Jak na to?

15.10.2023 19:35

Sázková kancelář Tipsport je nepopiratelně jedničkou na českém trhu. A protože svoje rozhraní a přehlednost sdílí i se svou dceřinou společností Chance, je u ní kontrola tiketu stejně jednoduchá jako u mateřské společnosti samotné.

 

Ačkoli Chance disponuje širokou sítí kamenných poboček po celé republice, většina sázkařů dává přednost sázení přes internet. Ať už patříte do jedné nebo druhé skupiny, ověření vašeho tiketu je stejně snadné jako u Tipsportu.

 

Ověření přes mobilní aplikaci

Mobilní aplikace Chance je k dispozici na nejpoužívanějších mobilních platformách včetně Androidu či iOS a orientace v ní je velmi jednoduchá. Po přihlášení naleznete v pravém horním rohu kolonku „Tikety“, po jejímž rozkliknutí se vám zobrazí vsazené tikety. Snadno tak lze dohledat, jak váš tiket dopadl.

 

Mobilní aplikace Chance nabízí spoustu funkcí včetně kontroly tiketu.

Zdroj: chance.cz

 

Ověření na webu

Pokud si budete ověřovat svůj tiket přímo na stránkách Chance, nabízí se vám dvě možnosti. Tou první a trochu náročnější je ověření bez přihlášení. „Náročnějšívšak znamená, že vám postačí absolvovat pouze tři kroky. Prvním je nalezení kolonky ,,Kontrola tiketu“ v kategorii ,,Doplňkové služby“, která se nachází v pravém dolním rohu stránky. Po rozkliknutí se vám zobrazí stránka pro kontrolu tiketu, kam opíšete číselný kód pobočky a kontrolní údaje tiketu. Po vyplnění těchto údajů už pouze zadáte ,,Hledat tiket“ a systém vám tiket vyhodnotí.

Druhou možností je kontrola tiketu s přihlášením. V takovém případě stačí pouze rozkliknout kolonku „Moje tikety“, kde se vám vsazené tikety zobrazí chronologicky. Použitím filtrů si můžete najít tikety i několik měsíců staré.

 

Ověření v kamenné pobočce

Pravdou sice je, že k této variantě sáhne pouze minimální procento sázkařů, každopádně je dobré ji též zmínit. Jak již bylo řečeno, síť poboček Chance je na českém území velmi rozsáhlá, takže v žádném větším městě nebudete mít problém s nalezením provozovny dceřiné společnosti tuzemské sázkařské jedničky. Po předložení tiketu vám obsluha zkontroluje, zda jste vyhráli nebo prohráli. V prvním případě vám výhru v hotovosti rovnou vyplatí.

 

Související články

Kontrola tiketu Sazkabet

Kontrola tiketu Fortuna

Kontrola tiketu Synot Tip

Kontrola tiketu Tipsport

Kontrola tiketu Betano

Kontrola tiketu Niké

Kontrola tiketu Doxxbet

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

Luboš Řepa

Další zajímavé články od stejného autora

SÁZKAŘSKÁ TERMINOLOGIE

Co je to asijský handicap v kurzovém sázení?

15.10.2023 20:30 V tomto článku se zaměříme na další známý pojem, kterým je „asijský handicap“. Jde o celosvětově oblíbený typ sázky, který využívají také naše servisy. Víte co asijský handicap znamená a jak ho sázet?   Asijský handicap maže rozdíl mezi favoritem a outsiderem Asijský handicap (zkráceně též AH) sázkařům umožňuje vsadit na favorita duelu za vyšší kurz, než jaký nabízí klasická sázka na vítěze (1 – X – 2). Tímto způsobem bývá využíván nejčastěji.…

SÁZKAŘSKÁ TERMINOLOGIE

Surebet aneb sázka „na jistotu“

06.09.2023 12:00 Jistě jste se již setkali s názvy „surebet“ či „arbitrážní sázka“. Co ale tyto pojmy znamenají a mají ještě v dnešním kurzovém sázení místo?    Arbitrážní sázka je surebet Surebet, jak už překlad názvu napovídá, je o „jisté sázce“, tedy strategii, díky které sázkař vyhrává, ať daný zápas skončí jakkoliv. Ať už si tento druh sázení pojmenujete arbitráž nebo surebet, princip je stejný: vydělat za každé situace. Jak ale můžeme něčeho takové…

NÁVODY

Jednoduchá kontrola tiketu u Tipsportu. Jak na to?

01.09.2023 19:00 Drtivé procento sázkařů dnes dává přednost online sázení po internetu před návštěvou kamenné pobočky. Ať již preferujete jakýkoliv způsob podání tiketu, jeho následná kontrola je velice snadná. V tomto článku se podíváme na způsoby, kterými si můžete ověřit svůj tiket.   Sázková kancelář Tipsport, pod kterou spadá i dceřiná Chance, disponuje nejširší sítí kamenných poboček v České republice. Zároveň se může pochlubit přehlednými internetovými…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.