Jak vybrat peníze z Fortuny? NÁVODY

Jak vybrat peníze z Fortuny?

19.11.2023 12:00

Coby sázkaři se jistě nemůžete dočkat momentu, kdy váš tiket zezelená, a vy si budete moct vybrat peníze na svůj bankovní účet. Od jejich připsání vás už dělí jen jeden krok. V našem článku najdete konkrétní postup, jak si vybrat peníze z Fortuny. Pokračujte ve čtení a dozvíte se vše potřebné.

 

Možnosti výběru

Fortuna aktuálně nabízí celkem 2 možnosti pro výběr peněz: hotově na pobočce nebo online přes bankovní účet. Výběry jsou umožněny pouze hráčům, kteří mají na Fortuně plně dokončenou registraci (návod na registraci u Fortuny) včetně přiřazeného bankovního účtu. Jestliže tyto podmínky nesplňujete, nebudete si moct peníze vybrat.  

 

Výběr na bankovní účet krok za krokem

Výběr peněz online na váš bankovní účet je nejjednodušší a nejrychlejší metodou výplaty. Minimální limit pro výběr na účet je 10 Kč, maximální limit stanovený není. Výběr zvládnete za pár vteřin v několika jednoduchých krocích:

  1. Přihlaste se ke svému hráčskému účtu.
  2. V pravém horním rohu klikněte na ikonu svého účtu. Klikněte na tlačítko „Můj účet“ a objeví se nové okno s nabídkou vašeho účtu.
  3. Přejděte do sekci „Vklady a výběry a vyberte možnost „Žádost o výběr“.
  4. Vyberte si preferovanou metodu výběru a do okénka vyplňte požadovanou částku výběru.
  5. Nakonec klikněte na žluté tlačítko „Vybrat“. Peníze vám dorazí během 1 až 3 pracovních dnů.

 

Výběr peněz z Fortuny

Výběr peněz z Fortuny. Zdroj: Fortuna.cz

 

Výběr na pobočce krok za krokem

Podobným způsobem můžete zažádat i o výběr na pobočce Fortuny. Opět platí, že musíte být na Fortuně registrovaní. Minimální výběr na pobočce je také nastaven na 10 Kč, maximálně je však možné vybrat pouze 5 000 Kč za 24 hodin. Postupujte následovně:  

  1. Přihlaste se ke svému pčtu.
  2. Klikněte na ikonu účtu v pravém horním rohu obrazovky a klikněte na možnost „Můj účet“.  
  3. Vstupte do sekce „Vklady a výplaty“.
  4. Vyberte možnost „Výběr na pobočce“ a vyplňte požadovanou částku pro výběr.
  5. Prostřednictvím SMS obdržíte kód pro výběr peněz. Ten si uložte.
  6. Navštivte kteroukoliv kamennou pobočku Fortuny, sdělte obsluze svou přezdívku a bezpečnostní PIN.
  7. Zkontrolujte si hotovost a užijte si svou výhru.

 

Výběr z mobilní aplikace

Peníze můžete vybírat také pomocí mobilní aplikace, která nabízí stejné možnosti jako webové rozhraní na počítači. Níže najdete konkrétní postup, jak si vybrat peníze pomocí appky:  

  1. Stáhněte si Fortuna aplikaci do mobilu a nainstalujte ji.
  2. Přihlaste se ke svému účtu.
  3. V pravém horním rohu klikněte na ikonu svého účtu. Otevře se nabídka, ve které vyberte možnost „Vklady a výplaty“.
  4. Postup výběru je poté stejný jako ve výše uvedených případech.

 

Peníze na cestě do několika minut

Výběr peněz z hráčského účtu na ten bankovní je tím, na co každý sázkař čeká. U Fortuny máte dvě možnosti, jak toho docílit. Pamatujte ale, že je vždy potřeba mít plně dokončenou registraci a přiřazenou platební metodu. Potom už stačí, když budete postupovat podle našeho návodu a užijete si své peníze.  

 

Související články

     – Sazkabet výběr peněz

     – Synot Tip výběr peněz

     – Betano výběr peněz

     – Tipsport výběr peněz

     – Chance výběr peněz

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

Chance přihlášení

07.07.2024 13:00 Pro to, abyste si mohli v nějaké sázkové kanceláři vsadit, musíte mít založený účet. Právě do tohoto účtu se poté přihlásíte a prostřednictvím něj podáváte sázky na své favority. V rámci našeho článku se zaměříme na přihlášení k účtu u sázkové kanceláře Chance, která je dceřinou společností Tipsportu. Pojďme tedy na to.   Jak se k účtu u Chance přihlásit z PC? Stále hodně sázkařů využívá pro přihlašování k Chance účtu desktopovou verzi webových…

NÁVODY

Tipsport přihlášení

07.07.2024 12:00 Asi není třeba zkušeným sázkařům z naší komunity říkat, že bez přihlášení na stránky některé ze sázkových kanceláří jednoduše sázet nejde. Jestliže jste ale v tomto odvětví nováčkem, možná si říkáte, jak vlastně takové přihlášení vypadá. V našem článku se proto podíváme na postup pro přihlášení k účtu do největší sázkové kanceláře u nás – Tipsportu.   Jak se přihlásit na Tipsport z PC? Prvním způsobem přihlašování k Tipsport účtu je…

TIPY A RADY

Tipsport - největší komunita sázkařů

27.06.2024 12:00 O Tipsportu často hovoříme jako o jedné z nejstarších sázkových kanceláří na trhu. Mimo to je však také jednou z největších. Právě Tipsport totiž drží prvenství coby sázkovka s největším počtem aktivních klientů. Pojďte se společně s námi podívat, čím to je a co v rámci komunity svým klientům nabízí.   Fórum – místo setkávání všech sázkařů Největším pojidlem Tipsport komunity je zcela jednoznačně zdejší fórum. Právě na něm se sázkaři setkávají a…

NÁVODY

SazkaBet registrace | Návod krok za krokem

24.06.2024 12:00 Sazka je vůbec nejstarším poskytovatelem hazardních her na našem trhu. To se však o její sázkové kanceláři SazkaBet říct nedá. Ta nabízí hráčům velmi zajímavé sázkové možnosti a unikátní zvyšování kurzu u tiketů. Jestliže ho chcete využívat i vy, musíte se samozřejmě na SazkaBetu nejdříve zaregistrovat. V našem článku najdete kompletní návod, jak na to.     Online registrace na PC Registrovat v SazkaBetu se samozřejmě můžete online…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Cenová elasticita poptávky a favourite-longshot bias

20.06.2024 21:00 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od Luka Pettyho. Luke vystudoval ekonomii na The University of Exeter a následně se vydal na dráhu, která spojuje dva jeho největší zájmy – psaní a sportovní sázení. Přestože se velmi zajímá o fotbal, je otevřený prozkoumání jakéhokoli sportu, ve kterém by se mohla objevit hodnota. Zvláště rád analyzuje trhy z různých úhlů pohledu a snaží se najít výhodu nad bookmakery.    Co je cenová…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.