DOXXbet aplikácia | Sádzanie vo vašom vrecku NÁVODY

DOXXbet aplikácia | Sádzanie vo vašom vrecku

28.02.2024 11:00

Na Sportbreaku sa venujeme prevažne českým stávkovým kanceláriám. Treba však nezabúdať aj na našich zákazníkov zo Slovenska. V tomto článku sa pozrieme na stávkovú kancelár DOXXbet a jej aplikáciu. Krok za krokom tu nájdete postup, ako si appku nainštalovať, aké sú jej funkcie a k čomu slúži. Vďaka jej už vám žiaden typ od našich verifikovaných servisov nikdy neutečie.   

 

Na čo je mobilná aplikácia DOXXbet?

Prostredníctvom mobilnej aplikácie DOXXbetu môžete vsádzať na svojho favorita, sledovať živé prenosy z vybraných duelov nebo využívať všetkých dostupných bonusov. Vďaka tomu nie je potreba prihlasovanie na počítači alebo notebooku. Všetko, čo potrebujete, je internetové pripojenie a dostatočne nabitý mobil.

Aplikácia je výborne upravená pro mobilné rozhranie vášho telefónu. Vďaka tomu je o veľa prehľadnejšia ako klasické mobilné prehliadače. Zároveň tiež šetrí vašu batériu aj dáta. Celú kurzovú ponuku tak máte neustále pri sebe.

 

Sťaženie a inštalácia

Ak chcete aplikáciu používať, musíte si ju najprv stiahnuť a nainštalovať do svojho zariadenia. Preto prejdite na webový stránku DOXXbet v mobilnom prehliadači, kde v hornej časti nájdete vyskakovacie okno s tlačidlom na stiahnutie aplikácie. Kliknite naň a aplikácia sa sama stiahne. V telefónoch so systémom iOS ju nájdete aj priamo v obchode App Store.

DOXXbet aplikácia staženie

Po stiahnutí aplikácie ju vyhladajte v telefóne a nainštalujte. Ak máte telefón so systémom Android, nemusí umožňovať inštaláciu z neznámych zdrojov. Prejdite preto do nastavení a povoľte aplikácii DOXXbet inštaláciu. Potom sa vráťte k inštalačnému súboru, kliknite, aby ste umožnili inštaláciu aplikácie a môžete ju ihneď používať.

 

Prihlásenie do aplikácie

Po dokončení inštalácie sa môžete prihlásiť do aplikácie. Najprv musíte mať samozrejme hráčsky účet v DOXXbetu. Ak ho už máte, kliknite na avatar účtu v pravom hornom rohu. Potom v okne vyplňte svoj e-mail a heslo. Kliknutím na príslušné tlačidlo sa prihlásite a môžete podávať svoje stávky.

DOXXbet aplikácia prihlásenie

Ak si nepamatáte svoje heslo, kliknite na tlačidlo „Zabudnuté heslo“ a postupujte podla pokynov priamo v aplikácii. Následne vám bude e-mailom zaslané obnovené heslo.

 

Ako používať mobilnú aplikáciu DOXXbet?

Appka ponúka rovnaké možnosti ako klasické webové rozhranie. Umožňuje vám:

  • Podávať kurzové stávky
  • Vykonávať vklady a výbery z vášho účtu
  • Sledovať všetky štatistiky
  • Kontrolovať svoje stávkové tikety
  • Sledovať live streamy vybraných zápasov
  • Využívať bonusy
  • Nastaviť si účet

Všetky tieto funkcie máte doslova na dosah ruky. Ťuknutím na jednotlivé príležitosti môžete vybrať jednotlivé stávkové príležitosti a pridať ich na tiket. Tiket sa potom zobrazí klepnutím na červené koliesko s počtom príležitostí. V ponuke tiketu nastavíte svoju stávku a tiket odošlete. Ak chcete zobraziť viac príležitostí pre daný zápas, jednoducho kliknite na jeho náhľad.

Doxxbet appka tiket

Samozrejme, môžete využiť aj live stávky. V appke sú k dispozícii aj všetky štatistiky, napovedá a potrebné dokumenty o stávkovaní. Klepnutím na tri čiarky v ľavom hornom rohu potom môžete prejsť do nastavení svojho účtu a zobraziť ďalšie dostupné funkcie aplikácie.

 

Výhody aplikácie DOXXbet

  • Prehladné rozhranie
  • Šetrí batériu a dáta
  • Možnosť sledovať priame prenosy na mobile
  • Rovnaké funkcie ako na webe
  • Možnosť nastavenia upozornení pri vyhodnotení tiketu

 

Nevýhody aplikácie DOXXbet

  • Chýbá v Google Play
  • Aktualizácie sú menej časté, ako by mali byť

 

Hrajte kedykoľvek a kdekoľvek s aplikáciou DOXXbet

S aplikáciou DOXXbet možete stávkovať kdekolvek. Ak ste hráčom na tejto populárnej slovenskej platforme, určite by vám v mobilu nemala chýbať. Skvelá je aj možnosť sledovat live streamy vybraných zápasov a upravovať nastavenia svojho účtu. Na podávanie stávok už tak nepotrebujete počítač.

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

Mobilní aplikace Synottip | Sázky přímo z mobilu

22.10.2023 10:00 Tu situaci jistě mnozí znáte. Jste na služební cestě nebo dovolené, počítač zrovna není po ruce a cinkne vám tip od našeho verifikovaného poradenství? Co teď? Vytáhněte mobil a vsaďte ho rovnou z něj! S appkou Synottipu máte vše potřebné pro sázení po ruce. V našem článku vás seznámíme s jejími funkcemi i vším, co umí. Čtěte pozorně dál.    K čemu mobilní aplikace slouží? Prostřednictvím appky od Synottipu si můžete vsadit na své favority,…

NÁVODY

Jak vybrat peníze z Tipsportu?

22.10.2023 10:00 Neexistuje lepší pocit, než když se vám po úspěšném tipu připíší peníze na účet. Před jejich připsáním na váš bankovní účet je před vámi pouze jediný krok. V našem článku vás seznámíme s tím, jaké možnosti pro výběr peněz z Tipsportu máte a co musíte udělat, abyste si své vyhrané peníze mohli začít užívat. Čtěte dál a vše potřebné se dozvíte!   Možnosti výběru Tipsport aktuálně nabízí 3 možnosti výběru: hotově na pobočce Tipsportu, přes online…

NÁVODY

Mobilní aplikace Tipsport | Sázejte přímo z mobilu

15.10.2023 12:00 Dostali jste od některého z našich profi servisů tip s vysokou hodnotou, ale zrovna nemáte přístup k počítači? Nemějte strach! Díky mobilní aplikaci od Tipsportu můžete sázet kdykoli a odkudkoli. Čtěte dále a dozvíte se, jak aplikaci nainstalovat, jak se přes ni sází a jaké jsou její největší výhody.    K čemu je mobilní aplikace Tipsport? Díky mobilní aplikaci od Tipsportu máte možnost ve své kapse nosit vše, co k sázení u největší české…

NÁVODY

Mobilní aplikace Betano | Sázejte přímo z vašeho mobilu

15.10.2023 12:00 Právě vám na Telegramu přistál skvělý tip a nebo jste sami našli hodnotný kurz, ale bohužel nemáte po ruce počítač? Žádný problém! Díky mobilní aplikaci Betano máte vše, co k sázení potřebujete, přímo ve vašem telefonu. Čtěte dále a dozvíte se, co je potřeba k její instalaci, jak ji používat a co všechno umí.   K čemu je aplikace dobrá? Díky aplikaci od Betana si můžete vsadit na některého ze svých favoritů, sledovat jeho výkony v rámci…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Po stopách sázkových trhů

09.10.2023 19:15 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od Adama Chernoffa, který najdete v originále na webu www.pinnacle.com. Adam v 18 letech opustil svůj domov v Kanadě a s 2 000 $ v kapse si koupil jednosměrnou letenku na Dominikánskou republiku. Chtěl si vyzkoušet, jak dlouho ho uživí kurzové sázení. Po deseti letech stále pokračuje.     Co má degustace naslepo společného s kurzovým sázením? Jak číst sázkové trhy? Proč je důležité budování…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.