CANAL+ Sport | Sportovní kanál s nejlepším fotbalem NÁVODY

CANAL+ Sport | Sportovní kanál s nejlepším fotbalem

23.01.2024 12:00

Co by byl sport bez diváků, a to i těch u obrazovek televizí? Sportovních stanic existuje poměrně slušné množství a každá z nich se snaží získat diváky něčím unikátním. Jednou takovou je i CANAL+ Sport, která láká diváky především na možnost sledovat fotbalovou Premier League. Pokud se chcete dozvědět, co CANAL+ Sport nabízí, jaké jsou ceny a kde jej naladit, určitě čtěte dále.

 

Jak naladit CANAL+ Sport?

V současné době zatím CANAL+ Sport není mezi českými poskytovateli IPTV příliš rozšířený. Obecně jej tak najdete pouze u několika poskytovatelů internetové či satelitní televize. K hlavní stanici CANAL+ Sport přibyly v lednu 2024 další dva kanály pojmenované CANAL+ Sport 2 a CANAL+ Sport 3. K vidění na nich budou především tenisové zápasy WTA Tour a Oktagon.

Jestliže chcete CANAL+ Sport naladit, musíte mít chytrou televizi s internetem nebo satelitní TV. Následně je potřeba zaplatit si konkrétní balíček od poskytovatele, který kanál nabízí. Obvykle CANAL+ Sport najdete vedle dalších sportovních stanic v rámci sportovních či rozšířených balíčků.  

Aktuálně si CANAL+ Sport můžete pořídit u těchto poskytovatelů:

  • Skylink
  • MAGENTA TV (dříve T-Mobile TV)
  • FreeSAT
  • Přímo u Canal+ Sport

Chcete-li začít CANAL+ Sport sledovat, musíte u některého z poskytovatelů složit požadovanou částku za balíček. S jednotlivými poskytovateli pořízením balíčku podepisujete smlouvu a souhlasíte s jejich podmínkami. Poté už se pouze prostřednictvím televize nebo počítače či mobilu přihlásíte ke svému poskytovateli a vyhledáte CANAL+ Sport.  

 

Kolik stojí CANAL+ Sport?

Cena CANAL+ Sport se liší dle poskytovatele a dle toho, který balíček zvolíte. Čím více programů bude v balíčku obsaženo, tím dražší samozřejmě bude. Níže jsme pro vás připravili kompletní tabulku všech prodejců, u kterých můžete CANAL+ Sport najít včetně cen. Balíčky obvykle samozřejmě obsahují i další, nejen sportovní stanice.

 

Název TV Balíček Cena balíčku / měsíc
Skylink CANAL+ 189 Kč
Kombi+ 349 Kč
Komplet 1 100 Kč
MAGENTA TV Tarif M 499 Kč
Tarif L 599 Kč
Tarif XL 899 Kč
CANAL+ Sport Canal+ Sport 189 Kč
FreeSat Kombi+ 449 Kč

 

Jak si můžete všimnout, v současné době CANAL+ Sport spolupracuje v rámci velkých poskytovatelů pouze se Skylinkem a T-Mobilem (MAGENTA TV). Probíhají jednání i o rozšíření na další platformy, momentálně však není jasné, zda opravdu podaří všechno dotáhnout do konce. Pokud vám jde vyloženě o CANAL+ Sport, nejvýhodnější bude zakoupit si jeho balíček přímo na stránkách stanice.

 

Co můžu na CANAL+ Sport sledovat?

Hlavní a prakticky jedinou náplní sportovní stanice CANAL+ Sport je anglická Premier League. S tou má momentálně kanál podepsané exkluzivní partnerství a v rámci České republiky ji nikde jinde sledovat nemůžete. K dispozici jsou pak samozřejmě také doprovodné programy plné informací, zajímavostí a dalších střípků z pravděpodobně nejlepší fotbalové soutěže na světě. Samozřejmostí je plný český nebo slovenský komentář.

Hlavní obsahovou náplní CANAL+ Sport 2 je ženský tenisový okruh WTA. Sledovat na něm můžete zápasy z turnajů WTA 250, WTA 500, WTA 1000 a Turnaj mistryň. Těšit se můžete na zasvěcené komentáře a analýzy expertek CANAL+ Sport, jako jsou Andrea Sestini Hlaváčková, Lucie Hradecká, Klára Koukalová, Barbora Strýcová nebo Lucie Šafářová. Třetí kanál CANAL+ Sport 3 bude přenášet především dění okolo Oktagonu a také tenis.

 

CANAL+ Sport nabízí nejlepší světový fotbal

CANAL+ Sport sice není dostupný u tolika poskytovatelů, jako je tomu u některých jiných sportovních kanálů, ale fotbalový fanoušek v něm patrně najde přesně to, co hledá. CANAL+ Sport je totiž aktuálně jediným programem v ČR, na kterém můžete sledovat nejlepší fotbal v podobě Premier League. Kromě toho je plný doprovodných pořadů a samozřejmě záznamů. Pro milovníky fotbalu je s trochou nadsázky povinností.

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

TIPY A RADY

Tipsport - největší komunita sázkařů

27.06.2024 12:00 O Tipsportu často hovoříme jako o jedné z nejstarších sázkových kanceláří na trhu. Mimo to je však také jednou z největších. Právě Tipsport totiž drží prvenství coby sázkovka s největším počtem aktivních klientů. Pojďte se společně s námi podívat, čím to je a co v rámci komunity svým klientům nabízí.   Fórum – místo setkávání všech sázkařů Největším pojidlem Tipsport komunity je zcela jednoznačně zdejší fórum. Právě na něm se sázkaři setkávají a…

NÁVODY

SazkaBet registrace | Návod krok za krokem

24.06.2024 12:00 Sazka je vůbec nejstarším poskytovatelem hazardních her na našem trhu. To se však o její sázkové kanceláři SazkaBet říct nedá. Ta nabízí hráčům velmi zajímavé sázkové možnosti a unikátní zvyšování kurzu u tiketů. Jestliže ho chcete využívat i vy, musíte se samozřejmě na SazkaBetu nejdříve zaregistrovat. V našem článku najdete kompletní návod, jak na to.     Online registrace na PC Registrovat v SazkaBetu se samozřejmě můžete online…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Cenová elasticita poptávky a favourite-longshot bias

20.06.2024 21:00 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od Luka Pettyho. Luke vystudoval ekonomii na The University of Exeter a následně se vydal na dráhu, která spojuje dva jeho největší zájmy – psaní a sportovní sázení. Přestože se velmi zajímá o fotbal, je otevřený prozkoumání jakéhokoli sportu, ve kterém by se mohla objevit hodnota. Zvláště rád analyzuje trhy z různých úhlů pohledu a snaží se najít výhodu nad bookmakery.    Co je cenová…

SÁZKAŘSKÁ TERMINOLOGIE

Cashout tiketu - co to je a jak to funguje?

17.06.2024 12:00 Ve světě sázení existují různé pojmy a termíny, které výrazně mění způsob hry. Jedním z těch nepoužívanějších a sázkařsku neoblíbenějších je takzvaný cashout. Co to ale vlastně takový cashout znamená a jak se ve světě sázení používá? Na to si odpovíme v našem článku.   Co je to cashout? Cashoutu se říká také předčasná výplata tiketu, což je v podstatě všeříkající. Jednoduše je díky němu možné vyplatit rozehraný tiket ještě předtím, než všechny…

NÁVODY

Fortuna přihlášení | Jak na to?

10.06.2024 12:00 Jistě už dobře víte, že pokud chcete sázet na své favority, musíte mít u některé ze sázkových kanceláří účet. Bez něj to zkrátka nepůjde. Jakmile ho máte, můžete se do něj přihlásit, a právě poté získáte přístup ke všemu, co daná sázková kancelář nabízí. V našem článku se zaměříme na tu nejstarší u nás – sázkovou kancelář Fortuna. Pojďte s námi zjistit, jak se do Fortuny můžete přihlásit na pár kliknutí.   Jak se přihlásit do svého Fortuna účtu…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.