Synot Tip – bonus 500 bodů a „Sázka bez rizika“ až 500 Kč BONUSY

Synot Tip – bonus 500 bodů a „Sázka bez rizika“ až 500 Kč

15.08.2024 12:00

Synot Tip je jednou z nejdéle působících sázkových kanceláří na našem trhu. Svou dlouhou tradici udržuje nejen pomocí kvalitních služeb, ale také velmi zajímavou bonusovou nabídkou. Co za registraci v Synot Tipu můžete získat? To se dozvíte v našem článku.

 

500 Benefit Bodů za registraci

Pokud byste se sázkařů zeptali, jaké bonusy mají nejraději, rozhodně by většina z nich ukázala na registrační bonus. Právě tento bonus totiž přináší možnost si odzkoušet, jak vlastně daná platforma funguje, a zároveň dává možnost připsat si první výhry. Jeden takový bonus má ve své nabídce i Synot Tip.

V Synot Tipu si můžete připsat bonus ve výši 500 Benefit Bodů, které obdržíte okamžitě poté, co dokončíte svou registraci (Návod na registraci). Tyto body lze poté proměnit za peníze a vsadit si za ně za určitých podmínek svůj první tiket.

Naše profesionální sázkové servisy jsou připravené vám již od vašich prvních krůčků v Synot Tipu pomoct. Kdykoliv se na ně můžete obrátit a proměnit své Benefit Body ve výhru.

 

Jak získat registrační bonus v Synot Tipu?

Jestliže už jste si někdy nějaký účet u sázkové kanceláře zakládali, určitě víte, jak registrační bonus funguje. Dostanete ho poté, co dokončíte kompletní registrační proces. V Synot Tipu je však rozdělený do dvou částí.

První část bonusu ve výši 250 věrnostních bodů dostanete za ověření totožnosti. Druhá část pak na vás čeká po ověření bankovního účtu. Abyste dokončili registrační proces, musíte splnit oba tyto kroky, takže se nemusíte bát, že o některou z částí tohoto bonusu přijdete.

Ve vašem účtu pak můžete Benefit Body převést na reálné peníze a vsadit si za ně. Dávejte si pouze pozor na to, že za Benefit Body je možné sázet pouze AKO či SOLO tikety s minimálním kurzem 2.00.  

K dokončení registračního procesu i využití Benefit Bodů pak můžete využít i povedenou mobilní aplikaci Synot Tip. V ní najdete kompletní rozhraní tohoto oblíbeného poskytovatele a všechny jeho funkce máte doslova na dosah ruky.

 

„Sázka bez rizika“ v hodnotě až 500 Kč

Kvitujeme, že kromě BB je do začátku k dispozici ještě jeden bonus. Ihned po registraci máte možnost využít také tzv. „Sázku bez rizika“ v hodnotě až 500 Kč. Tento bonus je na trhu svým způsobem unikát a mnoho poskytovatelů jej nenabízí.

Pro jeho získání je nutné do 10 dnů od dokončené registrace podat jakýkoliv tiket s minimálním kurzem 1.50. Tento kurz pak musí být zachovaný i při vyhodnocení tiketu. Jestliže váš tiket splní tyto podmínky, ale bude nevýherní, dostanete zpět celý váš vklad až do výše 500 Kč.

Díky tomuto zajímavému bonusu tak při první sázce nepřijdete o své peníze ani v případě, že bude nevýherní. Bonusová částka se totiž připisuje přímo zpátky do reálného zůstatku.

 

Související články

Tipsport bonus za registraci – 500 Kč

Fortuna bonus za registraci – 300 Kč

– SazkaBet bonus za registraci – 500 Kč

forBET bonus za registraci – 100 Kč

Betano bonus za registraci – 500 Kč

MerkurXtip bonus za registraci

Kingsbet bonus za registraci 500 Kč

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

SÁZKAŘSKÁ TERMINOLOGIE

Cashout tiketu - co to je a jak to funguje?

17.06.2024 12:00 Ve světě sázení existují různé pojmy a termíny, které výrazně mění způsob hry. Jedním z těch nepoužívanějších a sázkařsku neoblíbenějších je takzvaný cashout. Co to ale vlastně takový cashout znamená a jak se ve světě sázení používá? Na to si odpovíme v našem článku.   Co je to cashout? Cashoutu se říká také předčasná výplata tiketu, což je v podstatě všeříkající. Jednoduše je díky němu možné vyplatit rozehraný tiket ještě předtím, než všechny…

NÁVODY

Fortuna přihlášení | Jak na to?

10.06.2024 12:00 Jistě už dobře víte, že pokud chcete sázet na své favority, musíte mít u některé ze sázkových kanceláří účet. Bez něj to zkrátka nepůjde. Jakmile ho máte, můžete se do něj přihlásit, a právě poté získáte přístup ke všemu, co daná sázková kancelář nabízí. V našem článku se zaměříme na tu nejstarší u nás – sázkovou kancelář Fortuna. Pojďte s námi zjistit, jak se do Fortuny můžete přihlásit na pár kliknutí.   Jak se přihlásit do svého Fortuna účtu…

NÁVODY

Fortuna podpora – jak ji kontaktovat a s čím vám pomůže?

30.05.2024 12:00 Na internetu vás může potkat řada technických nepříjemností. To samozřejmě neplatí jen o běžném surfování, ale také u oblíbených sázkových kanceláří, jako je Fortuna. Na všechny nepříjemnosti je však Fortuna připravená díky své propracované zákaznické podpoře. Jak ji kontaktovat a co všechno s ní lze vyřešit se dozvíte v našem článku.   Kontakty na zákaznickou podporu Fortuny Bez fungující zákaznické podpory by to dnes ve světě sázkových…

NÁVODY

SazkaBet přihlášení

27.05.2024 12:00 Základem každého sázkaře je jeho účet u sázkové kanceláře. Bez něho jednoduše není možné sázet a vyhrávat. Ani ti z vás, kteří využívají naše profesionální sázkové servisy, se bez účtu neobejdou. Pro zajištění přístupu do účtu je nutné se do něj přihlásit. V našem článku si proto ukážeme, jak se přihlásit do účtu u SazkaBet. Čtěte dál a dozvíte se, jak na to!   Přihlášení do SazkaBet účtu z PC První způsob přihlášení k SazkaBet účtu je z…

TIPY A RADY

AKO bonus na Betanu pro ještě vyšší výhry

27.05.2024 12:00 Každý sázkař ví, že přidáváním více příležitostí na tiket se snižuje pravděpodobnost jeho výhry. Pokud vám ale vyšší riziko nevadí a rádi vytváříte tikety plné různých příležitostí, Betano vám dává možnost vyhrát dokonce ještě více. Přináší vám totiž velmi povedený AKO bonus pro ještě vyšší kurzy u těch nejoblíbenějších soutěží. Pojďte se s námi podívat, jak funguje v praxi a jak ho můžete využít i vy.   Až 70 % navýšení výher Jste příznivcem…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.