Velká posila do řad našich servisů – Jurčis Belčis OSOBNOSTI SPORTBREAKU

Velká posila do řad našich servisů – Jurčis Belčis

13.02.2024 10:00

Po Dexterovi, kterého se nám podařilo přivést na SportBreak v loňském roce, posílilo naše řady další velké jméno sázkařské scény – slovenský odborník na stolní tenis Jurčis Belčis. Tipér, kterého mnozí z nás znají díky jeho analýzám na Tipsportu, nově bude působit pouze u nás! My ho považujeme za jednoho z největších odborníků, jakého na československé scéně najdete. Výjimečný je nejen svou expertízou (zaměření převážně na stolní tenis), ale hlavně svými čísly. Dámy a pánové, přichází Jurčis Belčis.

 

Jeden z nejlepších na Tipsportu

Jurčis, vlastním jménem Juraj Bella, patřil mezi nejlepší analyzátory na Tipsportu, kde vystupoval pod nickem JurcisBelcis. Svého času byl dokonce třetí v celkovém žebříčku analyzátorů podle zisku. Jenže nedávno dostal od Tipsportu nepochopitelný BAN a jeho účet byl ze statistik smazán. To Jurčis vyřešil nejlépe, jak mohl a přidal se k nám! Nyní tedy najdete jeho tipy exkluzivně pouze na SportBreaku.

Za několikaleté období, kdy zveřejňoval na Tipsportu své analýzy, se jeho celkový zisk vyšplhal na 1 328 jednotek a YIELD přes 21 %. Svými výkony si vybojoval pevné místo mezi těmi nejlepšími. Jeho analýzy odebíraly tisíce uživatelů, a to sázel vyloženě okrajový sport! Byť už jeho profil mezi analyzátory nenajdete, máme k dispozici video, ve kterém Dominik ukazuje Jurčisovy reálné statistiky.

 

  VIDEO SPUSTÍTE KLIKNUTÍM  

 

Juraj při svých analýzách vychází především z vlastních zkušeností, které nasbíral během kariéry. Stolní tenis začal hrát zhruba v 10 letech a po ukončení hráčské kariéry se začal věnovat trénování dětí, což ho živí dodnes. Sám hrával s některými hráči ze série TTSTAR SERIES (největší série profesionálních turnajů ve stolním tenise v Evropě, které se účastní reprezentanti z ČR, Evropy i celého světa), takže je odborníkem na slovo vzatým. Jak sám prozradil v podcastu Svět zdravých a úspěšných hráčů, tak drtivou většinu těchto hráčů viděl někdy hrát naživo a o jejich hře tak má dobrý přehled.

 

Co očekávat od Jurčisova působení na SportBreaku?

O jeho potenciálu hodně napověděl už leden (jeho lednovou statistiku z veřejných analýz na Tipsportu jsme převedli k jeho profilu u nás). Z 81 podaných sázek s průměrným vkladem 2 545 Kč vygeneroval zisk 68 365 Kč a více než 33% YIELD. Výbornou zprávou pro všechny naše klienty je Jurčisovo rozhodnutí, že tipy zveřejněné u nás, sám nebude u Tipsportu sázet. Díky tomu by nemělo docházet k tak rapidnímu poklesu kurzů a všichni odběratelé budou mít stejnou šanci stihnout open kurz. K vybraným tipům navíc bude přidávat i analýzy s min. hranicí, ve které se tip vyplatí hrát. Většinu tipů bude podávat s důvěrou 8/10.

A kolik vás členství u servisu Jurčis Belčis bude stát? Aktuální ceník nevybočuje ze standardu našich TOP servisů, tzn. že 7denní členství pořídíte za 1 500 Kč, 30denní členství za 3 000 Kč a nejvýhodněji vás samozřejmě vyjde 90denní členství, které stojí 7 500 Kč. Při pohledu do jeho statistik, tak jde o zlomek toho, co můžete díky odběru získat.

 

  ODKAZ NA SERVIS JURČIS BELČIS  

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

Lubomír Přibyl

Kurzové sázení není pro Luboše pouze koníček, ale životní styl. Sportovním analýzám a statistikám se věnuje přes deset let. V současnosti pracuje jako sportovní redaktor.

Další zajímavé články od stejného autora

OSOBNOSTI SPORTBREAKU

Začíná play-off NHL. Které servisy se vyplatí sledovat?

17.04.2023 20:00 Lední hokej patří v našich končinách společně s fotbalem mezi dva nejpopulárnější sporty. Není tedy žádným překvapením, že u českých sázkařů je situace stejná. A protože v zámoří právě začíná play-off NHL, přinášíme vám přehled verifikovaných servisů, které vám mohou boje o Stanley Cup zpříjemnit hezkým výdělkem.   Pokud pravidelně čtete náš blog nebo nás odebíráte na telegramu, bezpochyby vás nepřekvapí, že začneme FINNYSEM. Fantóm naší…

OSOBNOSTI SPORTBREAKU

Které servisy mají nejvíce ziskových měsíců v řadě?

10.04.2023 19:30 V aktuálním článku se poněkud netradičně podíváme na dlouhodobější statistiky našich servisů. Konkrétně půjdeme po stopách poradenství s nejdelší šňůrou zelených měsíců po sobě (alespoň 5). Do bilance počítáme pouze měsíce, ve kterých servis přidal alespoň jeden tip. Vzhledem k tomu, že z dubna uplynulo teprve pár dní, tak poslední měsíc, který do statistik počítáme je březen 2023.   10x✅ BET TO GO (3/22 – 3/23) – Tento populární tipér sice…

OSOBNOSTI SPORTBREAKU

TOP 10 servisů v březnu 2023

03.04.2023 21:45 Kterým servisům se v uplynulém měsíci nejvíce dařilo? Dozvíte se z našeho přehledu. Žebříček nejúspěšnějších servisů jsme seřadili podle celkového zisku.    Jak už to tak někdy bývá, tak po slabším únorovém měsíci následovala exploze úspěchů v březnu. Pomůžeme si možná trochu zavádějícím, ale vypovídajícím měřítkem, když porovnáme celkový zisk TOP 10 servisů v únoru a březnu. Zatímco nejlepší únorové desítce se podařilo dohromady vydělat 555 760…

OSOBNOSTI SPORTBREAKU

Rozhovor se servisem SÁZEJ S CUBOU

16.03.2023 21:30 Tímto článkem bychom rádi zahájili sérii rozhovorů se zajímavými osobnostmi naší komunity. Vykopáváme rozhovorem s jedním z našich nejúspěšnějších servisů. Vymysleli jsme si pár otázek na Míru s Vojtou z poradenství SÁZEJ S CUBOU a ti nám na vše ochotně odpověděli. Pozn. redakce: nešlo o klasický rozhovor „face to face“ vedený otázku po otázce, ale otázky jsme klukům nachystali předem a oni na ně odpovídali.    1) Ahoj kluci, po více než 700…

OSOBNOSTI SPORTBREAKU

TOP 10 servisů v únoru 2023

02.03.2023 16:15 Kterým servisům se v uplynulém měsíci nejvíce dařilo? Dozvíte se z našeho přehledu. Žebříček nejúspěšnějších servisů jsme seřadili podle celkového zisku.    Po lednové krasojízdě přišla únorová sprcha. Zatímco v lednu byl celkový zisk TOP 10 servisů neuvěřitelných 980 860 Kč, což dělalo v průměru 98 086 Kč na jednoho, v únoru vydělala desítka nejlepších 555 760 Kč. Žádnému servisu se nepodařilo pokořit stotisícovou hranici. Hodně našich…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.