Velká posila do řad našich servisů – Jurčis Belčis OSOBNOSTI SPORTBREAKU

Velká posila do řad našich servisů – Jurčis Belčis

13.02.2024 10:00

Po Dexterovi, kterého se nám podařilo přivést na SportBreak v loňském roce, posílilo naše řady další velké jméno sázkařské scény – slovenský odborník na stolní tenis Jurčis Belčis. Tipér, kterého mnozí z nás znají díky jeho analýzám na Tipsportu, nově bude působit pouze u nás! My ho považujeme za jednoho z největších odborníků, jakého na československé scéně najdete. Výjimečný je nejen svou expertízou (zaměření převážně na stolní tenis), ale hlavně svými čísly. Dámy a pánové, přichází Jurčis Belčis.

 

Jeden z nejlepších na Tipsportu

Jurčis, vlastním jménem Juraj Bella, patřil mezi nejlepší analyzátory na Tipsportu, kde vystupoval pod nickem JurcisBelcis. Svého času byl dokonce třetí v celkovém žebříčku analyzátorů podle zisku. Jenže nedávno dostal od Tipsportu nepochopitelný BAN a jeho účet byl ze statistik smazán. To Jurčis vyřešil nejlépe, jak mohl a přidal se k nám! Nyní tedy najdete jeho tipy exkluzivně pouze na SportBreaku.

Za několikaleté období, kdy zveřejňoval na Tipsportu své analýzy, se jeho celkový zisk vyšplhal na 1 328 jednotek a YIELD přes 21 %. Svými výkony si vybojoval pevné místo mezi těmi nejlepšími. Jeho analýzy odebíraly tisíce uživatelů, a to sázel vyloženě okrajový sport! Byť už jeho profil mezi analyzátory nenajdete, máme k dispozici video, ve kterém Dominik ukazuje Jurčisovy reálné statistiky.

 

  VIDEO SPUSTÍTE KLIKNUTÍM  

 

Juraj při svých analýzách vychází především z vlastních zkušeností, které nasbíral během kariéry. Stolní tenis začal hrát zhruba v 10 letech a po ukončení hráčské kariéry se začal věnovat trénování dětí, což ho živí dodnes. Sám hrával s některými hráči ze série TTSTAR SERIES (největší série profesionálních turnajů ve stolním tenise v Evropě, které se účastní reprezentanti z ČR, Evropy i celého světa), takže je odborníkem na slovo vzatým. Jak sám prozradil v podcastu Svět zdravých a úspěšných hráčů, tak drtivou většinu těchto hráčů viděl někdy hrát naživo a o jejich hře tak má dobrý přehled.

 

Co očekávat od Jurčisova působení na SportBreaku?

O jeho potenciálu hodně napověděl už leden (jeho lednovou statistiku z veřejných analýz na Tipsportu jsme převedli k jeho profilu u nás). Z 81 podaných sázek s průměrným vkladem 2 545 Kč vygeneroval zisk 68 365 Kč a více než 33% YIELD. Výbornou zprávou pro všechny naše klienty je Jurčisovo rozhodnutí, že tipy zveřejněné u nás, sám nebude u Tipsportu sázet. Díky tomu by nemělo docházet k tak rapidnímu poklesu kurzů a všichni odběratelé budou mít stejnou šanci stihnout open kurz. K vybraným tipům navíc bude přidávat i analýzy s min. hranicí, ve které se tip vyplatí hrát. Většinu tipů bude podávat s důvěrou 8/10.

A kolik vás členství u servisu Jurčis Belčis bude stát? Aktuální ceník nevybočuje ze standardu našich TOP servisů, tzn. že 7denní členství pořídíte za 1 500 Kč, 30denní členství za 3 000 Kč a nejvýhodněji vás samozřejmě vyjde 90denní členství, které stojí 7 500 Kč. Při pohledu do jeho statistik, tak jde o zlomek toho, co můžete díky odběru získat.

 

  ODKAZ NA SERVIS JURČIS BELČIS  

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

Lubomír Přibyl

Kurzové sázení není pro Luboše pouze koníček, ale životní styl. Sportovním analýzám a statistikám se věnuje přes deset let. V současnosti pracuje jako sportovní redaktor.

Další zajímavé články od stejného autora

OSOBNOSTI SPORTBREAKU

LOH 2024: Speciální balíčky od Dextera a Athletics Inside

25.07.2024 21:45 Sportovní událost roku je tu! Úvodní ceremoniál letních olmypijských her v Paříži je sice naplánován na pátek 26. července, ale už ve středu 24. byl odstartován fotbalový a rugbyový turnaj mužů. A s nimi přišly také první olympijské sázky našich verifikovaných servisů. My budeme tlačit především dva speciální olympijské balíčky, které si pro vás připravily dvě veleúspěšně poradenství, konkrétně ATHLETICS INSIDE a DEXTER. Pojďme si k nim říct pár…

EURO

Program EURO 2024 (aktualizované výsledky)

14.07.2024 23:00 Konečně jsme se dočkali. Jedna z hlavních sportovních událostí roku, fotbalové EURO, odstartuje v pátek 14. června soubojem domácího Německa s výběrem Skotka. Vrchol fotbalové sezóny vyhlíží také čeští fotbalisté, kteří přijdou na řadu v úterý 18. červnu. Los jim na začátek postavil do cesty jednoho z favoritů turnaje – Portugalsko. O postup mezi nejlepší šestnáctku se dále s Gruzií a Tureckem. Na kompletní rozpis šampionátu se podívejte níže.  …

OSOBNOSTI SPORTBREAKU

TOP 10 servisů v červnu 2024

01.07.2024 21:45 Kterým servisům se v uplynulém měsíci nejvíce dařilo? Dozvíte se z našeho přehledu. Žebříček nejúspěšnějších servisů jsme seřadili podle celkového zisku.    Bohužel také v červnu se projevila klesající tendence, která je pro letní sezónu typická. Snad se to se srpnovou olympiádou otočí! Nicméně zpět do současnosti. Desítka nejziskovějších servisů v červnu dohromady urvala 347 875 Kč, takže po květnu přebírá nechtěný primát pro nejméně povedený…

OSOBNOSTI SPORTBREAKU

TOP 10 servisů v květnu 2024

04.06.2024 19:30 Kterým servisům se v uplynulém měsíci nejvíce dařilo? Dozvíte se z našeho přehledu. Žebříček nejúspěšnějších servisů jsme seřadili podle celkového zisku.    Po úžasném dubnu došlo v květnu k poklesu celkového zisku desítky nejziskovějších tipérů na celkových 352 785 Kč. Z tohoto hlediska se tedy jedná o zatím nejslabší měsíc v letošním kalendářním roce. Uvidíme, kam se dostaneme v létě. Mezi tahouny v minulém měsíci patřily hlavně největší…

MS V HOKEJI

Program MS v hokeji 2024 (aktualizováno). Češi slaví zlato!

27.05.2024 10:00 Hokejová událost roku startuje 10. května a naši reprezentanti se představí hned v úvodním dni šampionátu. Ve večerním utkání v pražské O2 Areně vyzvou Finsko. Skupinu zakončí stejně jako na loňském šampionátu soubojem s Kanadou. Na kompletní rozpis hokejového mistrovství světa 2024 v Praze a Ostravě se podívejte v našem článku, který budeme pravidelně aktualizovat o výsledky. Nenechte si ujít možnost sázet na MS v hokeji 2024 se speciálními…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.