Tipsport Tipliga NÁVODY

Tipsport Tipliga

24.01.2024 12:00

Tipliga (zkráceně TL) je název celoroční soutěže pořádané největší českou sázkovou kanceláří Tipsport a její dceřinnou společností Chance. Hrát ji můžete online i v kamenných pobočkách. Účast v soutěži je zdarma! Tipliga představuje ideální příležitost, jak si každý měsíc přilepšit o desítky až tisíce netů zdarma.

 

Princip Tipligy

Formát Tipligy se podobá českým fotbalovým soutěžím. Skládá se z několika úrovní rozdělených do jednotlivých skupin, ze kterých každé dva týdny (od roku 2024 se formát soutěže zrychlil) podle předem stanoveného klíče účastníci postupují či sestupují o level výše či níže. O pořadí soutěžících rozhodují body, které odpovídají výhrám na tiketech zařazených do TL. Pokud např. vsadíte tiket za 50 Kč s kurzem 2.0 a vyhrajete 100 Kč, připíšete si 100 bodů do soutěže. Aby nebyli zvýhodněni hráči s většími finančními možnostmi, existují v každé úrovni denní limity, které se do TL počítají.

 

Denní limity Tipligy

 

Na obrázku můžete vidět, že existuje celkem 13 úrovní (od Pralesa až po 1. ligu). Počet skupin odpovídá jednotlivé úrovni a pro následující nižší soutěž je vždy dvojnásobný. 1. liga má pouze jednu skupinu, 2. liga má dvě skupiny, 3. ligy čtyři skupiny apod. Každá skupina má 16 členů (v Pralese se může stát, že to bude méně) a postoupit nebo sestoupit můžete jednou za dva týdny.

 

Postupový klíč

Jak už bylo řečeno, tak každé dva týdny postupují nejlepší hráči o level výše (neplatí pro 1. ligu, ze které není kam postoupit), a naopak hráči s nejnižším počtem bodů sestupují (neplatí pro Prales, ze kterého nelze sestoupit). O pořadí ve skupině rozhoduje počet získaných bodů. Postupuje se a sestupuje podle klíče na následujícím obrázku.

 

Tipliga postupový klíč

 

Ceny

Aby se mezi soutěžícími zvýšil konkurenční boj a nehrálo se jen tak pro zábavu, jsou nejlepší sázkaři každý měsíc odměňováni. Nejlákavější odměna čeká samozřejmě na vítěze 1. ligy, který vyhraje 10 000 netů a známku šampióna! V nejvyšší soutěži je odměněno hned 6 nejlepších (6. místo dostane 1 000 netů). Zajímavé odměny ale čekají už od 3. třídy, jejíž vítězové si přijdou na 100 netů. To ale není vše! V TL se totiž hraje také o postup do Turnaje mistrů, ve kterém se každoročně rozdávají milionové ceny!

 

Účast v Turnaji mistrů

Dalším lákadlem, který motivuje sázkaře dostat se v Tiplize co nejvýše, je automatická účast v každoročním Turnaji mistrů. V něm se na konci roku utkají nejlepší hráči z Tipligy a ze soutěží typu Tipcup. Účast v Turnaji mistrů si zajistí sázkaři, kteří budou v listopadu figurovat nejhůře v A. třídě. A zkusti své štěstí v Turnaji mistrů se vyplatí, protože se hraje o milionové ceny!

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

Lubomír Přibyl

Kurzové sázení není pro Luboše pouze koníček, ale životní styl. Sportovním analýzám a statistikám se věnuje přes deset let. V současnosti pracuje jako sportovní redaktor.

Další zajímavé články od stejného autora

OSOBNOSTI SPORTBREAKU

TOP 10 servisů v únoru 2023

02.03.2023 16:15 Kterým servisům se v uplynulém měsíci nejvíce dařilo? Dozvíte se z našeho přehledu. Žebříček nejúspěšnějších servisů jsme seřadili podle celkového zisku.    Po lednové krasojízdě přišla únorová sprcha. Zatímco v lednu byl celkový zisk TOP 10 servisů neuvěřitelných 980 860 Kč, což dělalo v průměru 98 086 Kč na jednoho, v únoru vydělala desítka nejlepších 555 760 Kč. Žádnému servisu se nepodařilo pokořit stotisícovou hranici. Hodně našich…

OSOBNOSTI SPORTBREAKU

TOP 10 servisů v lednu 2023

02.02.2023 12:00 Kterým servisům se v uplynulém měsíci nejvíce dařilo? Dozvíte se z našeho přehledu. Žebříček nejúspěšnějších servisů jsme seřadili podle celkového zisku.    Žebříček je stejně jako prosincový přehled seřazen podle celkového zisku. Suverénním králem prvního letošního měsíce se stal FINNYS. Legenda naší verifikace zaznamenala neuvěřitelný zisk 434 400 Kč! Při průměrné sázce 5 000 Kč a v průměrném kurzu 4.76 se jeho YIELD dostal lehce přes 34 %.…

OSOBNOSTI SPORTBREAKU

TOP 10 servisů v prosinci 2022

05.01.2023 20:30 Kterým servisům se v uplynulém měsíci nejvíce dařilo? Dozvíte se z našeho přehledu. Žebříček nejúspěšnějších servisů jsme seřadili podle celkového zisku.    Prosinec si pro sebe ukradl NR SPORTS INVEST, který s průměrným vkladem 3 265 Kč na tiket získal lehce přes 145 000 Kč a jeho YIELD překročil 25 %! Své umění předváděl především ve statistických sázkách na NBA a NFL. Nejvýdělečnější prosincový servis můžete odebírat za 2 000 Kč na 30 dní. 96…

OSOBNOSTI SPORTBREAKU

Ohlédnutí za rokem 2022 + plány na rok 2023

02.01.2023 15:00 S příchodem nového roku jsme si pro vás připravili krátké ohlédnutí za rokem 2022 a zároveň poodhalení našich plánů pro rok 2023. Máte se, na co těšit!   Co se událo v roce 2022 Zásadní událostí roku 2022 byla změna našeho webu. Oblékli jsme SportBreak do nového hávu, přidali nové funkcionality, více statistik a zdokonalili podporu. I díky tomu jsme pokořili hranici 500 verifikovaných servisů.   Speciální sólo balíčky V roce 2022 jsme začali se…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.