Tipsport Pyramida NÁVODY

Tipsport Pyramida

24.01.2024 12:00

Jednou z populárních soutěží, které se můžete účastnit v sázkových kancelářích Tipsport a Chance, je Pyramida. Hrát ji můžete online i na pobočkách. Podmínkou zařazení tiketu do soutěže je minimální sázka 50 Kč. Na sázkaře, který vystoupá až na vrchol, čeká pohádkových 15 milionů Kč! V celé historii soutěže se to zatím podařilo jedinému šťastlivci.

 

O Pyramidě

Každá Pyramida je složená z 10 kol, jejichž podmínkou je trefit požadovaný kurz, který se s přibývajícími koly zvyšuje. Každý vítězný tiket vás posouvá do dalšího levelu. Pokud tiket nevyjde, v Pyramidě končíte a musíte začít od začátku. Jedinou výjimkou je situace, kdy nesplníte požadovaný kurz kvůli zvadované příležitosti (VOID). V této situaci máte k dobru jeden život na každou Pyramidu. Minimální kurzy pro jednotlivá kola včetně výher za splnění daného kola:

  • 1. kolo – 1,1
  • 2. kolo – 2,0
  • 3. kolo – 3,0
  • 4. kolo – 4,0 – 50 Netů
  • 5. kolo – 5,0 – 100 Netů
  • 6. kolo – 6,0 – 200 Netů
  • 7. kolo – 7,0 – 15 000 Netů
  • 8. kolo – 8,0 – 200 000 Netů
  • 9. kolo – 9,0 – 2 000 000 Kč
  • 10. kolo – 10,0 – min. 15 milionů Kč

 

Jak hrát Pyramidu?

Podmínkou účasti je vsazený tiket v min. hodnotě 50 Kč. Na webu nebo v mobilní aplikaci je potřeba tiket do soutěže zařadit způsobem, jaký znáte z jiných soutěží, např. z Tipligy nebo Tipcupu. Na pobočce požádejte obsluhu, aby váš tiket do soutěže zařadila.

Současně lze hrát až pět Pyramid. Do každé je možné zařadit jeden tiket denně. Na zdolání jedné Pyramidy máte 30 dnů, které se začínají počítat následující den po vsazení prvního tiketu dané Pyramidy.

Jednotlivé úrovně zdoláváte postupně – nelze si vsadit na více kol dopředu. To je potřeba vzít v potaz při vyhodnocení tiketu.

 

Záchytný bod = zaručená výhra

U jednotlivých levelů vidíte, jaká výhra vás po jejich zdolání čeká. Dobrou zprávou je, že jakmile pokoříte kolo, u kterého je vypsaná odměna, tak máte výhru jistou, i když v následujícím kole vypadnete, tzn. že pokud zdoláte 7. kolo a v 8. kole vypadnete, 15 000 Netů je vašich. Pokud se vám podaří vystoupat až na vrchol, získáte hlavní výhru, která startuje na 15 milionech Kč a zvyšuje se s každou další Pyramidou, kterou jakýkoliv soutěžící zahájí.

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

Lubomír Přibyl

Kurzové sázení není pro Luboše pouze koníček, ale životní styl. Sportovním analýzám a statistikám se věnuje přes deset let. V současnosti pracuje jako sportovní redaktor.

Další zajímavé články od stejného autora

OSOBNOSTI SPORTBREAKU

TOP 10 servisů v červnu 2024

Včera 21:45 Kterým servisům se v uplynulém měsíci nejvíce dařilo? Dozvíte se z našeho přehledu. Žebříček nejúspěšnějších servisů jsme seřadili podle celkového zisku.    Bohužel také v červnu se projevila klesající tendence, která je pro letní sezónu typická. Snad se to se srpnovou olympiádou otočí! Nicméně zpět do současnosti. Desítka nejziskovějších servisů v červnu dohromady urvala 347 875 Kč, takže po květnu přebírá nechtěný primát pro nejméně povedený…

EURO

Program EURO 2024 (aktualizované výsledky)

27.06.2024 21:00 Konečně jsme se dočkali. Jedna z hlavních sportovních událostí roku, fotbalové EURO, odstartuje v pátek 14. června soubojem domácího Německa s výběrem Skotka. Vrchol fotbalové sezóny vyhlíží také čeští fotbalisté, kteří přijdou na řadu v úterý 18. červnu. Los jim na začátek postavil do cesty jednoho z favoritů turnaje – Portugalsko. O postup mezi nejlepší šestnáctku se dále s Gruzií a Tureckem. Na kompletní rozpis šampionátu se podívejte níže.  …

OSOBNOSTI SPORTBREAKU

TOP 10 servisů v květnu 2024

04.06.2024 19:30 Kterým servisům se v uplynulém měsíci nejvíce dařilo? Dozvíte se z našeho přehledu. Žebříček nejúspěšnějších servisů jsme seřadili podle celkového zisku.    Po úžasném dubnu došlo v květnu k poklesu celkového zisku desítky nejziskovějších tipérů na celkových 352 785 Kč. Z tohoto hlediska se tedy jedná o zatím nejslabší měsíc v letošním kalendářním roce. Uvidíme, kam se dostaneme v létě. Mezi tahouny v minulém měsíci patřily hlavně největší…

MS V HOKEJI

Program MS v hokeji 2024 (aktualizováno). Češi slaví zlato!

27.05.2024 10:00 Hokejová událost roku startuje 10. května a naši reprezentanti se představí hned v úvodním dni šampionátu. Ve večerním utkání v pražské O2 Areně vyzvou Finsko. Skupinu zakončí stejně jako na loňském šampionátu soubojem s Kanadou. Na kompletní rozpis hokejového mistrovství světa 2024 v Praze a Ostravě se podívejte v našem článku, který budeme pravidelně aktualizovat o výsledky. Nenechte si ujít možnost sázet na MS v hokeji 2024 se speciálními…

MS V HOKEJI

Využijte dvou speciálních balíčků s tipy k MS v hokeji 2024!

06.05.2024 21:45 MS v hokeji je tady! V pátek 10. května odstartuje odpoledními zápasy v pražské O2 Areně a ostravské Ostravar Aréně. Domácí hokejisté se do akce dostanou ve večerním utkání proti Finsku. A my u toho nesmíme chybět! A stejně jako u předchozích dvou šampionátů jsme si pro vás připravili speciální balíček. A tentokrát nejsme sami. Svůj speciální balíček spustili také borci ze SPREADCLUBU.    Ohlédnutí za předchozími ročníky  Vy, kteří jste s námi…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.