Kontrola tiketu u Fortuny. Jak na to? NÁVODY

Kontrola tiketu u Fortuny. Jak na to?

24.10.2023 11:45

Sázková kancelář Fortuna se společně s Tipsportem řadí mezi největší sázkové kanceláře u nás. Není proto divu, že jde svým klientům naproti nejen co do šíře nabídky, ale také v pohodlnosti při kontrole tiketu. Jak tedy na to?

 

Kontrola přes mobilní aplikaci

Mobilní aplikace Fortuna je k mání na nejpoužívanějších mobilních platformách Androidu a iOS a orientace v ní je velmi intuitivní. Po přihlášení naleznete na spodní liště tlačítko „Tikety“, po jehož rozkliknutí se vám zobrazí vsazené tikety. Snadno tak lze dohledat, jak váš tiket dopadl.

 

Kontrola na webu

Pokud si budete ověřovat svůj tiket přímo na webových stránkách Fortuny, nabízí se vám dvě možnosti. Tou první a trochu náročnější je ověření bez přihlášení. „Náročnější“ v tomto případě ale znamená, že uděláte pouze o pár kliknutí navíc. Nejdřív musíte najít kolonku pro online kontrolu tiketů, která se nachází v pravém horním rohu. Po rozkliknutí se vám zobrazí formulář pro kontrolu tiketu, kam opíšete číslo a kód sázenky. Po vyplnění těchto údajů už pouze zadáte příkaz, aby vám byl tiket zkontrolován a během pár vteřin se dozvíte, jestli je váš tiket výherní.

Druhou možností je kontrola tiketu s přihlášením. V takovém případě stačí pouze rozkliknout kolonku „Moje tikety“ nacházející se ve vašem profilu v pravém horním rohu, kde se vám vsazené tikety zobrazují chronologicky. Použitím filtrů si můžete najít tikety i několik měsíců staré.

 

Kontrola v kamenné pobočce

Fortuna nedisponuje tak rozsáhlou sítí kamenných poboček jako její konkurent Tipsport, každopádně si můžete být jistí, že v každém větším města na ni narazíte. V takovém případě probíhá kontrola tiketu stejně jako u ostatních sázkových kanceláří, což znamená, že předložíte svůj tiket obsluze pobočky, která ho zkontroluje a během pár okamžiků vám oznámí, jestli jeste vyhráli nebo ne.

 

Související články

   Kontrola tiketu u Sazkabet

 Kontrola tiketu Sazkabet

   Kontrola tiket u Synot Tipu

 Kontrola tiketu Synot Tip

   Kontrola tiketu u Chance

 Kontrola tiketu Chance

   Kontrola tiketu u Tipsportu

 Kontrola tiketu Tipsport

   Kontrola tiketu Betano

 Kontrola tiketu Betano

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

Luboš Řepa

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

Kontrola tiketu u Chance. Jak na to?

15.10.2023 19:35 Sázková kancelář Tipsport je nepopiratelně jedničkou na českém trhu. A protože svoje rozhraní a přehlednost sdílí i se svou dceřinou společností Chance, je u ní kontrola tiketu stejně jednoduchá jako u mateřské společnosti samotné.   Ačkoli Chance disponuje širokou sítí kamenných poboček po celé republice, většina sázkařů dává přednost sázení přes internet. Ať už patříte do jedné nebo druhé skupiny, ověření vašeho tiketu je stejně snadné jako u…

SÁZKAŘSKÁ TERMINOLOGIE

Surebet aneb sázka „na jistotu“

06.09.2023 12:00 Jistě jste se již setkali s názvy „surebet“ či „arbitrážní sázka“. Co ale tyto pojmy znamenají a mají ještě v dnešním kurzovém sázení místo?    Arbitrážní sázka je surebet Surebet, jak už překlad názvu napovídá, je o „jisté sázce“, tedy strategii, díky které sázkař vyhrává, ať daný zápas skončí jakkoliv. Ať už si tento druh sázení pojmenujete arbitráž nebo surebet, princip je stejný: vydělat za každé situace. Jak ale můžeme něčeho takové…

NÁVODY

Jednoduchá kontrola tiketu u Tipsportu. Jak na to?

01.09.2023 19:00 Drtivé procento sázkařů dnes dává přednost online sázení po internetu před návštěvou kamenné pobočky. Ať již preferujete jakýkoliv způsob podání tiketu, jeho následná kontrola je velice snadná. V tomto článku se podíváme na způsoby, kterými si můžete ověřit svůj tiket.   Sázková kancelář Tipsport, pod kterou spadá i dceřiná Chance, disponuje nejširší sítí kamenných poboček v České republice. Zároveň se může pochlubit přehlednými internetovými…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.