Chance Goldeny NÁVODY

Chance Goldeny

24.01.2024 12:00

Pravidelní sázkaři určitě vědí, že sázková kancelář Chance spadá pod holding Tipsport. Stejně jako on tak má pro své zákazníky celou řadu lákavých bonusů a odměn. Mezi ně patří i jejich věrnostní body zvané Goldeny. Pojďte se s námi podívat, jak je získat, jak za ně vsadit a co to vlastně je.

 

Co jsou to Goldeny?

Ve své podstatě jsou Goldeny od Chance úplně to stejné jako Nety od Tipsportu. Jde tedy o věrnostní body, které na Chanci můžete získávat dle předem stanovených pravidel. Body následně putují na speciálně určené konto. Právě z něho je můžete použít pro sázení na různé sportovní události nebo například na loterii Korunka. Všechny možnosti jejich využití i způsob jejich získání si rozebereme na následujících řádcích.

 

Jak získat Chance Goldeny

Pokud už nějakou dobu sázíte u Tipsportu nebo Chance, určitě jste si všimli, že před několika týdny kompletně změnily to, jakým způsobem se věrnostní body připisují. V minulosti fungovaly jako cash-back. Prostřednictvím Goldenů se u Chance vracela část vkladu podaného na tiket. To, jakou částku dostanete zpět, přitom záleželo na kurzu tiketu. Nyní je ale všechno úplně jinak.  

V současné době Chance pracuje se systémem jednotlivých bonusů a prémií, ze kterého stejně jako předtím mohou těžit pravidelní sázející. V tuto chvíli získáte bonus za každých 10 tiketů vsazených s minimálním kurzem 1.5. Systém je dokonce daný tak, že tikety není nutné vsadit za sebou každý den a nemusí být ani výherní a bonus je přesto váš. Výše odměny se odvíjí od celkového součtu částky vynaložené na jednotlivé tikety. Níže přikládáme tabulku, podle které se vaše odměna vypočítává.

 

Celková výše sázky u tiketů v bonusu Odměna v Goldenech
200 – 599 Kč 1
600 – 999 Kč 3
1 000 – 1 399 Kč 5
1 400 – 1 999 Kč 7
2 000 – 3 999 Kč 10
4 000 – 9 999 Kč 20
10 000 – 19 999 Kč 50
20 000 – 39 999 Kč 100
40 000 Kč a více 200

 

Jakmile vsadíte 10 tiketů s kurzem alespoň 1.5 za celkový vklad například 10 000 Kč, získáváte nárok na odměnu ve výši 50 Goldenů. Po získání jednoho bonusu stoupne vaše věrnostní úroveň a vy máte blíže k druhé části bonusu – takzvaným prémiím. Tyto prémie se připisují již po druhém získaném bonusu a představují 30 % ze všech už získaných bonusů. Další prémie se pak přičítají po 4, 7,10, 15, 20, 30 a dalších bonusech.

 

Goldeny za soutěže

V Goldenech jste odměňování také za výhru v nějaké soutěži, které Tipsort, potažmo Chance, provozuje. Řeč je celoroční Tiplize, pravidelných Tipcupech nebo Pyramidě. Výše odměny se odvíjí podle pořadí v soutěži a jejich pravidlech. 

 

Goldeny za sdílení

Goldeny můžete získat také za sdílení svých analýz nebo tiketů na různých sociálních sítích, sázkařských fórech a podobně. Goldeny vám Chance přičte za každého nového zákazníky, který se registruje po kliknutí na váš odkaz a následně si vloží peníze na hráčské konto. Jak vysoká bude vaše odměna se odvíjí od toho, kolik zákazníků se vám podaří přivést. Pro lepší orientaci opět přikládáme tabulku:  

 

Počet klientů získaných odkazem Počet Goldenů
1 – 6 100 za zákazníka
7 – 11 125 za zákazníka
12 – 21 150 za zákazníka
22 – 101 175 za zákazníka
102 a více 200 za zákazníka

 

Jak vsadit za Goldeny?

Po získání Goldenů si za ně můžete kdykoliv vsadit na kurzové sázky nebo loterii Korunka. Celý systém je stejný jako při sázení se skutečnými penězi. Vždy platí, že 1 Golden = 1 Kč, takže nemusíte nic přepočítávat ani převádět a jednoduše si vsadíte. Samotný postup sázení je pak velmi jednoduchý:  

  1. Klikejte na jednotlivé příležitosti a sestavte si svůj tiket.
  2. Tiket se zobrazí v pravé části obrazovky případně kliknutím na oranžové kolečko v aplikaci. Vyplňte políčko „Vklad“ požadovanou částkou, do které vepíšete, kolik Goldenů chcete vložit.
  3. Klikněte na zelené tlačítko „Kč, které se následně změní na ikonu „G“. Díky tomu víte, že sázíte za Goldeny, nikoliv za koruny.
  4. Nyní už stačí pouze kliknout na tlačítko „Vsadit“ a váš tiket je ve hře.

 

Vsazení za Goldeny na Chanci

 

Díky Goldenům nemusíte vsázet za peníze

V současném systému, který Chance pro odměňování zvolila, je získání Goldenů poměrně jednoduché. Jejich největší předností je hlavně fakt, že mají stejnou hodnotu jako peníze a můžete si za ně bez problémů vsadit na svého favorita nebo zkusit štěstí v loterii Korunka. Jestliže navíc vyhrajete, nezískáváte jen další Goldeny, ale celá výhra včetně vsazených Goldenů se vám připočítává do trvalého zůstatku. Můžete si je tak vybrat nebo pokračovat v hraní.

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

TIPY A RADY

Tipsport - největší komunita sázkařů

27.06.2024 12:00 O Tipsportu často hovoříme jako o jedné z nejstarších sázkových kanceláří na trhu. Mimo to je však také jednou z největších. Právě Tipsport totiž drží prvenství coby sázkovka s největším počtem aktivních klientů. Pojďte se společně s námi podívat, čím to je a co v rámci komunity svým klientům nabízí.   Fórum – místo setkávání všech sázkařů Největším pojidlem Tipsport komunity je zcela jednoznačně zdejší fórum. Právě na něm se sázkaři setkávají a…

NÁVODY

SazkaBet registrace | Návod krok za krokem

24.06.2024 12:00 Sazka je vůbec nejstarším poskytovatelem hazardních her na našem trhu. To se však o její sázkové kanceláři SazkaBet říct nedá. Ta nabízí hráčům velmi zajímavé sázkové možnosti a unikátní zvyšování kurzu u tiketů. Jestliže ho chcete využívat i vy, musíte se samozřejmě na SazkaBetu nejdříve zaregistrovat. V našem článku najdete kompletní návod, jak na to.     Online registrace na PC Registrovat v SazkaBetu se samozřejmě můžete online…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Cenová elasticita poptávky a favourite-longshot bias

20.06.2024 21:00 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku od Luka Pettyho. Luke vystudoval ekonomii na The University of Exeter a následně se vydal na dráhu, která spojuje dva jeho největší zájmy – psaní a sportovní sázení. Přestože se velmi zajímá o fotbal, je otevřený prozkoumání jakéhokoli sportu, ve kterém by se mohla objevit hodnota. Zvláště rád analyzuje trhy z různých úhlů pohledu a snaží se najít výhodu nad bookmakery.    Co je cenová…

SÁZKAŘSKÁ TERMINOLOGIE

Cashout tiketu - co to je a jak to funguje?

17.06.2024 12:00 Ve světě sázení existují různé pojmy a termíny, které výrazně mění způsob hry. Jedním z těch nepoužívanějších a sázkařsku neoblíbenějších je takzvaný cashout. Co to ale vlastně takový cashout znamená a jak se ve světě sázení používá? Na to si odpovíme v našem článku.   Co je to cashout? Cashoutu se říká také předčasná výplata tiketu, což je v podstatě všeříkající. Jednoduše je díky němu možné vyplatit rozehraný tiket ještě předtím, než všechny…

NÁVODY

Fortuna přihlášení | Jak na to?

10.06.2024 12:00 Jistě už dobře víte, že pokud chcete sázet na své favority, musíte mít u některé ze sázkových kanceláří účet. Bez něj to zkrátka nepůjde. Jakmile ho máte, můžete se do něj přihlásit, a právě poté získáte přístup ke všemu, co daná sázková kancelář nabízí. V našem článku se zaměříme na tu nejstarší u nás – sázkovou kancelář Fortuna. Pojďte s námi zjistit, jak se do Fortuny můžete přihlásit na pár kliknutí.   Jak se přihlásit do svého Fortuna účtu…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.