Betano registrace | Jak začít hrát v Betanu? NÁVODY

Betano registrace | Jak začít hrát v Betanu?

28.03.2024 12:00

Pokud se ve světě kurzového sázení neřadíte mezi úplné začátečníky nebo alespoň pravidelně čtete naše blogové příspěvky, určitě víte, že v Česku je nutné před sázením provést u poskytovatele registraci. To samozřejmě platí také o sázkovce Betano, která sice není původem česká, ale pravidla pro ni platí stejná. V našem článku vám představíme kompletní návod, jak na to.

 

Registrace pomocí počítače

Jako vždy platí, že nejpohodlnější a nejrychlejší registraci provedete prostřednictvím svého počítače. Zde je totiž všechno maximálně přehledné a intuitivní. Postup je přitom nesmírně jednoduchý:

1. Přejděte na stránky Betana.

2. V pravém horním rohu stránek klikněte na tlačítko Registrovat.

3. Objeví se stránka, na které si můžete zvolit, jakým způsobem se chcete zaregistrovat. Využít k tomu můžete buďto Facebook, Google účet nebo váš e-mail.

4. Pokud zvolíte Google nebo Facebook, budete požádáni o přístup k osobním datům. Jakmile je Betanu předáte, základní registrace bude hotová.

5. Při registraci přes e-mail se objeví klasický registrační formulář s celkem 4 stranami.

6. Postupně jej kompletně vyplňte dle požadavků sázkovky.

7. Pro kompletní založení bude třeba také ověřit e-mailovou adresu a telefonní číslo. Mějte proto po ruce mobil, kam obdržíte SMS s PINEM pro ověření účtu.

8. Přihlaste se do svého nově vzniklého online účtu.

9. Přejděte do jeho nabídky a svou registraci dokončete ověřením totožnosti, nastavením herních limitů a přiřazením platební metody.

10. Jakmile vše dokončíte, registrace je hotová a můžete hrát.

Nemusíte mít strach, že se v registraci nějakým způsobem ztratíte. Všechno je totiž opravdu snadné a intuitivní. Pokud jste se tedy nikdy v žádné sázkové kanceláři neregistrovali, nemusíte mít strach. Rozhodně se v ní neztratíte. A kdyby se přeci jen objevil problém, k dispozici je vám Betano zákaznická podpora.

Betano registrace

 

Registrace na mobilu

Jistě už také víte, že Betano se neomezuje pouze na hru na počítači, ale vsadit si můžete také prostřednictvím velmi povedené mobilní aplikace. Podobně jako i u jiných mobilních aplikací sázkových kanceláří jsou i u Betana k dispozici prakticky stejné funkce jako na PC. Mezi nimi samozřejmě nechybí ani možnost se zaregistrovat.

Postup pro registraci je velmi jednoduchý a prakticky se nijak neliší oproti registraci prostřednictvím počítače. Stačí pouze aplikaci stáhnout a nainstalovat a kliknout na tlačítko pro registraci. Poté je postup opravdu úplně stejný.

 

Lze se registrovat v Betanu na pobočce?

Pokud se řadíte mezi hráče ze staré školy, možná jste si již dávno zvykli na registraci přímo na pobočce sázkové kanceláře. V případě Betana vás však musíme zklamat. Žádné pobočky totiž v rámci České republiky neprovozuje a nejspíše ani nikdy provozovat nebude. Zaregistrovat se v Betanu na pobočce tedy bohužel možné není.

 

Registrační bonus v Betanu

Určitě vám neuniklo, že po registraci můžete nejen v Betanu sázet a hrát o skutečné výhry, ale zároveň máte také šanci připsat si nějaký ten zajímavý registrační bonus. Právě prostřednictvím něj sázkovky nejvíce lákají klienty a hráči si mohou rozhraní sázkové kanceláře odzkoušet.

V Betanu si v tuto chvíli můžete připsat registrační bonus ve výši až 500 Kč. Nicméně pro kurzové sázení je k dispozici pouze 100 Kč v rámci sázky zdarma. Zbylých 400 Kč obdržíte v zatočení zdarma v Betano casinu ve hře Multi Vegas 81. Bonusovou sázku zdarma můžete využít klidně na nějaký tip od některého z našich profesionálních servisů.

 

Sdílet tento článek ve službě

avatar

O autorovi

David Řezníček

Sportovní nadšenec a vášnivý sázkař. Profesionálně se věnuje psaní článků pro weby ze sázkařského a casino prostředí.

Další zajímavé články od stejného autora

NÁVODY

Tipsport Tiket aréna | TOP tikety na jednom místě

23.01.2024 12:00 Co se různých vychytávek pro sázkaře týče, Tipsport je rozhodně nejlepší sázkovkou na českém trhu. Vynikající funkcionalitou je takzvaná Tiket aréna. Pojďte se s námi podívat, co všechno v ní můžete najít a jak do ní můžete přidat i svůj TOP tiket.   Co je to Tipsport Tiket aréna? Jednoduše řečeno, do Tiket arény přidávají sázkaři své tikety, aby sloužily jako inspirace ostatním, nebo aby se pochlubili svými největšími úlovky. Často zde najdete…

NÁVODY

CANAL+ Sport | Sportovní kanál s nejlepším fotbalem

23.01.2024 12:00 Co by byl sport bez diváků, a to i těch u obrazovek televizí? Sportovních stanic existuje poměrně slušné množství a každá z nich se snaží získat diváky něčím unikátním. Jednou takovou je i CANAL+ Sport, která láká diváky především na možnost sledovat fotbalovou Premier League. Pokud se chcete dozvědět, co CANAL+ Sport nabízí, jaké jsou ceny a kde jej naladit, určitě čtěte dále.   Jak naladit CANAL+ Sport? V současné době zatím CANAL+ Sport není…

NÁVODY

Premier Sport | Špičkové sportovní přenosy

21.01.2024 12:00 Bez živých sportovních přenosů si sledování svých favoritů snad ani nedokážeme představit. V současné době existuje spousta stanic, kde můžeme sledovat ty nejlepší ligy z různých sportů. Jednou z nich je také Premier Sport. Chcete se dozvědět, co nabízí, kolik stojí a jak si ji můžete naladit i vy? Pak rozhodně pokračujte ve čtení.   Jak naladit Premier Sport? Stanice Premier Sport pracuje celkem se 2 kanály – Premier Sport 1 a Premier Sport 2.…

PŘEKLADY ODBORNÝCH ČLÁNKŮ

EXKLUZIVNĚ: Není to jen o penězích aneb co nám říkají sázkové trhy?

15.01.2024 21:30 Přinášíme vám exkluzivní překlad odborného článku z archivu edukativích článků dostupných na webu sázkové kanceláře pro profesionální sázkaře Pinnacle.   Porozumění tomu, jak se vypořádáváme s nejistotou Osvícený pohled do minulosti Pohled do budoucnosti Co se stane, když zažijeme jedinečnou událost?   Sázení je definováno jako riskování něčeho (obvykle peněz) pro potenciální odměnu při snaze předpovědět výsledek nějaké události. I když se…

NÁVODY

O2 TV Sport | Sledujte stovky živých přenosů

29.12.2023 01:00 Pokud bychom měli vybrat nejrychleji rostoucí sportovní televizi u nás, byla by to pravděpodobně O2 TV Sport. Ta se totiž stala patronem českých nejvyšších soutěží a u diváků si tak získala pořádnou oblibu. Pojďte se s námi podívat, jak si O2 TV Sport naladit, kolik stojí a co všechno na ní můžete sledovat.   Jak naladit O2 TV Sport? Jak už sám její název napovídá, O2 TV Sport provozuje výhradně poskytovatel internetových a mobilních služeb…

SportBreak - nejlepší profesionální sázkaři na jednom místě

Spojte se s jedničkami v oblasti sázkového poradenství! Na SportBreaku najdete komunitu těch nejlepších sázkařů z Česka i Slovenska. Nechte si poradit od skutečných profesionálů a začněte kurzovým sázením vydělávat. Stačí si vybrat z široké nabídky verifikovaných servisů a můžete začít.